Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie... dla takiego domowego psa... to po prostu dramat!! Boję się dzwonić do schroniska(będę tam w niedzielę). Nie chce usłyszeć, ze jest już w boksie...

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agatkia']Widzę, nie tylko w schronisku jestem jedna jedyna :angryy: Na dogo też brak zainteresowania moimi wątkami.
Jestem ... rozżalona, że wciąż jestem SAMA z "moimi" psami.

Kochana nie jesteś sama,ale nie sposób pomóc natychmiast na kazdym pojawiającym się wątku,jest ich tak dużo niestety że ogarnąc trudno a co dopiero pomóc.:shake:

Ogłoszenia dla Neski;

Alegratka.pl - Og�oszenia drobne. Kupi�, sprzedam - og�oszenia drobne w Internecie
Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Trójmiasto
Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Interpress Og�oszenia
Moje og�oszenia - eOferty.com.pl
www.znajda.org.pl - beta - Og�oszenia -
ogłoszenia drobne > ojej.pl
Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych
Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t
Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
Psy do adopcji, koty do adopcji - adopcje.org.pl - oddam psa, oddam kota

Posted

Wchodzę na tę stronę, Danusiu, znajduję osobę oferującą dom tymczasowy i inne rzeczy, i za cholerę nie widzę namiarów na nią. Mąż też nie widzi. Albo ja jestem ciemna, albo z forum coś nie tak. Dodam, ze zalogowałam się- więc to nie w tym problem.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
To ja jeszcze podniosę na dobranoc. :multi:

Neseczka ma 1 obserwatora na Allegro.

Nikt nie dzwonił w jej sprawie? :roll:

A ja chociaż podniosę na dzień dobry

Posted

Kurcze, niestety nikt nie dzwonił. Bieda straszna. Weekendowa wizyta w schronisku mi przepadnie niestety- mąż w poniedziałek wypływa na 4 miesiące więc te ostatnie dni spędzamy razem. Neseczkę odwiedzę w środę prawdopodobnie- zawiozę jej jakiś przysmak.

Posted

Sunieczko do góry , nie zauważyłam jej dzisiaj , a zapomniałam się zapytać , człowiek jest tak zakręcony jak tam zajedzie że wszystkie pytania ulatują z głowy :oops:
Ale było kilka adopcji wczoraj więc może :roll: i dzisiaj jacyś państwo przyjechali po szczeniaczka ... wiec żeby nie przeszkadzac chłopakom , pojechałam do domu

Posted

Jeny, dziewczyny... ja nawet nie wiem, jak to napisać. Okazalo się, że totalnie nie dogadałam się z jednym z pracowników... i nasza młoda sunia w typie spaniela to... 11- letni KUBUŚ!!! Rozmawialismy przez telefon o dwóch różnych psach przekonani, że mówimy o tym samym!!!!!!Ale wstyd...
Bardzo przepraszam. Nawet nie wiem, jak to wytłumaczyć. W bezpośrednim kontakcie nie zauważyłam jajków :cool3::roll:, więc informacje (telefoniczne, już po powrocie do domu) o tym, że to dziewczynka, dość młoda- nie wydawały mi się podejrzane. Historia pieska się zgadza, tylko wiek i płeć nie... To są uroki rozmów telefonicznych... Strasznie mi głupio. Czy mogę prosić wszyskie osoby, które pomagły w ogłoszeniach o zwerfikowanie danych?

P R Z E P R A S Z A M !!!

Posted

Agatko, ja cię rozumiem , jak tam się jedzie , to człowiek chce o wszystko zapytać , a potem albo zapomni albo coś uleci z pamięci, tyle tych bid , co jedna bida znajdzie domek to następny/e przychodzą :placz:

Posted

agatkia napisał(a):
. W bezpośrednim kontakcie nie zauważyłam jajków :cool3::roll:,

Agatko , ja też nie zaglądam psiakom pod ogonek od razu :evil_lol:

