Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']No i co Ci na to pytanie odpowiedziała? :eviltong: Ja bardzo dużo zamawiam w psich sklepach internetowych i w jednym już czekam 1,5 m-ca tylko na nożyczki do gumek :loveu: :cool1: W drugim ostatnio czekałam równe 32 dni :cool1:[/quote]
wczoraj wieczorem dostałam wiadomośc że paczka została wysłana. Więc jednak skombinowali butelke :evil_lol:

Posted

Taka piękna dziś pogoda , aż się żyć chce :multi::multi::multi: wszystkie dolegliwości przechodzą:multi:.Mam kilka fotek z pięknego jesiennego dnia.

coś image... szwankuje. I to by było na tyle:angryy:

Posted

zobaczymy czy uda sie pokazać więcej fotek. Może image... się naprawił?!:mad:

Mejsi ogrodniczka. ;) podpatrzyła jak pańcia wącha kwiatuszki i też tak chciała :evil_lol:

nie , no tym razem pańcia przesadziła!! w takiej chwili robić zjęcia :shake::shake::shake:

Posted

przez 25 lat mieszkałam w bloku /5 osób na 36 m2/ więc mam porównanie. Sprzątania nie było wiele bo i powierzchnia nie była duża.:roll: Oj tu jest co robić. Chcecie jeszcze fotki?

Posted

[quote name='tigrunia']Kurcze ja też chce ! Wyhoduj mi jakąś sadzonkę :eviltong: W Turcji takie cuda były :loveu: I w Egipcie :loveu: Ajj piękne .. co chwilę sobie robiłam z nimi zdjęcia :evil_lol:[/quote]

mam kilka sadzonek bo koleżanki też zamówiły. Jest to piękny krzak i owszem ale zimą jest z nim kłopot. :roll: Musi być w ciemniejszym i chłodniejszym pomieszczeniu. Inaczej może nie kwitnąć tak obficie. Jedyne takie miejsce w naszym domu to garderoba. No i kłopot potem jakąś szafę otworzyć. Ale od maja o przymrozków cieszy oczy. Więc chyba warto.
We Włoszech jest tych krzewów mnóstwo. Tam rosną w szpalerach wzdłuż drogi .Klimat im sprzyja , zimy bardzo łagodne.

Posted

[quote name='tigrunia']Kurcze ja też chce ! Wyhoduj mi jakąś sadzonkę :eviltong: W Turcji takie cuda były :loveu: I w Egipcie :loveu: Ajj piękne .. co chwilę sobie robiłam z nimi zdjęcia :evil_lol:

dla ciebie na zachęte :lol:

teraz już połowa kwiatów obleciała bo zimne noce. Ten krzak mały , ma dopiero drugi rok a kwitnął tak cudnie