Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

18 września 2004 zapraszamy wszystkich do Maszewa k/Płocka na III IAL

Odbędą się konkurencje:

IAL

Agility A0

Jumping A0

Open (agility, jumping) dla klas wyższych niż A0

Konkurencja dla weteranów (psy powyżej 8 roku życia)

Sędzia zawodów: Magdalena Ziółkowska

Organizatorzy: Agility Psi Sport - Płock Włocławek

Przy współudziale Zarządu Oddziału ZKwP O/Płock

Zgłoszenia: agility@interia.pl do 12 września.Początek imprezy godzina 10.00

Po zawodach ok. 16.00 rozpocznie się także trening, który poprowadzi Magda Ziółkowska

Informacja dla potrzebujących noclegu:

Kompleks Wypoczynkowo - Rekreacyjny

ZACISZE s. c

Koszelówka, gmina Łąck

tel./fax. (24) 277 54 83, tel. (24) 277 10 81

e-mail: owzacisze@wp.pl

www.owzacisze.prv.pl

Zapraszamy

:D :D :D

Dorota Znajkiewicz

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pewnie że tak :angel: Jeśli będziemy ciągle zajmować miejsca na podium to popadniemy w samozachwyt i nie będzie można z nami wytrzymać :evilbat: A jakby co to przyprawię niuni jakieś szczudła i wystartujemy też w large :bigok:

Posted

Anulka

Na u mnie szykuje sie zaloga w klasie mini,ale niestety jeszcze na najblizszy IAL nie dotra.Ale trenuj,trenuj,bo niedlugo bedzie spora konkurencja.

My oczywiscie na zawody przyjedziemy,jeszcze nie wiem jak duza ekipa,ale na pewno bedziemy.

Posted

saJo trenujemy dzielnie pomimo zmęczenia i tych krwiopijnych komarów :pissed:

My pewnie długo z tej "0" nie wyjdziemy więc poczekamy sobie spokojnie na konkurencję :evilbat: (ten slalom jakoś nam nie idzie chyba mamy jakąś blokadę umysłową :tard: )

Świetnie się składa że zawody są w Maszewie bo w Płocku mam babcię i nocleg gwarantowany. A babcia się ucieszy że że obie wnusie przyjadą :D

I pyszny obiadek zrobi, żyć nie umierać :eating:

Posted

Anulka

tak, treningi z komarami... pozniej kazdy bieg bez komarow, w burze, nie w burze, w upal, itd jest lepszy. szkola przetrwania :lol:

co do slalomu, to spokojnie, na wszystko jest czas ;)

zawsze wtedy przypominam sobie henka ktory slalomu uczyl sie rok zanim zrozumial o co w nim chodzi... na szczescie jednak 90% psow szybciej 'lapie' ta skomplikowana przeszkode ;)

a poza tym jeszcze do hustawki nie doszlismy, zobaczymy co z nia bedzie... :roll:

pozdrawiam

Posted

No jesień przed nami i prawdopodobieństwo treningów w burze staje się coraz bardziej prawdopodobne. Ale przynajmniej nie będzie komarów :)

Właśnie ciekawe jak będzie z tą huśtawką bo to też nie jest takie hop siup. I opony jeszcze nie było... mamy jeszcze dużo do zrobienia :sweetCyb:

Posted

Niuka, mam nadzieję ze bedę mogła liczyć na jakieś zdjęcia i wyniki od Ciebie :wink:

Wy macie komary, a nasze plecaki na treningach mrówki obłażą :evilbat: Poza tym dziś dostarczono nam ciasto i oczywiście mieliśmy inwazję os :evil:

Anulka, czy ty masz cavaliera ? Bo ciężko mi dopatrzeć na awatarze :lol:

Posted

Pati, Sajko,

Gdybyscie mialy jedno, wolne miejsce w autku to bardzo chetnie w roli obserwatora-fotografa bym sie zabrala :-)

Wdzieczna bede niezmiernie :-)

pozdrawiam,

Posted

Ach Anulka

bo wy jeszcze kola nie mieliscie... to wszystko jeszcze przed Wami :evilbat:

Ania

zdjecia? hmm.. jak mi sie uda wziac cyfrowke... to moze.. a jak bede w dobrym humorze to i cos skrobne jak bylo ;)

Anulka ma cavaliera :)

pozdrawiam serdeczne

Posted
Pati, Sajko,

Gdybyscie mialy jedno, wolne miejsce w autku to bardzo chetnie w roli obserwatora-fotografa bym sie zabrala :-)

Wdzieczna bede niezmiernie :-)

pozdrawiam,

Sajko zabieraj Winda, beda zdjecia.

Ja niestety jade z mama i Paulina, a do tego mam zamair wziac 2 psy, wiec.... :hmmmm:

Posted

Hihi nie ma to jak upierdliwe, małe, wchodzące wszędzie zwierzątka a jak jeszcze bzyczą to już w ogóle. :evilgrin:

Tak Aniu mam cavalierkę trikolorkę :iloveyou: . A w grupie początkującej pojawiła się jeszcze jedna cavalierka blenheim o imieniu Fiona :D

Posted
Ach Anulka

bo wy jeszcze kola nie mieliscie... to wszystko jeszcze przed Wami :evilbat:

Niuka, my jeszcze nawet palisady oficjalnie nie mieliśmy :P Tylko teraz na seminarium, a Tajga jszcze wcześniej robiła ją na IAL-u... A co do koła, to przyczepi się ten granatowy śliniak na dole, bannery po bokach i będzie dobrze :D

Posted

Wind, pewnie że u nas się miejscówka znajdzie, tylko trzeba obiecać, że mi chłopców przed startem nie zestresujecie :wink:

A my z Barim nie w A0 po raz pierwszy na IALu...oznacza to, że jedziemy po 3 dyskwalifikacje, ale humory nam dopisują. :lol:

Mam pytanko, rozumiem że pieski niestartujące też mogą przyjechać? Bo ja nie mam gdzie jaszczura zostawić, a on rozrywkowy chłopak to by się przejechał :D

Posted

Sajko,

Potffffora zostawiam w domu :lol: , a ja spokojny czlowiek wiec stresowac chlopakow nie bede :-)

No to jak, moge liczyc na miejscowke?

pozdrawiam,