Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
:evil_lol: wiecie jaka , jak tylko pańcio czyta gazete w miejscu dla niej dostępnym/ chyba specjalnie dla niej to robi:mad:/ to ona myk i już na grzbietku leży na tej gazecie i brzuszkiem wywija:angryy:

Mała kokietka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:placz::placz: ła ła jaka ciułała :placz::placz::placz: bo na pewno nie york. Ale oszpeciłam jej te łapiny. Chciałam oszczędzić sobie mycia podłogi po śladach łap i cięłam :diabloti:Przez dłuższy czas nie czekajcie na fotki bo ja czekam aż włoski dziewuszynie
odrosną :placz:

Posted

dysia-u napisał(a):
:placz::placz: ła ła jaka ciułała :placz::placz::placz: bo na pewno nie york. Ale oszpeciłam jej te łapiny. Chciałam oszczędzić sobie mycia podłogi po śladach łap i cięłam :diabloti:Przez dłuższy czas nie czekajcie na fotki bo ja czekam aż włoski dziewuszynie

Oj Pańcia :mad: jak mogłaś :placz:.

Posted

dysia-u napisał(a):

I muszę jeszcze raz skomentować Twoje wyczyny!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
Babo wstrętna jak tak mogłaś??????????:mad::mad::mad:
Pokaż co sześ tam z tymi łapinkami zrobiła!!!!!!!
Wcale się teraz nie dziwe że masz doła.
Pomyśl tylko co przeżywa biedna Mejsi!!!!!!!!!!!

Posted

dysia-u napisał(a):
:placz: co ty !! dobrowolnie nie pokaże:shake: miałaś mnie pocieszyć wstręciucho jedna:roll: jeszcze syn mi dogadał że co ona mi winna:placz:

A nie da się tych włosków na tych łapinach podolepiać???????????:eviltong:

Posted

:placz: o rany ale się znęcasz:placz: o ja biedna zaraz inne dogomaniaczki na mnie wskoczą za znęcanie się nad żywym stworzeniem. A swoją drogą to naprwade szpetnie wygląda :shake: łapiny chude jak szpilki , kiedy jej to odrośnie co uciełam?!

Posted

dysia-u napisał(a):
:placz: o rany ale się znęcasz:placz: o ja biedna zaraz inne dogomaniaczki na mnie wskoczą za znęcanie się nad żywym stworzeniem. A swoją drogą to naprwade szpetnie wygląda :shake: łapiny chude jak szpilki , kiedy jej to odrośnie co uciełam?!

Aksie na łapinach bardzo wolno rosną włoski,ale może Mejsi będzie szybciej obrastać .A tak wogóle to trza było podciąć sam dólprzy pazurkach.
No to sobie wypijmy na poprawe humorku:drink1:

Posted

[quote name='ewa2909']Aksie na łapinach bardzo wolno rosną włoski,ale może Mejsi będzie szybciej obrastać .A tak wogóle to trza było podciąć sam dólprzy pazurkach.
teraz to i ja to wiem , ale myślisz że na łapach dłużej rosną?:crazyeye:

Posted

dysia-u napisał(a):
[quote name='ewa2909']Aksie na łapinach bardzo wolno rosną włoski,ale może Mejsi będzie szybciej obrastać .A tak wogóle to trza było podciąć sam dólprzy pazurkach.
teraz to i ja to wiem , ale myślisz że na łapach dłużej rosną?:crazyeye:

Ula wyłaź z tego "doła" :mad:, mojej suni na łapkach rosną szybko, szczególnie na dole. Mejsi też na pewno szybko odrosną ;) , a póki co może skarpetki niech nosi :evil_lol:.
Nożyczek już nie ruszaj :eviltong:.

Posted

dysia-u napisał(a):
:multi: Slawi wiesz że mi lepiej :multi: a nożyczyki schowałam głęboko.Fundne za to Mejsi super salon , a nich wie że mi głupio:evil_lol:

I to jest dobre rozwiązanie:evil_lol:
Pozdrawiamy wikendowo:hand:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A przeszło jej?:eviltong:
Foteczki eleganckie tylko że umiejętnie skamuflowane łapinki:evil_lol:

Kość wzieła , jakżeby nie ale dalej bykiem na mnie patrzy. Dzieciory ją pojudzają :evil_lol: Pazurki widać , tylko pomalować:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
Kość wzieła , jakżeby nie ale dalej bykiem na mnie patrzy. Dzieciory ją pojudzają :evil_lol: Pazurki widać , tylko pomalować:evil_lol:

To dzieciakom trzeba natrzepać:mad:
Jaki kolorek panienka wybiera?:eviltong: