dysia-u Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Witamy wszystkich odwiedzających :multi: Dal was fotki z wieczornego przygotowania do spaceru. Smycz musi być natychmiast zapięta bo inaczej nie ma radości ze spaceru. pańcio nie traci cierpliwości i ze stoickim spokojem czeka a pies aż po nogach chce sikać :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cze spacerowicze:cool3: skacze jak kozka:evil_lol: Quote
karkakarka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 hihi :evil_lol: a gdzie cierpliwość się podziała :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 hej hej, Meisi jest prześliczna a kolorki ma takie jak moja Yoko:). Cudeńko:loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy :cool1: Mejsi piekna a te wloski :loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy :cool1: Mejsi piekna a te wloski :loveu::loveu: te włoski na szczęście już odrastaja , ale były... :mad: tylko jak całkiem odrosną to co zrobimy ? hmhmhm Już się fryzjerów boimy :-o Quote
Nati28 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dysia-u napisał(a):te włoski na szczęście już odrastaja , ale były... :mad: tylko jak całkiem odrosną to co zrobimy ? hmhmhm Już się fryzjerów boimy :-o Fryzjerzy nie sa tacy straszni :eviltong: Quote
dysia-u Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Mamy taką piękną jesień. Szkoda tylko że dni są coraz krótsze. Ale kto by się tym zamartwiał. A jeszcze dodatkowo w dniu urodzin.:evil_lol: Chociaż jakby na to spojrzeć z innej strony to ... można by sie pomartwić. Ten czas tak szybko zap... że człowiek jest oszołomiony że to już 43 lat minęło :angryy: Dla was fotki z wczorajszego ogródkowania po całym dniu dokazywania i szaleństw tylko tak można wypocząć Quote
moniczkaa86 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wszystkiego najlepszego! :tort: :BIG: :laola: Quote
Yoko2009 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wszystkiego najlepszego:) Mejsi jest piękniutka:):loveu: Quote
Pegaza Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :new-bday::new-bday::new-bday: wszystkiego co se wymarzysz aby sie spelnilo:loveu: Mejsi zarosnieta wyglada super:loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Przyszłyśmy Ula do ciebie z życzeniami: Wszystkiego naj naj najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i czego tam jeszcze chcesz http://img35.imageshack.us/img35/1003/img8385x.jpg Mejsi cudna:loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wszystkiego naj naj naj!!!!!:new-bday: Quote
dysia-u Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:YtsonaBXA4jomM:http://chic.net.pl/images/duze_drinki2.jpg drinki dla wszystkich Quote
dysia-u Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 no kurna jeszze nic żech nie piła a już mi sie żle widzi :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: miały być drinki dla wszystkich a tym to chyba komara by napoił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 My teZ wpadliśmy z życzeniami:loveu:ULUŚ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAKJ.SPEŁNIENIA NAJSKRYTRZYCH MARZEŃ:loveu::loveu::laola::BIG::laola: Quote
Nati28 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zyczymy wszystkiego najjjjjjjjjlepszego!!!! :new-bday::BIG: Quote
tigrunia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Aaaaa urodzinki ?? :loveu: Najlepszego Ulka !! :multi: :BIG: Quote
karkakarka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Ps ja też jestem wrześniowa :roll: Quote
dysia-u Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Bardzo dziękuję za życzenia. :lol: Dwusetna stronka i do tego pełna życzeń:multi: Quote
iwa63 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy wtorkowo urodzinowo:laola::tort::BIG: Mejsi to piękna dziewczynka a jakie ma piękne kolorki super sunia Quote
slawi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 I jeszcze my z urodzinowymi życzeniami wszystkiego najlepszego Uleczko Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 tigrunia napisał(a):Aaaaa urodzinki ?? :loveu: Najlepszego Ulka !! :multi: :BIG: karkakarka napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Ps ja też jestem wrześniowa :roll: iwa63 napisał(a):Witamy wtorkowo urodzinowo:laola::tort::BIG: Mejsi to piękna dziewczynka a jakie ma piękne kolorki super sunia slawi napisał(a): I jeszcze my z urodzinowymi życzeniami wszystkiego najlepszego Uleczko Bardzo wam dziękuje Quote
Recommended Posts