Vitka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 HA! Ja też! Bo takie piękne są! Aż miło popatrzeć! :lol::loveu: Quote
magenka1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Właśnie, a Pani Serafinka na pewno na wieczornym spacerze z białasami i nie ma czasu na wstawienie zdjęć :) ale poczekamy Quote
Valeur248 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No, czekamy. I na nowe wieści o wyczynach ślicznego Asterka :cool3: Quote
Noriko DM Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 heh dzis nie ma fot bo byli goście, ( dwojka z nich jechała ze mną po Serafa :lol: chceli zobaczyc co u niego ). Serafcz został wymasowany przez nich w szczegolności na brzuchu, przytulał sie do wszystkich, pozniej na łące dostał speeda i biegali z Samrą, także dzień pełen wrażeń Seraf pozdrawia wszystkich:multi: Quote
Noriko DM Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 o jaaaaa ścisk sie zrobił !!! nie mam gdzie nogi postawić !!! :evil_lol: pod biorkiem standardowo leży Samara a obok niej częściowo pod krzesło wcisnoł się Serafin/Aster :lol: Quote
magenka1 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 A gdzie są wieści o Serafinku? No i zdjęcia? Quote
Noriko DM Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 lisek polarny smacznie śpi obwąchiwanko kłapouchy :evil_lol: dumny zdobywca tej polany Quote
Charly Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 sliczna z niego owieczka. nie moge sie napatrzec. ten piekny psiak tak bardzo rzucal sie w oczy. tak bardzo nie pasowal do blota i brudu:-( a teraz prosze- sliczna owieczka na zielonej trawce. zycze wszystkim naszym psom takich domkow. wszytkim naszym i nie naszym:) Quote
Valeur248 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dokładnie, śliczna owieczka na zielonej trawce :loveu: W sam raz na Wielkanoc. Quote
Noriko DM Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 to fakt takie futro trzeba codziennie czesac, a Seraf był pozlepiany, mial jakąs kake na zadzie :roll: ale i tak był piękny :loveu: i jest coraz bardziej z kazdym dniem. Quote
Noriko DM Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 nikt mi nie podskoczy jak tak dumnie krocze nawet w czasie drzemki fleshe nie dają mi spocząć, ehhhh mój nos to istna parówa :eviltong: Seraf --- zen Wesołych Świąt Quote
Rybc!a Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 A tu jak zwykle pięknie ! Pies nie do poznania ! :loveu: . Quote
magenka1 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A co tu taka cisza? Nie ma żadnego nowego zdjęcia Serafinka :( Może coś by się znalazło nowego? :) Quote
Noriko DM Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 the power of love // no może nie zawsze się tak kochają :eviltong: Quote
Noriko DM Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dziś Serafinowi zakupiłam nową obroże, czarną z ćwiekami wygląda teraz mega gangsta :eviltong: i po piszczącej zabawce. Samara dostała dużego i długiego pana pomarancze którego rozkoriła odrazu, a Serafin pana żółtka troszke mniejszego z racji ,że większego mógłby się przestraszyć..chłopak sie chyba nigdy nie bawił :diabloti: nawet pana żółtka nasmarowałam serkiem, zlizał ale dalej się nie interesuje i narazie stoi na pólce aby Samara nie pożarła:cool1: Quote
Vitka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ojejku! Jakie cudowne!!!:loveu: Serafinek pewnie zapomniał, że tym się bawi... :-( Quote
Charly Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 bosze drogi- jak ten pies dobrze trafil:loveu::multi:. tak mi lezal na sercu- normalnie cudo:loveu: a gdzie zdjecie mega gangsta?? dawac Quote
Noriko DM Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :multi:może z czasem sie zainteresuje i zabawkami, narazie zdarza mu sie pochwycic małego kijka, podrzucać go i gryźć :lol: ( taka dzika bestia ) gangsterskie foty zrobie jutro na świezym powietrzu ;) (ale ostrzegam..... można sie go teraz przestraszyć ...(nie dla wrażliwych :loveu:)) teraz ide troche z nimi polezeć bo dziś pół dnia ich nie widziałąm:multi: Quote
Noriko DM Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 i zburzenie tego obrazu twardej sztuki.... zmokła kura :evil_lol:: Quote
Noriko DM Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zmokła kura z racji mycia ! bo na spacerze Samara się wytarzała w oborniku, Seraf tez się troche położył więc mieli przymusowe kompanko :p teraz się suszą. Quote
Recommended Posts