Bura Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kochani, mam pewien problem ze szcotką. Otóż mam takiego zakołtunionego Samojeda i jedyne co działa to szczotka którą pożyczyła mi moja wetka. Problem jest taki, że ona non stop jej potrzebuje, więc chcę sobie kupić takie cudo, tylko... nie wiadomo jaka to firma!!!! Czy ktoś zna tą szczotkę i wiedziałby gdzie to kupić?? Pomóżcie!!! Quote
Bura Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 bonsai_88 napisał(a):Może spytaj się wetki ;) No właśnie nie bardzo wychodzi, bo ona nie pamięta. Być może producent Karlie, ale u nich nie ma takich sdzczotek... Quote
Unbelievable Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Bura napisał(a):No właśnie nie bardzo wychodzi, bo ona nie pamięta. Być może producent Karlie, ale u nich nie ma takich sdzczotek... ale taką szczotkę łatwo kupić:razz: może nie dokładnie taką samą, ale są ;) pochodź po zoologach;) Quote
Bura Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Tinka:) napisał(a):ale taką szczotkę łatwo kupić:razz: może nie dokładnie taką samą, ale są ;) pochodź po zoologach;) No właśnie problem w tym, że nie taką można kupić, są albo z inaczej profilowaną rączką, albo z innymni igiełkami, a to wszystko razem daje tak genialny efekt. Quote
gops Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ja mam taka szczotke , ma z 5 lat juz ,tylko z inna raczka niewiem jaka to firma ale sa takie na allegro jak bede miala czas to napisze ci link ;) Quote
Bura Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Czy na pewno taka? Jaką ma długośc tych igieł?? Ta moja ma 2 cm i to są miękkie igiełki. Dzięki z góry. Quote
gops Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 z tego co widac na zdjeciu to igly w mojej sa takie same tylko mam taka zwykla krotka prosta raczke ,zaraz spojze na allegro poszukam ;) edit: na allegro nic nie znalazlam , moja ma chyba krotsze te igielki , dawalam cos okolo 30 zl u mnie w zoologu ale z 5 lat temu zrobilabym zdjecie tej mojej bysmy porownaly ale niemam aktualnie aparatu ;) Quote
*hania Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nie tylko igły są ważne ale i kształt szczotki. Ta na fotce jest półokrągła. Quote
Czarna_Owieczka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jeśli chodzi o kształt szczotki, to znalazłam coś takiego: KLIKNIJ Quote
KaRa_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dingo ma chyba podobne szczotki:roll:ale na 100% pewna nie jestem. Quote
Recommended Posts