belgunia Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 18 września 2004 zapraszamy wszystkich do Maszewa k/Płocka na III IAL Odbędą się konkurencje: IAL Agility A0 Jumping A0 Open (agility, jumping) dla klas wyższych niż A0 Konkurencja dla weteranów (psy powyżej 8 roku życia) Sędzia zawodów: Magdalena Ziółkowska Organizatorzy: Agility Psi Sport - Płock Włocławek Przy współudziale Zarządu Oddziału ZKwP O/Płock Zgłoszenia: agility@interia.pl do 12 września.Początek imprezy godzina 10.00 Po zawodach ok. 16.00 rozpocznie się także trening, który poprowadzi Magda Ziółkowska Informacja dla potrzebujących noclegu: Kompleks Wypoczynkowo - Rekreacyjny ZACISZE s. c Koszelówka, gmina Łąck tel./fax. (24) 277 54 83, tel. (24) 277 10 81 e-mail: owzacisze@wp.pl www.owzacisze.prv.pl Zapraszamy :D :D :D Dorota Znajkiewicz Quote
Anulka Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Ale super :angel: My się z Tajgą na pewno wybieramy :thumbs: Już wysłałyśmy zgłoszenie :D Quote
belgunia Posted August 30, 2004 Author Posted August 30, 2004 A pewnie ze fajnie! :D Bardzo Ci dziękuję za zgłoszenie. Zaproś też znajomych! :) Dorota Quote
Sajko Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Jak tylko pogoda nie będzie upalna, to zawodnik wagi ciężkiej też przybędzie :lol: Quote
PATIszon Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Oraz zawodniczka klasy mniej ciezkiej, a co! Spodobalo nam sie! :lol: Quote
belgunia Posted August 30, 2004 Author Posted August 30, 2004 Każda waga mile widziana i wzorst też! I wiek także! No a gdzie reszta Cavano? hhee? Na wakacje co niektózy pojechali? oj dobrze mają:) Dorota Quote
PATIszon Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Nie na wakacje, tylko ciezko trenowac pojechali. 8) Quote
niuka Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Dorotko sle info o zawodach dalej :) i na zawody oczywiscie wpadniemy :) pozdr Quote
Anulka Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 No i oczywiście obecność LICZNEJ grupy zawodników mini OBOWIĄZKOWA ;) Sciągajcie swoje maluchy z kanap i tapczanów i szybciutko na tor. :klacz: Quote
Anulka Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 No pewnie że tak :angel: Jeśli będziemy ciągle zajmować miejsca na podium to popadniemy w samozachwyt i nie będzie można z nami wytrzymać :evilbat: A jakby co to przyprawię niuni jakieś szczudła i wystartujemy też w large :bigok: Quote
saJo Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Anulka Na u mnie szykuje sie zaloga w klasie mini,ale niestety jeszcze na najblizszy IAL nie dotra.Ale trenuj,trenuj,bo niedlugo bedzie spora konkurencja. My oczywiscie na zawody przyjedziemy,jeszcze nie wiem jak duza ekipa,ale na pewno bedziemy. Quote
belgunia Posted September 1, 2004 Author Posted September 1, 2004 No to Ludziska, wysyłać te zgłoszenia! Na co jeszcze czekacie:) :lol: :Dog_run: Będzie nas chyba sporo, FAJNIE! Cieszę się :multi: Quote
saJo Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Na zgloszenia ode mnie musisz zaczekac do weekendu.Musze obgadac z ludzmi kto chce jechac.Ale chyba kilkoro nas sie zbierze. Quote
Anulka Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 saJo trenujemy dzielnie pomimo zmęczenia i tych krwiopijnych komarów :pissed: My pewnie długo z tej "0" nie wyjdziemy więc poczekamy sobie spokojnie na konkurencję :evilbat: (ten slalom jakoś nam nie idzie chyba mamy jakąś blokadę umysłową :tard: ) Świetnie się składa że zawody są w Maszewie bo w Płocku mam babcię i nocleg gwarantowany. A babcia się ucieszy że że obie wnusie przyjadą :D I pyszny obiadek zrobi, żyć nie umierać :eating: Quote
niuka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Anulka tak, treningi z komarami... pozniej kazdy bieg bez komarow, w burze, nie w burze, w upal, itd jest lepszy. szkola przetrwania :lol: co do slalomu, to spokojnie, na wszystko jest czas ;) zawsze wtedy przypominam sobie henka ktory slalomu uczyl sie rok zanim zrozumial o co w nim chodzi... na szczescie jednak 90% psow szybciej 'lapie' ta skomplikowana przeszkode ;) a poza tym jeszcze do hustawki nie doszlismy, zobaczymy co z nia bedzie... :roll: pozdrawiam Quote
Anulka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 No jesień przed nami i prawdopodobieństwo treningów w burze staje się coraz bardziej prawdopodobne. Ale przynajmniej nie będzie komarów :) Właśnie ciekawe jak będzie z tą huśtawką bo to też nie jest takie hop siup. I opony jeszcze nie było... mamy jeszcze dużo do zrobienia :sweetCyb: Quote
Ania i Salma Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Niuka, mam nadzieję ze bedę mogła liczyć na jakieś zdjęcia i wyniki od Ciebie :wink: Wy macie komary, a nasze plecaki na treningach mrówki obłażą :evilbat: Poza tym dziś dostarczono nam ciasto i oczywiście mieliśmy inwazję os :evil: Anulka, czy ty masz cavaliera ? Bo ciężko mi dopatrzeć na awatarze :lol: Quote
Wind Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Pati, Sajko, Gdybyscie mialy jedno, wolne miejsce w autku to bardzo chetnie w roli obserwatora-fotografa bym sie zabrala :-) Wdzieczna bede niezmiernie :-) pozdrawiam, Quote
niuka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Ach Anulka bo wy jeszcze kola nie mieliscie... to wszystko jeszcze przed Wami :evilbat: Ania zdjecia? hmm.. jak mi sie uda wziac cyfrowke... to moze.. a jak bede w dobrym humorze to i cos skrobne jak bylo ;) Anulka ma cavaliera :) pozdrawiam serdeczne Quote
PATIszon Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Pati, Sajko,Gdybyscie mialy jedno, wolne miejsce w autku to bardzo chetnie w roli obserwatora-fotografa bym sie zabrala :-) Wdzieczna bede niezmiernie :-) pozdrawiam, Sajko zabieraj Winda, beda zdjecia. Ja niestety jade z mama i Paulina, a do tego mam zamair wziac 2 psy, wiec.... :hmmmm: Quote
Anulka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Hihi nie ma to jak upierdliwe, małe, wchodzące wszędzie zwierzątka a jak jeszcze bzyczą to już w ogóle. :evilgrin: Tak Aniu mam cavalierkę trikolorkę :iloveyou: . A w grupie początkującej pojawiła się jeszcze jedna cavalierka blenheim o imieniu Fiona :D Quote
tamer Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Ach Anulkabo wy jeszcze kola nie mieliscie... to wszystko jeszcze przed Wami :evilbat: Niuka, my jeszcze nawet palisady oficjalnie nie mieliśmy :P Tylko teraz na seminarium, a Tajga jszcze wcześniej robiła ją na IAL-u... A co do koła, to przyczepi się ten granatowy śliniak na dole, bannery po bokach i będzie dobrze :D Quote
Sajko Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Wind, pewnie że u nas się miejscówka znajdzie, tylko trzeba obiecać, że mi chłopców przed startem nie zestresujecie :wink: A my z Barim nie w A0 po raz pierwszy na IALu...oznacza to, że jedziemy po 3 dyskwalifikacje, ale humory nam dopisują. :lol: Mam pytanko, rozumiem że pieski niestartujące też mogą przyjechać? Bo ja nie mam gdzie jaszczura zostawić, a on rozrywkowy chłopak to by się przejechał :D Quote
Wind Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Sajko, Potffffora zostawiam w domu :lol: , a ja spokojny czlowiek wiec stresowac chlopakow nie bede :-) No to jak, moge liczyc na miejscowke? pozdrawiam, Quote
Recommended Posts