Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
dobry zakup , będziemy sobie pożyczać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Podrzucić ci pare moich,bo mi już niepotrzebne są.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Idę kąpać Tośka bo wczoraj się skubaniec dżemem upaprał:mad::mad::mad:

Posted

dysia-u napisał(a):
dżemik miał na deser? :eviltong: może pstryknij przy okazji jakąś fotke :loveu:

Dopiero dastałaś foteczki:mad::mad::mad:
Bateryjki w aparaciku padły:shake::shake::shake:

Posted

A pewnie Cie obgadują że niedobre jedzonko im dajesz:eviltong::eviltong::eviltong:

Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:
Snieg wiedział kiedy miała spaść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
:mad: pewnie o jedzonko im chodzi bo obydwoje jedzą suchciele:roll:

A ja dzisiaj Tośka to myślałam że udusze:mad::mad::mad:.Jak byłam z nimi na spacerku rannym to on sobie bezczelnie poszedł pod blok z drugiej strony na darmową wyżerke:shake:.Tak jakby jedzenia w domu nie dostawał.Musze chyba poszukać na allegro jakiegoś kagańca na tego jego ryjoka:mad:

Posted

Super macie zimę, psiutki szczęśliwe jak nie wiem co na tym śniegu. Mejsunia jak zahartowana, śmiga po dworze bez ubranka. Super z niej dzielna dziewczynka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam:loveu: ja chce tyle sniegu:lol: sliczne fotki ledwo widac psinke w tym sniegu ona taka mala a tego sniegu tak duzo:loveu: my mamy ferie z kolei bez sniegu:roll:

Posted

Ale masz fajnie, tyle śniegu. U mnie zielono :-(
Na szczęście w piątek wyjeżdżamy w góry na narty :p i też będę miała śniegu pod dostatkiem.
Pięknie się Mejsi prezentuje w śniegu :lol:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Śliczny prezent dostała :loveu:
Ooo... widzę,że u Was cukierki na choince <mniam> U nas nigdy nie przetrwają do świąt :diabloti:

też się bałam że nie przetrwają :evil_lol: a tymczasem wczoraj prosiłam dziatwe żeby objadali choinke bo będzie mniej do rozbierania . Szkoda że to już :placz:

Posted

slawi napisał(a):
Cześć Uluś:loveu:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
W zasięgu mordki Mejsi ma cukierki i one sobie tak po porostu wiszą ?!

E tam pewnie powiesiła tak nisko do zdjęcia:eviltong::eviltong::eviltong:

U mnie nie wisiały by nawet 5 minut:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam:p
a te legowisko nie za male jest albo na tej fotce tak wyszlo...:roll:

ja tych cukierkow nie lubie wiec u mnie by przetrwaly lata heh

to jest jej dzienne lokum w którym lubi leżeć taka wtulona , a nocna budka jest w innym pokoju.
Co do cukierków to Mejsi nie została :shake: osobiście przyłapana ale w legowisku był papierek po lasce choinkowej a jej mordka :crazyeye: wskazywała na spozycie...:eviltong:

Posted

Byłam wczoraj z Mejsi do szczepienia. Waży 3,350 więc obesite jej dobrze robi. Mam pytanie czy odrobaczacie swoje yorusie co pół roku? u nas minęło pół roku i wet powiedział że to najwyższy czas na odrobaczanie :-o
Dowiedziałam się natomiast że włoski pod oczami przemywane wodą utlenioną gubią zabarwienie powstałe po łzawieniu oczek :-o Przemywacie czy macie inny sposób :razz: