Noriko DM Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 i dzisiejsza sesyja :lol: z Serafkiem w lesie Seraf jak z horroru :diabloti: i Seraf leżakujący, od razu podnosi łapę żeby go miziać :eviltong: Quote
magenka1 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jakie piękne te białasy :) Fajnie ogląda się zdjęcia szczęśliwych psów !!! Quote
Charly Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ależ on miał szczęście:multi:. Mamy następną taką białą panienkę. Przeslę ja zaraz do samoyedków (bo od biedy mozna podciągnąć chyba) i może też się jej poszczęści Quote
Noriko DM Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hyhy Seraf to taka laleczka :lol: czasem jak zrobi "te oczy" to aż się prosi jakiś kwiatek za uszko wsadzić :eviltong: A chłopak ma sie bardzo dobrze, jest bardzo grzeczny i spokojny tylko czasem jak mu odwali to w domu szaleje, a szaleństwa nadworne to standart :evil_lol: Tata nawet mówi ze jest lepszy od Samary bo taki grzeczny :eviltong: ale mysle ze razem sie swietnie uzupełniają ;) ma teraz coś z uchem. cos mu zaschło jakes brązowe brudy, ktore wyciekły wiec bedziemy musieli sie wybrac do weta, ale to nic raczej poważnego . Seraf pozdrawia i ściska Was mocno, ja też :lol: Quote
Noriko DM Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 uuu śliczna jest :loveu: taka pięknota powinna szybko znaleźć dom choc w praktyce niestety różnie to bywa Quote
Rybc!a Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Noriko, świat jest mały, co? Twoja kuzynka to moja przyjaciółka, mówię o Paulince B . :D Quote
magenka1 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ale dziewczyny mają piękne zwierzaki w tym Elblągu! Quote
Noriko DM Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 nom Magenka widziałąm te cuda osobiście :p az by się chciało większa gromadkę w domu ehhh a co do kuzynki to rzeczywiście niezłe zaskoczenie! no kto by pomyślał :cool3: nawet śmiałam się ze wizyta po adopcyjna juz była :eviltong: hihi Quote
magenka1 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 mamy już nowy rok a tu nie ma zdjęć Sefina i Samary oj nieładnieeeeeee :) Quote
Noriko DM Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [FONT=Tahoma][SIZE=2]hejka hejka[/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2]Minoł juz rok jak Serafin jest ze mną i moja sunią Samarką . obecnie ma ksywe "kwadrat" bo się zrobił szerszy . Jest zdrowy i wesoły, ale ma syndrom sieroty tzn ciągle by sie przytulał. A i zapomniałm dodać że jest mega cuuudowny[/SIZE] [/FONT] troche nowych fot: tu przyrósł do drzewa jak huba :oops: [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/2908/serafin.jpg[/IMG] [FONT=Tahoma][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Verdana]tu poddusza mnie łapą :p[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/618/serafin2.jpg[/IMG][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]tu oblizuje się na widok ręki :diabloti:[/FONT] [FONT=Tahoma][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/8232/serafin3.jpg[/IMG][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]a tu z sisotrą Samarką :lol:[/FONT] [FONT=Tahoma][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/8069/serafin4.jpg[/IMG][/FONT] Quote
Noriko DM Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 i jeszcze z wyprawy do lasu [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/1017/serafin6.jpg[/IMG] pięknie pozuje [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/1006/serafin7.jpg[/IMG] Quote
magenka1 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 cudne zdjęcia , faktycznie rok szybko minął ale jaka przemiana Serafcia :) Quote
Noriko DM Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dawno nas ty nie było :p Serafin ma się dobrze, niektórzy twierdzą ze jest tłusty :lol: ale ma po prostu sporo sierści. Co jakiś czas ma nawroty zapalenia gruczołów odbytniczych, a tak poza tym wszystko super :p Quote
Noriko DM Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 fotki: na spacerku: dumny bucun: bucuny 2 czyli Seraf z siostrą: rozrabiaka: i...morda moja ^^ Quote
magenka1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 heheh ta fotka pierwsza koło choinka jest śmieszna ta minka Serafina jest urocza taki dumny z nie go chłopak :) Quote
Charly Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sliczny serafinek. dzięki za wieści i nowe fotki:) Nie wszystkie fotki mi sie otworzyly...czekam Quote
Noriko DM Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dumny bo pilnuje choinki :evil_lol: Te nie wyświetlające się foty to nic innego jak nieudolnie próby wstawienia fot.:oops: Dawno tego nie robiłam. Dlatego trochę nadrobię i przedstawie więcej wycinków z poczynań Serafa. zeszłoroczne zimowe harce: gleba z liścia kolejna gleba :lol: Quote
Noriko DM Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Serafin przesyła trochę ciepełka ^^ dla tych co tęsknią za wiosną:lol: troche szaleństwa albo raczej psychozy :evil_lol: ehh gdzie to ciepełko Quote
Noriko DM Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 z Siostrą w lato dumny jak paw zmokła kura :diabloti: Pozdrawiamy :multi: Quote
Charly Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dzięęęki!!!! Sluchaj weszlam na pierwsze strony, zeby porównać i lezka mi się zakręciła. Jaki on był smutasek neiszczęsliwy. TAk się cieszę, ze znalazł Ciebie! Quote
kordonia Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Cudownie wygląda :) A pamiętasz, Charly, jak go czesałaś, i wyczesałas mu cała reklamówę kłaków? :D A on cały czas był zakłaczony? :D Wspaniale trafił Quote
Charly Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='kordonia']Cudownie wygląda :) A pamiętasz, Charly, jak go czesałaś, i wyczesałas mu cała reklamówę kłaków? :D A on cały czas był zakłaczony? :D Wspaniale trafił ja go nie czesalam, mialam taki cel, ale był strasznie zadredzony. Ogoliłam nożycami po prostu. A on stał taki cierpliwy i kochany:) Zbita duza reklamówka kłaków. Trafił cudnie. Lepiej nie mógł. tak wyglądał. Dla mnie ogromna metamorfoza. Psychiczna przede wszystkim. (jejku jak ja nie lubię rozmnażaczy) Quote
Noriko DM Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dzięki z całego serca za miłe słowa :p, ale tak naprawdę to ja za niego dziękuje. Misio jest kochany i grzeczny jak aniołek dlatego idealnie pasuje do niego imię Serafin. Jest przeciwieństwem suni, która ma ADHD i chodzi ciągle z piszczącymi zabawkami. Serafin czasami dostaje takich szaleństw, jak na niektórych zdjęciach ale ogólnie jest bardzo spokojnym psem. Często przychodzi i wtula się albo siada na mnie zadem :lol: i to fakt jest bardzo cierpliwy przy czesaniu i myciu. Po przywiezieniu, również go oskalpowałam nożyczkami bo nie było innego sposobu na te dredy:eviltong: ale ciekawe w jego sierści jest to że nie muszę go prawie czesać ;) robię to tylko alby zebrać nadmiar wyłażącej sierści i nigdy nie jest poplątany ...no ideał :loveu: hyh A co do ostatniego zdjęcia to właśnie w takim się zakochałam ;) obszczymurku z jednym uchem oklapniętym i smutnymi oczami... Quote
Noriko DM Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Czy ktoś pamięta jeszcze Serafina? Seraf ma się dobrze i gorąco pozdrawia :) Zdjęcie ze słonecznej soboty. Quote
Recommended Posts