slawi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Oj chyba Pańcio wokół Mejsikowej :loveu: łapki jest owinięty :multi:. Quote
ewa2909 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dysia-u napisał(a)::evil_lol: wiecie jaka , jak tylko pańcio czyta gazete w miejscu dla niej dostępnym/ chyba specjalnie dla niej to robi:mad:/ to ona myk i już na grzbietku leży na tej gazecie i brzuszkiem wywija:angryy: Mała kokietka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :placz::placz: ła ła jaka ciułała :placz::placz::placz: bo na pewno nie york. Ale oszpeciłam jej te łapiny. Chciałam oszczędzić sobie mycia podłogi po śladach łap i cięłam :diabloti:Przez dłuższy czas nie czekajcie na fotki bo ja czekam aż włoski dziewuszynie odrosną :placz: Quote
slawi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dysia-u napisał(a)::placz::placz: ła ła jaka ciułała :placz::placz::placz: bo na pewno nie york. Ale oszpeciłam jej te łapiny. Chciałam oszczędzić sobie mycia podłogi po śladach łap i cięłam :diabloti:Przez dłuższy czas nie czekajcie na fotki bo ja czekam aż włoski dziewuszynie odrosną :placz: Oj Pańcia :mad: jak mogłaś :placz:. Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A ja tutaj byłam a mojego posta niet:mad: Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dysia-u napisał(a)::placz::placz: ła ła jaka ciułała :placz::placz::placz: bo na pewno nie york. Ale oszpeciłam jej te łapiny. Chciałam oszczędzić sobie mycia podłogi po śladach łap i cięłam :diabloti:Przez dłuższy czas nie czekajcie na fotki bo ja czekam aż włoski dziewuszynie odrosną :placz: I muszę jeszcze raz skomentować Twoje wyczyny!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Babo wstrętna jak tak mogłaś??????????:mad::mad::mad: Pokaż co sześ tam z tymi łapinkami zrobiła!!!!!!! Wcale się teraz nie dziwe że masz doła. Pomyśl tylko co przeżywa biedna Mejsi!!!!!!!!!!! Quote
dysia-u Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :placz: co ty !! dobrowolnie nie pokaże:shake: miałaś mnie pocieszyć wstręciucho jedna:roll: jeszcze syn mi dogadał że co ona mi winna:placz: Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dysia-u napisał(a)::placz: co ty !! dobrowolnie nie pokaże:shake: miałaś mnie pocieszyć wstręciucho jedna:roll: jeszcze syn mi dogadał że co ona mi winna:placz: A nie da się tych włosków na tych łapinach podolepiać???????????:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :placz: o rany ale się znęcasz:placz: o ja biedna zaraz inne dogomaniaczki na mnie wskoczą za znęcanie się nad żywym stworzeniem. A swoją drogą to naprwade szpetnie wygląda :shake: łapiny chude jak szpilki , kiedy jej to odrośnie co uciełam?! Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dysia-u napisał(a)::placz: o rany ale się znęcasz:placz: o ja biedna zaraz inne dogomaniaczki na mnie wskoczą za znęcanie się nad żywym stworzeniem. A swoją drogą to naprwade szpetnie wygląda :shake: łapiny chude jak szpilki , kiedy jej to odrośnie co uciełam?! Aksie na łapinach bardzo wolno rosną włoski,ale może Mejsi będzie szybciej obrastać .A tak wogóle to trza było podciąć sam dólprzy pazurkach. No to sobie wypijmy na poprawe humorku:drink1: Quote
dysia-u Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='ewa2909']Aksie na łapinach bardzo wolno rosną włoski,ale może Mejsi będzie szybciej obrastać .A tak wogóle to trza było podciąć sam dólprzy pazurkach. teraz to i ja to wiem , ale myślisz że na łapach dłużej rosną?:crazyeye: Quote
dysia-u Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :shake: co za asortyment by musiał być :evil_lol: żeby mi pomógł. Przepadło , do wiosny może odrosną:-o Quote
ewa2909 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Co dzień będzie coraz lepiej:evil_lol: A Ty masz nauczke żeby więcej nieodpowiednich żeczy nie brac w swoje paluszki:mad: Quote
slawi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dysia-u napisał(a):[quote name='ewa2909']Aksie na łapinach bardzo wolno rosną włoski,ale może Mejsi będzie szybciej obrastać .A tak wogóle to trza było podciąć sam dólprzy pazurkach. teraz to i ja to wiem , ale myślisz że na łapach dłużej rosną?:crazyeye: Ula wyłaź z tego "doła" :mad:, mojej suni na łapkach rosną szybko, szczególnie na dole. Mejsi też na pewno szybko odrosną ;) , a póki co może skarpetki niech nosi :evil_lol:. Nożyczek już nie ruszaj :eviltong:. Quote
dysia-u Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 :multi: Slawi wiesz że mi lepiej :multi: a nożyczyki schowałam głęboko.Fundne za to Mejsi super salon , a nich wie że mi głupio:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 dysia-u napisał(a)::multi: Slawi wiesz że mi lepiej :multi: a nożyczyki schowałam głęboko.Fundne za to Mejsi super salon , a nich wie że mi głupio:evil_lol: I to jest dobre rozwiązanie:evil_lol: Pozdrawiamy wikendowo:hand: Quote
dysia-u Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 :razz: nawet kość jej na przeprosiny kupiłam " Quote
***Paulina*** Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Na fotkach te łapki nawet nie najgorzej wyglądają... Ciekawe jak w rzeczywistości...:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A przeszło jej?:eviltong: Foteczki eleganckie tylko że umiejętnie skamuflowane łapinki:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 ewa2909 napisał(a):A przeszło jej?:eviltong: Foteczki eleganckie tylko że umiejętnie skamuflowane łapinki:evil_lol: Kość wzieła , jakżeby nie ale dalej bykiem na mnie patrzy. Dzieciory ją pojudzają :evil_lol: Pazurki widać , tylko pomalować:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 dysia-u napisał(a):Kość wzieła , jakżeby nie ale dalej bykiem na mnie patrzy. Dzieciory ją pojudzają :evil_lol: Pazurki widać , tylko pomalować:evil_lol: To dzieciakom trzeba natrzepać:mad: Jaki kolorek panienka wybiera?:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 :shake: Cześć Czy u was też taka brzydka, zimna niedziela?:shake: Ale na rąsiach u pana zawsze cieplutko i przyjemnie Quote
ewa2909 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Witamy:loveu: U nas niestety tez zimno jak djabli:shake: Widać ze Mejsi uwielbia być w centrum zainteresowania:loveu: Quote
dysia-u Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 :evil_lol: aparatu unika jak :diabloti: święconej wody Quote
Recommended Posts