Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A z Wmi co znowu sie stało?????????:mad::mad::mad:
Nie ma Was i nie ma.:placz::placz::placz:
Przyszłam Cię odwiedzic żebyś znowu nie buczała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Do tej pory sama podskubywałam Mejsi jak tylko troche jej kudełki podrosły ale czas z tym skończyć. :shake: Psu należy się fryzjer. Opowiadałam wam jak jej oszpeciłam łapska:mad: :mad: Doradżcie kiedy najlepiej iść z nią do fryzjera żeby cały rok sukienka była ok. Za długa nie może być bo nie umiemy si e papilotować.

Posted

dysia-u napisał(a):
Do tej pory sama podskubywałam Mejsi jak tylko troche jej kudełki podrosły ale czas z tym skończyć. :shake: Psu należy się fryzjer. Opowiadałam wam jak jej oszpeciłam łapska:mad: :mad: Doradżcie kiedy najlepiej iść z nią do fryzjera żeby cały rok sukienka była ok. Za długa nie może być bo nie umiemy si e papilotować.

My staramy się chodzić co 2/3 miesiące.:eviltong:

A tak wogóle to sie witamy już wikendowo:loveu:

Posted

ooo widze że ktoś cię tu z NK przywołał :loveu:
Ewcia co 2-3 msc robicie krótką fryzurke? Tak szybko jej włosy rosną?:crazyeye:
Pytam bo w lipcu musimy ją zostawić pod opieką mamy a ona do czesania piesia niewprawna , więc pewnie porobią się dredy. Jak teraz ostrzyge to pewnie w lipcu następny raz?:roll:

Posted

dysia-u napisał(a):
ooo widze że ktoś cię tu z NK przywołał :loveu:
Ewcia co 2-3 msc robicie krótką fryzurke? Tak szybko jej włosy rosną?:crazyeye:
Pytam bo w lipcu musimy ją zostawić pod opieką mamy a ona do czesania piesia niewprawna , więc pewnie porobią się dredy. Jak teraz ostrzyge to pewnie w lipcu następny raz?:roll:

Ja teraz jak byłam przed swiętami to tylko minimalnie podcinałam sukienke jednemu i drugiemu,pozatym uchole,troche ryjoki,iprzedewszystkim łapy.
Przy Aksie to napewno będzie dłuższa sukienka bo ona ma długie łapy ale co z Tośkiem to jeszcze nie wiem.Może na lato go zetne na golaska.:eviltong:
Wizyte teraz planujemy pod koniec marca ale czy wytrzymają to nie wiem:crazyeye:

Posted

[quote name='dysia-u']wizja dłuższego spacerku przeszła koło nosa , to był próbny alarm:placz:

uchol został od razu tam schowany
uuuu spacerku nie będzie:placz:

Chętnie Mejsi "spaceruje "w tej torbie? Zastanawiam się co kupić dla Luśki na podróż samochodem bo muszę ją w czymś przewieźć do tego Rzeszowa a luzem strasznie rozrabia w samochodzie.

Posted

Ewuś w zoologiku prosiłam o torbe dla yorka i pan mi pokazał różne kolory ale odp rozmiar.
Zmierzyłam dno od zewnątrz i tak : 38x27
Fajna sprawa bo choć na chwile może się ogrzać a w lecie idąc na dłłłługą wycieczke o nią jestem spokojna:evil_lol:
Ale do przewożenia w samochodzie to raczej nie najlepszy pomysł bo nasza od początku upodobała sobie :roll: siedzenie na kolanach. Już ją chyba tego nie oduczymy:shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewuś w zoologiku prosiłam o torbe dla yorka i pan mi pokazał różne kolory ale odp rozmiar.
Zmierzyłam dno od zewnątrz i tak : 38x27
Fajna sprawa bo choć na chwile może się ogrzać a w lecie idąc na dłłłługą wycieczke o nią jestem spokojna:evil_lol:
Ale do przewożenia w samochodzie to raczej nie najlepszy pomysł bo nasza od początku upodobała sobie :roll: siedzenie na kolanach. Już ją chyba tego nie oduczymy:shake:

Tlko że u nas w zoologiku są różne wielkości ych toreb,Ta Twoja napewno była by za wielka dla mojego szczyla:eviltong:
38 to jest wysokość do wyięcia na łepek?????????

Posted

slawi napisał(a):
I do tego musi wszystko widzieć przez okno :evil_lol:

Z kąd ja to znam:evil_lol:
Iwonko musisz się zaopatrzyc w taki transporterek plastikowy ,tylko nie wiem czy ona Ci go teraz nie rozniesie jak nie byla uczona.:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):

I do tego musi wszystko widzieć przez okno :evil_lol:

Posted

Ale śliczna ta twoja Mejsi :loveu:
Przejrzałam całą Waszą galerię, ale warto było :loveu:
Nie pogniewasz się chyba jeśli będę tu częściej zaglądała? :razz:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Z kąd ja to znam:evil_lol:
Iwonko musisz się zaopatrzyc w taki transporterek plastikowy ,tylko nie wiem czy ona Ci go teraz nie rozniesie jak nie byla uczona.:evil_lol:

Nie rozniesie Aura dopiero koło 18 miesiąca zaczęła jeździć w plastikowym kontenerku. Pierwsze 10 minut w samochodzie to śpiew ale potem już jedzie ładnie.

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Ale śliczna ta twoja Mejsi :loveu:
Przejrzałam całą Waszą galerię, ale warto było :loveu:
Nie pogniewasz się chyba jeśli będę tu częściej zaglądała? :razz:

cieszymy sie z waszych odwiedzin i zapraszamy częściej.