Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, mam pewien problem ze szcotką. Otóż mam takiego zakołtunionego Samojeda i jedyne co działa to szczotka którą pożyczyła mi moja wetka. Problem jest taki, że ona non stop jej potrzebuje, więc chcę sobie kupić takie cudo, tylko... nie wiadomo jaka to firma!!!! Czy ktoś zna tą szczotkę i wiedziałby gdzie to kupić?? Pomóżcie!!!

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Może spytaj się wetki ;)

No właśnie nie bardzo wychodzi, bo ona nie pamięta. Być może producent Karlie, ale u nich nie ma takich sdzczotek...

Posted

Bura napisał(a):
No właśnie nie bardzo wychodzi, bo ona nie pamięta. Być może producent Karlie, ale u nich nie ma takich sdzczotek...

ale taką szczotkę łatwo kupić:razz: może nie dokładnie taką samą, ale są ;) pochodź po zoologach;)

Posted

Tinka:) napisał(a):
ale taką szczotkę łatwo kupić:razz: może nie dokładnie taką samą, ale są ;) pochodź po zoologach;)

No właśnie problem w tym, że nie taką można kupić, są albo z inaczej profilowaną rączką, albo z innymni igiełkami, a to wszystko razem daje tak genialny efekt.

Posted

z tego co widac na zdjeciu to igly w mojej sa takie same tylko mam taka zwykla krotka prosta raczke ,zaraz spojze na allegro poszukam ;)

edit: na allegro nic nie znalazlam , moja ma chyba krotsze te igielki , dawalam cos okolo 30 zl u mnie w zoologu ale z 5 lat temu
zrobilabym zdjecie tej mojej bysmy porownaly ale niemam aktualnie aparatu ;)