Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA!! Spanielowata sunia to 11- letni KUBUŚ!! Najmocniej przepraszam wszystkich za tę fatalną pomyłkę (pisałam o tym w wątku) Wszystkie pozostałe informacje- bez zmian.

Neska.. Śliczna., młody psinka o smutnej historii. Została zabrana z domowych warunków od starszego pana, któremu psychiczna choroba uniemożliwiła opiekę nad zwierzęciem. Jest bardzo kochana, zresztą spójrzcie na zdjęcia... Pięknie chodzi na smyczy, nie ciągnie... ideał. Bardzo tęskni za człowiekiem. W tej chwili przebywa w kontenerku- trzęsła się dziś bardzo więc włączyłam jej grzejnik. Nie wobrażam sobie, jak odnajdzie się w boksie z innymi psami :-( Dodam tylko, że jest bardzo ładnie umaszczona i ma nietypową sierść o fajnym skręcie. Taka trochę spanielowata na mój gust. Może komuś się spodoba?

Sunia przebywa w Dąbrówce pod Wejherowem. Przed adopcją mogłaby zostać wysterylizowana. Nr kontaktowy do mnie: 511- 096- 432.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, nie tylko w schronisku jestem jedna jedyna :angryy: Na dogo też brak zainteresowania moimi wątkami.
Jestem ... rozżalona, że wciąż jestem SAMA z "moimi" psami.

Posted

Dziękuję, spać nie mogę przez tych moich podopiecznych... :-(

Asia & Ginger, to ogłoszenie jest wyróznone? jeśli nie, dałoby rade? Przesłałabym 15 zeta na konto.

Posted

agatkia napisał(a):
Dziękuję, spać nie mogę przez tych moich podopiecznych... :-(

Asia & Ginger, to ogłoszenie jest wyróznone? jeśli nie, dałoby rade? Przesłałabym 15 zeta na konto.

Wyróżnione nie jest, jest pogrubione.
Ale jak sobie życzysz to zrobię drugie wyróżnione, bo tego już chyba nie mogę zmienić? :roll: