Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Norek madry jak krety tepi:loveu:
Mejsi faktycznie juz szybko odrosla:crazyeye: i duzo jej lepiej w dlugich niz w krotkich:loveu:
no prosze a jednak tesciowką zostaniesz:evil_lol:dla kogos...

Posted

Wpadłam się przywitać :multi:
Twoje pieski są wspaniałe (ale ja się naoglądam:crazyeye: tych psiaków co jeden to ładniejszy) i tak fajnie się dogadują ,masz dużą galerie ja na razie czytam początek,środek i koniec bo jest niemożliwością wszystkie galerie przeczytać a chciałabym odwiedzić więcej osób bo mogą się na mnie obrazić:mad:
pozdrawiam i zapraszam do mnie:lol:

Posted

Wieczorowe witanko:loveu:
Dziś muszę wam opowiedzieć o leśnych szlakach:lol:. Niby nic , ale jak pokonuje je piesiu ledwo widoczny na tle leśnych zagajników to ...jest wyczyn. Prawie 5 godz trwała nasza wędrówka leśnym szlakiem. Spotkani turyści nie mogli uwierzyć , że Mejsi taka wędrująca psina. :evil_lol: Ja też nie wierzyłam że nam się uda. Nawet nie chciała na rękach u pana siedzieć żeby oddech wyrównać. Z jaką gracją pokonywała leśne błotka :cool3: Po powrocie do domu natychmiast musiała iść do SPA bo trudno było w niej rozpoznać naszą dzielną kruszynke.:loveu:

Posted

Ewciu , uszy , pazurki ale za reszte się nie biore. A to dowody rzeczowe z wyprawy

zamazane bo takiego tempa aparat nie znosi

gumeczka gdzieś oczywiście przepadła w paprociach:roll: