Wind Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Rzeczywiscie IAL w Maszewie byl suuper :-) Swietna organizacja (ten ciag niekonczacych sie kielbasek ;)), super atmosfera, wspaniala pogoda, oraz swietni zawodnicy. Pare fotek na mile wspominki (pozostale sa w topiku cdn. Quote
tamer Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Och Boże, Boże!!! Wind, ja zawsze wiedziałam że Ty robisz cudne fotki :) Czy masz może jeszcze jakieś zdjęcia mojego welsiaczka? Jeśli tak, to czy mogłabyś mi je wysłać na draka.rudy.trop@poczta.fm ? Błaaagaaam :D Quote
Wind Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 tamer, Eeee tam cudne ;) Mam, mam Twojego walijczyka, bo przyznaje ze terriery uwielbiam fotografowac :-) Ale przesle Ci fotki, jak troche okielznam te 300 fotek, ktore zobilam :lol: pozdrawiam, Quote
saJo Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 A czy ja moge prosic zdjecia Huga i Michala(3 zdjecie drugiej "tury"mix skaczacy przez skok w dal) jesli jeszcze gdzies sie zalapal?No i moje jesli tez gdzies bedziemy(owczarek niemiecki ktory dostal detke za przeskoczenie przez tasme na IALu) Quote
Anulka Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Ala z ciebie zdolniacha Wind :D Fotki są pierwsza klasa. A jacy wdzięczni modele i modelki. Ach jakie to my mamy wspaniałe i zdolne psiaki aż miło popatrzeć. Wind jakbyś miała jakieś fotki mojej Cavalierki to czy mogłabyś mi przesłać kilka na plesniaczka@wp.pl ? Byłabym dozgonnie wdzięczna plissss :puppydog: A organizacja super, wszystko na swoim miejscu, ładnie i sprawnie. A kiełbaski i tort pychotka. Też wstawię kilka lepszych fotek :D Andzia chyba odbiła się ze 4 metry przed przeszkodą :o A ten dog był rewelacyjny i bardzo szybki Niezawodny Henryk :D No i oczywiście nasza gwiazda filmowa Quote
Wind Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 A kiełbaski i tort pychotka. Tiaaa ... tylko powiedz mi dlaczego ten Twoj psiak nie dostapil zaszczytu sprobowania tych frykasow, co??? :lol: Tylko dieta i dieta ;) BTW cos podesle, ale pozniej bo musze je zmniejszyc z 5MB do znosniejszych rozmiarow ;) Quote
Anulka Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 :evilbat: No niestety wszystkie kaloryczne potrawy są dla nas zakazane bo Tajga tyje w zastraszającym tempie jeśli nie trzymamy się diety. Ona tylko na torze jest jak torpeda ale na co dzień trudno ją zwlec z łóżka, żeby pobiegała. ;) Jak już dojdziemy do punktu gdzie psina będzie miała idealną wagę to będziemy mogły sobie pozwolić na więcej :D Quote
Sajko Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Nam też się niesamowicie podobało :lol: i do tego pogoda dopisała, świetna organizacja, przemiła piknikowa atmosfera 8) ech, jak my lubimy te zawody :D Quote
anetta Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Wow, super zdjecia :D Nawet tort mieliscie :o no prosze co tu sie porobilo..tak rozpuszcac zawodnikow :evilbat: :lol: Ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede skakac 8) Poczekajcie poczekajcie :evilbat: :lol: :lol: :lol: A jakie wyniki? 8) Quote
tamer Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Wind, dziękuję za zdjęcia :) Są śliczne :) Przynajmniej mam co pokazać rodzicom ;-) Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś zdjęcia Draki, to bardzo proszę o przesłanie ich na mojego maila. Ekhm, Robull, może Ty??? :D Proooszęęę ;-) Quote
Wind Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 anetta, Rzeczywiscie rozpusta panowala okrutna :-) Lecz niestety, zajeta fotografowaniem, nie dotarlam do grill-baru :( tamer, To co wyslalam to wszystko co mam Draki ... chcialam wiecej, ale jak dobrze pamietam, raz czy dwa zwiala podczas przebiegu i tyle ja widzialam :( saJo, Jedyny owczarek jakiego mam (oprocz belgow i australijczykow ;)) to pies biegajacy w barwach Wloclawka. :( pozdrawiam, Quote
Mokka Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Nam też się bałdzo podobało. Było super - zwłaszcza bufet - kiełbaski, kaszanka i piwo. :wink: Nie mam dużego doświadczenia, to dopiero nasze 2-gie zawody, ale chyba obsadzone były licznie. Na liście startowej było ok. 60 uczestników, z czego nie dojechało zaledwie kilku. Myślę więc, że frekwencji można organizatorom pozazdrościć, organizacji również. Czekamy na równie udany ostatni IAL w Laskach. :D Quote
