deathgs Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 A czy Asterek miał w schronie brata takiego też jak on prawie identycznego? Bo po sąsiedzku u moich rdziców z taką panią mieszka taki ze schonu w elblągu śliczny śnieżynek o imie niu Wafel :) ? Quote
Rybc!a Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Nie, Aster nie miał rodzeństwa. Kiedy ci ludzie wzięli psiaka? Quote
magenka1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Właśnie wróciłam od Serafinka jest suuperancki. Jest już bo strzyżeniu i myciu. Jest bardzo grzeczny, słucha się swojej Pani :) Quote
Vitka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Czy jest szansa na zdjęcia? Albo chociaż jedno?? :lol::cool3: Quote
deathgs Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Rybc!a napisał(a):Nie, Aster nie miał rodzeństwa. Kiedy ci ludzie wzięli psiaka? Nie wiem. Będę tu parę dni i postaram dowiedzieć. Psiak jest śliczny i broni tej pani. Quote
magenka1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Vitka napisał(a):Czy jest szansa na zdjęcia? Albo chociaż jedno?? :lol::cool3: Myślę, ze jest szansa na zdjęcia ale to już jego Pani wstawi bo coś wspominała, że to zrobi tylko nie wiem kiedy :) A po obcięciu Serafinek jest chudziutki bardzo Podaje łapkę siada, w ogóle jest grzeczniutki. Quote
Noriko DM Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Seraf został troche obgolony ;D ale i tak jest wesoły Quote
Vitka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Noriko wspaniale, że go wzięłaś!!! :loveu: Jesteś wspaniała! :lol: Serafinek jest śliczny, a jak zaciesza :cool3: Quote
Noriko DM Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Serain i Samara///Serafin wiatr w uszach ;D puszysty ogonek bystre oko Quote
Noriko DM Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Serafin jest bardzo pocieszny i taki delikatny... teraz śpi rozwalony jak łania ;D Quote
Vitka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ale piękna z nich para! :loveu: Ah! Serefinku! Ale ci się poszczęściło!!! :loveu: Quote
Charly Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 nie wierze po prostu:placz::placz::placz:. nie wierze. kiedy wzielysmy go na spacer i strzyzenie, odkrylysmy ze ma kolczatke. w kolczatce zostal oddany do schroniska, wsadzony do boksu i tak siedzial. jej nie bylo widac. cala byla zarosnieta i zakryta jego wloskami. Kordonia probujac go zlapac i zalozyc obroze, odkryla ja i od razu zdjela. a potem po spacerku tak odtajal...juz nie chowal sie w budzie... serce mi sie krajalo,kiedy prosil o kazdy nastepny spacer. zdawal sie mowic: zdjelyscie mi kolczatke, wycielyscie dredy, zaufalem Wam, juz nie chowam sie w budzie... i po co to wszystko:-( a teraz widze tego pieknego wrazliwego snieznego psa na zielonej trawce. dzis jest cudownym dniem:loveu: Quote
Noriko DM Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No chłopak narazie jest bardzo grzeczny :p nie załatwił sie ani razu w domu, ładnie podaje łape robi siad i leżec, na smyczy tyle co z nim bylam ( bo raczej chodzi bez ) ciagne troche na flexi max rozciągniętej a jak sie go prowadzi na skróconej przy nodze to ładnie równa:multi: wczoraj pierwszyraz włączył się do szczekania z Samarą na obcego :diabloti:, zostałi tez razem na godzine sami w domu i było tez wszystko ok, bardzo lubi sie przytulać :eviltong: i być masowany bo brzuchu. Jak przychodzi Serafin do masowania to i Samara odrazu sie zrywa i odwrotnie, każde chce być pieszczone ! troche są zazdrośni o siebie. a chudy jest ze shock ...myslałam na początku że taki niejadek i wybredy, ale teraz wszystko zjada z miski a jak w schronisku pan wszedł po niego w boksie to uciekał i cofał się , wygladał jakby se myslał że to nie po niego....;) Quote
Noriko DM Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 zdjęcia z dzisiaj ;D Serafin ze smakołykiem na spacerze ... psiaki się zmęczyły i brodząc, pija wode i ostatnie..... " daj pyska " :lol: Quote
Valeur248 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Te ostatnie najlepsze! Ale jak fajnie razem wyglądają :loveu: Asterek- Szczęściarz... Quote
Noriko DM Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ja też szczęściara :eviltong: z takimi psami gończymi (dziś ganiały sarny :evil_lol:) Quote
Vitka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ale wspaniale!!! :loveu: Zdjęcia cudowne! :lol: Quote
Charly Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Noriko DM napisał(a):ja też szczęściara :eviltong: z takimi psami gończymi (dziś ganiały sarny :evil_lol:) w dupska im:mad::mad: Nie wolno ganiac sarenek. dla pieskow to zabawa, dla sarenek (w ich mniemaniu) walka o zycie. a jak sarna ciezarna to i mlode moze stracic. Asterku zachowuj sie. wystarczy ze mysliwy stresuja zwierzaki "utrzymujac rownowage":roll: asterek jaki szczesliwy na tych zdjeciach:loveu: Quote
Noriko DM Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 hehe 3 razy spotkalismy sarny :eviltong: za pierwszym razem pogonił, za drugim kawaleczek bo wołałam go całym gardłem a za trzecim jak saren wybiegł z lasku odrazu powiedzialm nie wolno ! Samara chodz, Serafin chodz tylko spojrzeli na sarne...na mnie i przydreptali :lol: takze mysle ze juz ganiania nie bedzie ! co jak co ale porządek musi być! :eviltong: Quote
Charly Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 to on tak sie slucha?:crazyeye: wow- super:multi: Quote
Noriko DM Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 słucha się słucha...może nie tak jeszcze bardzo ale to dopiero początki :lol: Quote
deathgs Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Super bo on taj w budzie ciągle siedział - szczęściarz jeden. Quote
anetek100 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ..hehe a ja poprosze mie uszczypnąc,że to nie sen:):)jej ale sie cieszę..a jaki pycholek uśmiechnięty:):)wspaniałe wieści Quote
Recommended Posts