Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny;)
Mejsi reklamuje Pańci salonik:) rano jeszcze zimno strasznie,ja dzisiaj przed 8 wychodziłam i wymarzłam a w dodatku jestem chora i mnie telepie....ale jeszcze troche już sie nie moge doczekać ciepełka....

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ;) na moje to mam jeszcze czasu dosc troche :cool3:
w maju idziemy na wesele kuzynki od Marcina, a za 2tyg idziemy na 18tke wiec jak juz kupie sukienke to ja wykorzystam dwa razy:lol:

Posted

W dniu dzisiejszym znalazłam suczkę w typie rasy yorkshire terrier, dorosła,podcięta,włosy na głowie też-zostawiona ala grzywka.Wystraszona bidulka....zapiełam ją na smycz mojej suni w nadziei,że zaprowadzi mnie do domu,ale nic.Pytałam się ludzi,zostawiałam numery telefonów+w 3 sklepach dałam wiadomość,że psiak jest u mnie.Ma znak szczególny,więc jak ktoś się zgłosi,że to jego piesek,to szybko będzie można potwierdzić to :smile:

Sunia nie mogła zostać u mnie na noc-chociaż Luna ją zaakceptowała,ale ja mam 4 psy w tym 2 samce,więc kochany TOZ w Jaworze pomógł mi i w ciągu 3minut znalazł się dom tymczasowy dla psa...za co jestem wdzięczna.
Mój telefon kontaktowy: 509 60 50 33
Szukamy właściciela suni-mam nadzieję,że tęskni i ją szuka i na weekend będą już razem

Posted

dysia-u napisał(a):
a u nas dzis WODA
hurrraaa
ale kto to wie na jak długo?!

Jeee Ula to jest najlepsza wiadomosc dnia;)
taka woda a potrafi czlowieka ucieszyc co?;)

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Daria ale popatrz jak to było dawno,do dzisiaj sie mogło dużo zmienić...czego oczywiście nie życze;)
A nasza wierna Ula zniknęła...

No w koncu juz zima znikla na dobre to woda im w kranach poleci..;)
no ostatnio malo kto wchodzi na dogo.

Posted

ten samochód waży tylko hihihi 16 ton no i zobaczcie jak sie zarył na naszej działce
u nas jest tak podmokły grunt że mnóstwo peszli jest wkopanych a mimo to czasem ruchoma ziemia jest
no ale przy takiej masie samochodu to chyba każdy grunt by jeknął

dziewczyny !!!! kiedy przyjdzie sie z tym uporać??!!
może byście wpadły z grabkami? w grupie siła