Posted

No to ładnie, a ja właśnie pisałam na gg z osobą zainteresowaną tą sunią. :-o
Ona mi pisze, że to Kubuś, a ja jej wmawiam, że to na pewno sunia. :-o :lol:
Ale jaja. :lol: :lol: :lol:
Ale pisała, że w sumie woli pieska, no chyba że sunia zostanie wysterylizowana.
Jutro ma dzwonić w sprawie "tej suni", także agatkia będziesz musiała jej wytłumaczyć tą pomyłkę. :evil_lol:
Osoba zainteresowana jest z Gdyni i zakochała się od pierwszego wejrzenia w oczkach psiaka. :loveu:

Posted

Ja w swoich ogłoszeniach naniosłam zmiany,oczywiscie tam gdzie było to możliwe bo nie we wszystkich ogłoszeniach mozna edytować.
Przydało by sie również zmienić tytuł tego wątku.

Posted

Ojej, a skąd ta zainteresowana osoba wiedziała, że to Kubuś??
Będę sie solidnie tłumaczyć... Matko, taka pomyłka. Przeżyć tego nie mogę.

Ale teraz to nieistotne- najważniejsze, że piesek ma szansę na dom!!! Asia&Ginger napisz koniecznie, skąd Pani dowiedziała się o Kubusiu i jak odebrałaś tę Waszą rozmowę? Czasami od pierwszej chwili można przypuszczać, ze dom bęędzie dobry a czasem niby wszystko ok- a wątpliwości są...
Jeżeli będziesz miała z Panią kontakt zanim do mnie zadzwoni uprzedź ją proszę, że mogę odebrać telefon tylko do godziny 13- tej a potem po 20.

TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!

Posted

[quote name='agatkia']Ojej, a skąd ta zainteresowana osoba wiedziała, że to Kubuś??
Będę sie solidnie tłumaczyć... Matko, taka pomyłka. Przeżyć tego nie mogę.

Ale teraz to nieistotne- najważniejsze, że piesek ma szansę na dom!!! Asia&Ginger napisz koniecznie, skąd Pani dowiedziała się o Kubusiu i jak odebrałaś tę Waszą rozmowę? Czasami od pierwszej chwili można przypuszczać, ze dom bęędzie dobry a czasem niby wszystko ok- a wątpliwości są...
Jeżeli będziesz miała z Panią kontakt zanim do mnie zadzwoni uprzedź ją proszę, że mogę odebrać telefon tylko do godziny 13- tej a potem po 20.

TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!
Ta Pani znalazła ogłoszenie na gumtree i było to ogłoszenie o piesku Kubusiu. :cool3:
Pani mówi, że szuka spokojnego pieska średniej wielkości, była w schronisku w poszukiwaniu psiaka, ale przypadkiem natknęła się na to ogłoszenie i zakochała się w oczkach psiaka. Psiak wygląda według niej jak aniołek.
Pani ma na imię Weronika, wydała mi się porządną osobą, ale rozmowa telefoniczna na pewno będzie bardziej miarodajna. Sama pisała, że jeśli to jednak sunia, to chce żeby ją wysterylizować.

Zaraz napiszę do niej na gg, kiedy może zadzwonić. ;)

Posted

Słuchajcie, chyba założę nowy wątek- teraz już KUBUSIOWI. bo nawet jak zmienię tytuł, to potencjalne zainteresowane osoby zgłupieją, jak na początku wątku będą sie mieszać informacje związane z płcią i wiekiem.

Posted

agatkia napisał(a):
Słuchajcie, chyba założę nowy wątek- teraz już KUBUSIOWI. bo nawet jak zmienię tytuł, to potencjalne zainteresowane osoby zgłupieją, jak na początku wątku będą sie mieszać informacje związane z płcią i wiekiem.

Uważam to za dobry pomysł :lol: a tym samym Kubus póki co na 1

Posted

Przepraszam, mam tyle pracy, że nie wiem, w co ręce włożyć. Muszę zostawić wątki na troszkę, ale za kilka dni wrócę- pododaję informacje, podniosę wątki itd. Teraz staram sie stworzyć opisy do zdjęć wszystkich naszych podopiecznych, bo powstaje nowa strona internetowa. To nie taka prosta sprawa, bo przecież nie znam każdego psa w schronisku i niestety nie o każdym coś potrafię powiedzieć. Dajcie mi chwilkę :oops: