agatkia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 UWAGA!! Spanielowata sunia to 11- letni KUBUŚ!! Najmocniej przepraszam wszystkich za tę fatalną pomyłkę (pisałam o tym w wątku) Wszystkie pozostałe informacje- bez zmian. Neska.. Śliczna., młody psinka o smutnej historii. Została zabrana z domowych warunków od starszego pana, któremu psychiczna choroba uniemożliwiła opiekę nad zwierzęciem. Jest bardzo kochana, zresztą spójrzcie na zdjęcia... Pięknie chodzi na smyczy, nie ciągnie... ideał. Bardzo tęskni za człowiekiem. W tej chwili przebywa w kontenerku- trzęsła się dziś bardzo więc włączyłam jej grzejnik. Nie wobrażam sobie, jak odnajdzie się w boksie z innymi psami :-( Dodam tylko, że jest bardzo ładnie umaszczona i ma nietypową sierść o fajnym skręcie. Taka trochę spanielowata na mój gust. Może komuś się spodoba? Sunia przebywa w Dąbrówce pod Wejherowem. Przed adopcją mogłaby zostać wysterylizowana. Nr kontaktowy do mnie: 511- 096- 432. Quote
nika28 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jaka piękna :crazyeye: Taka delikatna sunia ma trafić do boksu z innymi psami ? :placz: Nie wyobrażam tego sobię :shake: Quote
agatkia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Jest młoda, dokładniejsze informacje powinnam dostać na dniach. Quote
agatkia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Podnoszę śliczną sunię. Amatorzy spanieli- zapraszam!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agatkia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Podnoszę sunię... ona pilnie potrzebuje domu!!!:-(:-(:-( Quote
Asia & Ginger Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jak myślicie, czy sunia nadaje się do domu z małymi dziećmi? :cool3: Quote
agatkia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Głowy nie dam sobie uciąć- jest u nas dopiero kilka dni. Nie zauważyłam cienia agresji- wydawała się zrównoważona, spokojna, spragniona człowieka. Quote
agatkia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 BAŁAGAM! Każdy dzień w schronisku to dla niej wyrok!! Zaraz trafi do boksu, o ile juztam nie jest!! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
agatkia Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Widzę, nie tylko w schronisku jestem jedna jedyna :angryy: Na dogo też brak zainteresowania moimi wątkami. Jestem ... rozżalona, że wciąż jestem SAMA z "moimi" psami. Quote
Asia & Ginger Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zrobiłam suni Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=465312711 Jeśli trzeba coś zmienić, to piszcie. ;) W sprawie ogłoszeń napisz do madzia828 albo do TYGRYS-ica. ;) Quote
agatkia Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dziękuję, spać nie mogę przez tych moich podopiecznych... :-( Asia & Ginger, to ogłoszenie jest wyróznone? jeśli nie, dałoby rade? Przesłałabym 15 zeta na konto. Quote
Asia & Ginger Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 agatkia napisał(a):Dziękuję, spać nie mogę przez tych moich podopiecznych... :-( Asia & Ginger, to ogłoszenie jest wyróznone? jeśli nie, dałoby rade? Przesłałabym 15 zeta na konto. Wyróżnione nie jest, jest pogrubione. Ale jak sobie życzysz to zrobię drugie wyróżnione, bo tego już chyba nie mogę zmienić? :roll: Quote
emilia2280 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No jak Asia sié suczynká zajéla, to juz dobrze jej wrózy :loveu: Quote
agatkia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 emilia2280 napisał(a):No jak Asia sié suczynká zajéla, to juz dobrze jej wrózy :loveu: Oby tak było....:roll: Dziękuję za allegro! :multi: Quote
Recommended Posts