Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiscie IAL w Maszewie byl suuper :-) Swietna organizacja (ten ciag niekonczacych sie kielbasek ;)), super atmosfera, wspaniala pogoda, oraz swietni zawodnicy.

Pare fotek na mile wspominki (pozostale sa w topiku

52575131323.jpg

52575331323.jpg

52575531323.jpg

52575731323.jpg

52576131323.jpg

cdn.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamer,

Eeee tam cudne ;) Mam, mam Twojego walijczyka, bo przyznaje ze terriery uwielbiam fotografowac :-) Ale przesle Ci fotki, jak troche okielznam te 300 fotek, ktore zobilam :lol:

pozdrawiam,

Posted

A czy ja moge prosic zdjecia Huga i Michala(3 zdjecie drugiej "tury"mix skaczacy przez skok w dal) jesli jeszcze gdzies sie zalapal?No i moje jesli tez gdzies bedziemy(owczarek niemiecki ktory dostal detke za przeskoczenie przez tasme na IALu)

Posted

Ala z ciebie zdolniacha Wind :D Fotki są pierwsza klasa. A jacy wdzięczni modele i modelki. Ach jakie to my mamy wspaniałe i zdolne psiaki aż miło popatrzeć.

Wind jakbyś miała jakieś fotki mojej Cavalierki to czy mogłabyś mi przesłać kilka na plesniaczka@wp.pl ? Byłabym dozgonnie wdzięczna plissss :puppydog:

A organizacja super, wszystko na swoim miejscu, ładnie i sprawnie. A kiełbaski i tort pychotka.

Też wstawię kilka lepszych fotek :D

_334989_n.jpg

_334990_n.jpg

Andzia chyba odbiła się ze 4 metry przed przeszkodą :o

_334991_n.jpg

A ten dog był rewelacyjny i bardzo szybki

_334992_n.jpg

_334993_n.jpg

_334995_n.jpg

Niezawodny Henryk :D

_334996_n.jpg

No i oczywiście nasza gwiazda filmowa

_334997_n.jpg

Posted
A kiełbaski i tort pychotka.

Tiaaa ... tylko powiedz mi dlaczego ten Twoj psiak nie dostapil zaszczytu sprobowania tych frykasow, co??? :lol: Tylko dieta i dieta ;)

BTW cos podesle, ale pozniej bo musze je zmniejszyc z 5MB do znosniejszych rozmiarow ;)

Posted

:evilbat: No niestety wszystkie kaloryczne potrawy są dla nas zakazane bo Tajga tyje w zastraszającym tempie jeśli nie trzymamy się diety.

Ona tylko na torze jest jak torpeda ale na co dzień trudno ją zwlec z łóżka, żeby pobiegała. ;) Jak już dojdziemy do punktu gdzie psina będzie miała idealną wagę to będziemy mogły sobie pozwolić na więcej :D

Posted

Wow, super zdjecia :D

Nawet tort mieliscie :o no prosze co tu sie porobilo..tak rozpuszcac zawodnikow :evilbat: :lol:

Ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede skakac 8) Poczekajcie poczekajcie :evilbat: :lol: :lol: :lol:

A jakie wyniki? 8)

Posted

Wind, dziękuję za zdjęcia :) Są śliczne :) Przynajmniej mam co pokazać rodzicom ;-) Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś zdjęcia Draki, to bardzo proszę o przesłanie ich na mojego maila. Ekhm, Robull, może Ty??? :D Proooszęęę ;-)

Posted

anetta,

Rzeczywiscie rozpusta panowala okrutna :-) Lecz niestety, zajeta fotografowaniem, nie dotarlam do grill-baru :(

tamer,

To co wyslalam to wszystko co mam Draki ... chcialam wiecej, ale jak dobrze pamietam, raz czy dwa zwiala podczas przebiegu i tyle ja widzialam :(

saJo,

Jedyny owczarek jakiego mam (oprocz belgow i australijczykow ;)) to pies biegajacy w barwach Wloclawka. :(

pozdrawiam,

Posted

Nam też się bałdzo podobało. Było super - zwłaszcza bufet - kiełbaski, kaszanka i piwo. :wink:

