ewa2909 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Uluś foteczki super:loveu::loveu::loveu: Mejsi widać ani śnieg ani mróz nie przeszkadzają:loveu: A swoją drogą śliczny banerek będziesz miała:eviltong: Quote
dysia-u Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Paulinka , to twoja sprawka? dzięki. Jesteś wielka.:loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No pewnie że moja:eviltong: To teraz możesz już ustawić...:p Quote
dysia-u Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 dobra jesteś w te klocki!! :multi: Quote
dysia-u Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 zobaczcie co mi pani kupiła:crazyeye: Quote
dysia-u Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 czemu nadal mam ten stary banerek? Paulina co to za czary ?:evil_lol: Quote
kamila.m Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Super to zdjęcie z kością. Słodziutka ta Mejsi. Buziole od nas gorące:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A z Wmi co znowu sie stało?????????:mad::mad::mad: Nie ma Was i nie ma.:placz::placz::placz: Przyszłam Cię odwiedzic żebyś znowu nie buczała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 No kurcze, :placz: teraz ja jestem a ciebie znowu nie ma :shake: Pozdrawiam wieczorową porą :lol: Quote
dysia-u Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Paulinka :lol: męczyłaś się z banerkiem a moje chłopaki :shake: nie pozwolą mi zmienić bo im się ten stary podoba Quote
ewa2909 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dysia-u napisał(a):No kurcze, :placz: teraz ja jestem a ciebie znowu nie ma :shake: Pozdrawiam wieczorową porą :lol: Jestem ale już znikam :eviltong: Quote
dysia-u Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Do tej pory sama podskubywałam Mejsi jak tylko troche jej kudełki podrosły ale czas z tym skończyć. :shake: Psu należy się fryzjer. Opowiadałam wam jak jej oszpeciłam łapska:mad: :mad: Doradżcie kiedy najlepiej iść z nią do fryzjera żeby cały rok sukienka była ok. Za długa nie może być bo nie umiemy si e papilotować. Quote
ewa2909 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dysia-u napisał(a):Do tej pory sama podskubywałam Mejsi jak tylko troche jej kudełki podrosły ale czas z tym skończyć. :shake: Psu należy się fryzjer. Opowiadałam wam jak jej oszpeciłam łapska:mad: :mad: Doradżcie kiedy najlepiej iść z nią do fryzjera żeby cały rok sukienka była ok. Za długa nie może być bo nie umiemy si e papilotować. My staramy się chodzić co 2/3 miesiące.:eviltong: A tak wogóle to sie witamy już wikendowo:loveu: Quote
dysia-u Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 ooo widze że ktoś cię tu z NK przywołał :loveu: Ewcia co 2-3 msc robicie krótką fryzurke? Tak szybko jej włosy rosną?:crazyeye: Pytam bo w lipcu musimy ją zostawić pod opieką mamy a ona do czesania piesia niewprawna , więc pewnie porobią się dredy. Jak teraz ostrzyge to pewnie w lipcu następny raz?:roll: Quote
ewa2909 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dysia-u napisał(a):ooo widze że ktoś cię tu z NK przywołał :loveu: Ewcia co 2-3 msc robicie krótką fryzurke? Tak szybko jej włosy rosną?:crazyeye: Pytam bo w lipcu musimy ją zostawić pod opieką mamy a ona do czesania piesia niewprawna , więc pewnie porobią się dredy. Jak teraz ostrzyge to pewnie w lipcu następny raz?:roll: Ja teraz jak byłam przed swiętami to tylko minimalnie podcinałam sukienke jednemu i drugiemu,pozatym uchole,troche ryjoki,iprzedewszystkim łapy. Przy Aksie to napewno będzie dłuższa sukienka bo ona ma długie łapy ale co z Tośkiem to jeszcze nie wiem.Może na lato go zetne na golaska.:eviltong: Wizyte teraz planujemy pod koniec marca ale czy wytrzymają to nie wiem:crazyeye: Quote
dysia-u Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 wizja dłuższego spacerku przeszła koło nosa , to był próbny alarm:placz: uchol został od razu tam schowany uuuu spacerku nie będzie:placz: Quote
slawi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='dysia-u']wizja dłuższego spacerku przeszła koło nosa , to był próbny alarm:placz: uchol został od razu tam schowany uuuu spacerku nie będzie:placz: Chętnie Mejsi "spaceruje "w tej torbie? Zastanawiam się co kupić dla Luśki na podróż samochodem bo muszę ją w czymś przewieźć do tego Rzeszowa a luzem strasznie rozrabia w samochodzie. Quote
dysia-u Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Ewuś w zoologiku prosiłam o torbe dla yorka i pan mi pokazał różne kolory ale odp rozmiar. Zmierzyłam dno od zewnątrz i tak : 38x27 Fajna sprawa bo choć na chwile może się ogrzać a w lecie idąc na dłłłługą wycieczke o nią jestem spokojna:evil_lol: Ale do przewożenia w samochodzie to raczej nie najlepszy pomysł bo nasza od początku upodobała sobie :roll: siedzenie na kolanach. Już ją chyba tego nie oduczymy:shake: Quote
ewa2909 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dysia-u napisał(a):Ewuś w zoologiku prosiłam o torbe dla yorka i pan mi pokazał różne kolory ale odp rozmiar. Zmierzyłam dno od zewnątrz i tak : 38x27 Fajna sprawa bo choć na chwile może się ogrzać a w lecie idąc na dłłłługą wycieczke o nią jestem spokojna:evil_lol: Ale do przewożenia w samochodzie to raczej nie najlepszy pomysł bo nasza od początku upodobała sobie :roll: siedzenie na kolanach. Już ją chyba tego nie oduczymy:shake: Tlko że u nas w zoologiku są różne wielkości ych toreb,Ta Twoja napewno była by za wielka dla mojego szczyla:eviltong: 38 to jest wysokość do wyięcia na łepek????????? Quote
ewa2909 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 slawi napisał(a):I do tego musi wszystko widzieć przez okno :evil_lol: Z kąd ja to znam:evil_lol: Iwonko musisz się zaopatrzyc w taki transporterek plastikowy ,tylko nie wiem czy ona Ci go teraz nie rozniesie jak nie byla uczona.:evil_lol: Quote
slawi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dysia-u napisał(a): Ale do przewożenia w samochodzie to raczej nie najlepszy pomysł bo nasza od początku upodobała sobie :roll: siedzenie na kolanach. Już ją chyba tego nie oduczymy:shake: I do tego musi wszystko widzieć przez okno :evil_lol: Quote
Karolina. Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ale śliczna ta twoja Mejsi :loveu: Przejrzałam całą Waszą galerię, ale warto było :loveu: Nie pogniewasz się chyba jeśli będę tu częściej zaglądała? :razz: Quote
Aurunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ewa2909 napisał(a):Z kąd ja to znam:evil_lol: Iwonko musisz się zaopatrzyc w taki transporterek plastikowy ,tylko nie wiem czy ona Ci go teraz nie rozniesie jak nie byla uczona.:evil_lol: Nie rozniesie Aura dopiero koło 18 miesiąca zaczęła jeździć w plastikowym kontenerku. Pierwsze 10 minut w samochodzie to śpiew ale potem już jedzie ładnie. Quote
dysia-u Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Ale śliczna ta twoja Mejsi :loveu: Przejrzałam całą Waszą galerię, ale warto było :loveu: Nie pogniewasz się chyba jeśli będę tu częściej zaglądała? :razz: cieszymy sie z waszych odwiedzin i zapraszamy częściej. Quote
Recommended Posts