tamer Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 tamer,To co wyslalam to wszystko co mam Draki ... chcialam wiecej, ale jak dobrze pamietam, raz czy dwa zwiala podczas przebiegu i tyle ja widzialam :( A i owszem, zwiała, raz czy dwa, może nawet trzy podczas jednego przebiegu-dodatkowego jumpingu. No ale cóż-przed przebiegiem wkurzył ją jakiś pies i postanowiła go pogonić. Ona zawsze sobie wybiera "odpowiedni" moment na takie akcje :P Quote
Lanquesco Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Witam jest mi bardzo miloz e zdjecie mojego potwora (dog) znalazlo sie na forum :)) czy moge prosic o przeslanie tego zdjecia na meila ?? ti6a@o2.pl pozdrawiam serdecznie:) -- Anka Lanquesco Quote
tamer Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Aniu, Twój dog jest boski, naprawdę... :) Quote
PATIszon Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Moja mama byla nimi zachwycona! Ona jest wielka milosniczka dogow! :wink: Quote
Mokka Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Dziewczyny - wszystkie proszące o przesłanie emalią zdjęć zamieszczonych na forum - nie ma takiej potrzeby. Możecie przecież zdjątka wściągnąć z forum do własnego komputera. 8) Quote
Saba Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Smakowały kiełbaski :wink: Dzięki za akcesorja dla schroniska naprawde kierowniczka była bardzo zadowolona a za kase kupiliśmy pyszne puszki dla psiaków Quote
Sajko Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A ja mam tylko jedną sugestię- szczególnie jak się startuje w A0 to ważny jest dyplom. Jest czym się chwlić i być z czego dumnym. Wystarczy taki najprostszy, wydrukowany na kompie i dopisany ręcznie, ale jest świetną pamiątką :D I chciałam jeszcze dopisać, że sędzina ze wspaniałym podejściem do A0 ujęła mnie straszliwie. Baaaaardzo mi się podobał taki stosunek do początkujących, ech, gdyby nam ktoś tak wytłumaczył jak zaczynaliśmy :P Quote
tamer Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A ja mam tylko jedną sugestię- szczególnie jak się startuje w A0 to ważny jest dyplom. Jest czym się chwlić i być z czego dumnym. Wystarczy taki najprostszy, wydrukowany na kompie i dopisany ręcznie, ale jest świetną pamiątką :D Noooo... Mi też troszkę brakowało dyplomów. Byłoby miło mieć taką pamiątkę :) Ale za to fajnie że medale były osobno za A0 i J0, a nie za klasyfikację generalną-przynajmniej mamy super pamiątkę w postaci sreberka :P I chciałam jeszcze dopisać, że sędzina ze wspaniałym podejściem do A0 ujęła mnie straszliwie. Baaaaardzo mi się podobał taki stosunek do początkujących, ech, gdyby nam ktoś tak wytłumaczył jak zaczynaliśmy :P Bo Magda to już taka jest-ma świetne podejście do psów i do ludzi. Dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem było to, że ustawiła jeszcze 2 dodatkowe jumpingi dla początkujących-naprawdę świetny pomysł... A po zawodach zrobiła jeszcze mini-seminarium, w którym niestety nie brałyśmy udziału, bo Draka była już padnięta. Ale miło było popatrzeć i posłuchać uwag... :) Quote
PATIszon Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A ja mam tylko jedną sugestię- szczególnie jak się startuje w A0 to ważny jest dyplom. Noooo ja mam taki z Pecic, moj pierwszy (to znaczy Kenikowy pierwszy) .Oprawilam go sobie w ramke i jestem z niego bardzo dumna :wink: Quote
Anulka Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 No dyplom to super sprawa :D My mamy takich dyplomów już 4. Pierwszy za ukończenie kursu i zajęcie 2 miejsca w egzaminie końcowym :D A trzy pozostałe są z Pęcic :D Medale są jeszcze bardziej super a znajomi jak się zachwycają :grins: Oh jak miło mieć takiego wspaniałego psiaka :D Czym ja sobie zasłużyłam na takią perełkę :iloveyou: Quote
Mokka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 No dyplom to super sprawa :D My mamy takich dyplomów już 4. Pierwszy za ukończenie kursu i zajęcie 2 miejsca w egzaminie końcowym :D A trzy pozostałe są z Pęcic :D Medale są jeszcze bardziej super a znajomi jak się zachwycają :grins: Oh jak miło mieć takiego wspaniałego psiaka :D Czym ja sobie zasłużyłam na takią perełkę :iloveyou: Ja też mam taką perełkę. :wink: Przywiozłyśmy z Maszewa 2 medaliki. :D Quote
Recommended Posts