Nie mam dużego doświadczenia, to dopiero nasze 2-gie zawody, ale chyba obsadzone były licznie. Na liście startowej było ok. 60 uczestników, z czego nie dojechało zaledwie kilku. Myślę więc, że frekwencji można organizatorom pozazdrościć, organizacji również. Czekamy na równie udany ostatni IAL w Laskach. :D

Posted
tamer,

To co wyslalam to wszystko co mam Draki ... chcialam wiecej, ale jak dobrze pamietam, raz czy dwa zwiala podczas przebiegu i tyle ja widzialam :(

A i owszem, zwiała, raz czy dwa, może nawet trzy podczas jednego przebiegu-dodatkowego jumpingu. No ale cóż-przed przebiegiem wkurzył ją jakiś pies i postanowiła go pogonić. Ona zawsze sobie wybiera "odpowiedni" moment na takie akcje :P

Posted

Dziewczyny - wszystkie proszące o przesłanie emalią zdjęć zamieszczonych na forum - nie ma takiej potrzeby. Możecie przecież zdjątka wściągnąć z forum do własnego komputera. 8)

Posted

Smakowały kiełbaski :wink:

Dzięki za akcesorja dla schroniska naprawde kierowniczka była bardzo zadowolona a za kase kupiliśmy pyszne puszki dla psiaków

Posted

A ja mam tylko jedną sugestię- szczególnie jak się startuje w A0 to ważny jest dyplom. Jest czym się chwlić i być z czego dumnym. Wystarczy taki najprostszy, wydrukowany na kompie i dopisany ręcznie, ale jest świetną pamiątką :D

I chciałam jeszcze dopisać, że sędzina ze wspaniałym podejściem do A0 ujęła mnie straszliwie. Baaaaardzo mi się podobał taki stosunek do początkujących, ech, gdyby nam ktoś tak wytłumaczył jak zaczynaliśmy :P

Posted
A ja mam tylko jedną sugestię- szczególnie jak się startuje w A0 to ważny jest dyplom. Jest czym się chwlić i być z czego dumnym. Wystarczy taki najprostszy, wydrukowany na kompie i dopisany ręcznie, ale jest świetną pamiątką :D

Noooo... Mi też troszkę brakowało dyplomów. Byłoby miło mieć taką pamiątkę :) Ale za to fajnie że medale były osobno za A0 i J0, a nie za klasyfikację generalną-przynajmniej mamy super pamiątkę w postaci sreberka :P

I chciałam jeszcze dopisać, że sędzina ze wspaniałym podejściem do A0 ujęła mnie straszliwie. Baaaaardzo mi się podobał taki stosunek do początkujących, ech, gdyby nam ktoś tak wytłumaczył jak zaczynaliśmy :P

Bo Magda to już taka jest-ma świetne podejście do psów i do ludzi. Dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem było to, że ustawiła jeszcze 2 dodatkowe jumpingi dla początkujących-naprawdę świetny pomysł... A po zawodach zrobiła jeszcze mini-seminarium, w którym niestety nie brałyśmy udziału, bo Draka była już padnięta. Ale miło było popatrzeć i posłuchać uwag... :)

Posted
A ja mam tylko jedną sugestię- szczególnie jak się startuje w A0 to ważny jest dyplom.

Noooo ja mam taki z Pecic, moj pierwszy (to znaczy Kenikowy pierwszy) .Oprawilam go sobie w ramke i jestem z niego bardzo dumna :wink:

Posted

No dyplom to super sprawa :D My mamy takich dyplomów już 4. Pierwszy za ukończenie kursu i zajęcie 2 miejsca w egzaminie końcowym :D A trzy pozostałe są z Pęcic :D

Medale są jeszcze bardziej super a znajomi jak się zachwycają :grins: Oh jak miło mieć takiego wspaniałego psiaka :D Czym ja sobie zasłużyłam na takią perełkę :iloveyou:

Posted
No dyplom to super sprawa :D My mamy takich dyplomów już 4. Pierwszy za ukończenie kursu i zajęcie 2 miejsca w egzaminie końcowym :D A trzy pozostałe są z Pęcic :D

Medale są jeszcze bardziej super a znajomi jak się zachwycają :grins: Oh jak miło mieć takiego wspaniałego psiaka :D Czym ja sobie zasłużyłam na takią perełkę :iloveyou:

Ja też mam taką perełkę. :wink: Przywiozłyśmy z Maszewa 2 medaliki. :D