Yoko2009 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [URL]http://img651.imageshack.us/img651/4788/p1010526rn.jpg[/URL] moja słodzinka malutka:) Quote
dysia-u Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 ale tu pustki na tym dogo , uuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe czy jeszcze kiedyś będziemy taką grupą jak kiedyś Quote
Nati28 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Hej :) ja czasami zagladam, ale zdjec nie wstawiam bo nie mam Quote
ania90 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='dysia-u']ale tu pustki na tym dogo , uuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe czy jeszcze kiedyś będziemy taką grupą jak kiedyś[/QUOTE] zgodze sie z Toba straszna cisza Quote
Pegaza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ula chyba sie towarzystwo wykruszylo..;) moze wybrali inne forum fajniejsze;) Quote
dysia-u Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Daria a może być fajniejsze?! to nasze było naj!!!!fajniejsze Quote
Yorkomanka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 oczywiscie że jest fajniejsze:diabloti: wiesz które :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='dysia-u']Daria a może być fajniejsze?! to nasze było naj!!!!fajniejsze[/QUOTE] Ula masz racje nasze najfajniejsze.. sie nie martw my tu przetrwamy jak mamuty hehe Quote
Marzena* Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Pegaza']Ula masz racje nasze najfajniejsze.. sie nie martw my tu przetrwamy jak mamuty hehe[/QUOTE] Daria ja Cię nie chcę martwić, ale mamuty wyginęły ... ;) Cześć Ulcia :) Quote
*Jot* Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Cześć Ulcia :multi: Nie ma nic fajniejszego od dogo :loveu: Ja też już będę regularnie :) Quote
dysia-u Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='*Jot*']Cześć Ulcia :multi: Nie ma nic fajniejszego od dogo :loveu: Ja też już będę regularnie :)[/QUOTE] ooooooo Jolcia albo przelękła się grożby hihihi albo zrozumiała że nikt tak nie pocieszy i nie zrozumie jak dogomaniaczki dobrze że jesteś bo czasem tak tu pusto że ani światła nie chce sie świecić Quote
dysia-u Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Marzena*']Daria ja Cię nie chcę martwić, ale mamuty wyginęły ... ;) Cześć Ulcia :)[/QUOTE] Marzka a reinkarnacja wiesz co to ? hihihihi Quote
ania90 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 no nareszcie jakies foto Mejsulki do przypomniecia dalas:) a o nas zapomnialas juz?:mad: Quote
dysia-u Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Jolcia a rudego pamiętasz? Aniu nie zapomniałam , skądże znowu, zaraz wskocze do twojej galerii i sprawdze co słychać dziś jestem uziemiona w domu to mam czas Quote
dysia-u Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 a ten co taki błędny?! przez te ptaszki całkiem orientacje stracił dlaczego one po jego kawałku nieba latają??!!! Quote
Agucha Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='dysia-u'] dziś jestem uziemiona w domu to mam czas[/QUOTE] Hej, hej :) Skoro się nudzisz to poopowiadaj o swoich klientach ;) Gdzieś tam kiedyś już pytałam o stronkę itp, ale nie pochwaliłaś się...:mad: Śnieg Was ominął? Quote
dysia-u Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 http://salonpupil.weebly.com/ cześć Aga stronke zrobił mi mój 13 latek ten starszy wymigiwał sie a młodszemu sie chciało łobuzy!!! zapraszam do saloniku Quote
Agucha Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='dysia-u']http://salonpupil.weebly.com/ cześć Aga stronke zrobił mi mój 13 latek ten starszy wymigiwał sie a młodszemu sie chciało łobuzy!!! zapraszam do saloniku Pędzę podziwiać :))) Cieszę się, że Ci się udało :) A tak się martwiłaś i zwlekałaś , hi hi ;) Ja na razie pieniędzorki odkładam, ale kto wie, kto wie... --------------------------------- Piękny kolor tła! U Was w mieście same yorki chodzą? :lol: Quote
dysia-u Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 ciekawe czy fotki przyciągna rozproszone dogomaniaczki?! Jolcia ! dla ciebie Quote
kiniaaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 hej Ula :) mnie fotki przyciągnęły :razz: http://img853.imageshack.us/img853/1281/p1010600.jpg piękna dziewuszka, dumnie kroczy po tarasie :loveu: no to teraz już wiem czemu z tarasu nie schodzicie, taki cudny że nie ma co się dziwić :lol: stronka bardzo ładna, fajnie że synuś pomógł :p Quote
tigrunia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 I ja przyszłam bo coś ptaszki śpiewały, że u Ulci fotki są :multi: Wszystkie oczywiście śliczne :loveu: Quote
dysia-u Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 oooooo i Be też się odnalazła fajnie dziewczyny was widzieć kinia ty tak chwilowo ? czy zagościsz dłużej? Quote
Recommended Posts