Vitka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Może te zdjęcia nadadzą się do ogłoszeń? http://images50.fotosik.pl/47/06395010ad4f8b05med.jpg Quote
deathgs Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ?nie?nobia?y mix Goldena Aster czeka na wspania?y dom! Og?oszenia - Elbl?g w portEl.pl Zdjęcia są super. Powyżej nowe ogłoszenia. Quote
Valeur248 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Chyba Aster:evil_lol: Za dużo już tych bidek;) Quote
nika28 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Valeur248 napisał(a):Chyba Aster:evil_lol: Za dużo już tych bidek;) Tak, Aster :evil_lol: Pomyliło mi się :lol: Quote
Rybc!a Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Aster jest oddany przez właściciela. JEST KASTRATEM . Ma na imię Serafin lub Safarin ( nie pamiętam ) . Quote
deathgs Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kolejne cudo się marnuje na zimnym betonie :/ Quote
deathgs Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 czekamy na zdjęcia ze spacerku po czesaniu :eviltong: Quote
nika28 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='deathgs']czekamy na zdjęcia ze spacerku po czesaniu :eviltong:[/QUOTE] Czekamy... :loveu: Quote
Vitka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Aster jest dość nieśmiały i ucieka... nie wiem czy da się go złapać... :roll: Quote
deathgs Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Vitka']Aster jest dość nieśmiały i ucieka... nie wiem czy da się go złapać... :roll:[/quote] biedny pies już tak długo czeka :/ i te futro... Quote
anetek100 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ehhh jak mi się ten psiak podoba,widziałam go już kiedys,ale ehhh pomarzyc warto:( podniosę go chociaż może znajdzie domek Quote
Vitka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dawno go nie widziałam, bo w ogóle nie wychodzi z budy chyba... nawet ostatnio jak zrzucałyśmy z Madzią sopelki z dachu nie wyszedł... :roll::-( Quote
anetek100 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 biedny psiak,moze jak przyjdzie wiosna to więcej ludzi będzie odwiedzało schronisko:(:(trzymam za niego mocno kciuki Quote
deathgs Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Vitka to może trzeba mu poświęcić więcej uwagi niż tym bez deprechy. Bo będzie jak z Marleyem, pies niknie :-( Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dzis był na spacerku. Nazywa się Serafin. Serafin zostal oddany przez wlasciciela. Faktycznie byl troszkę wstydliwy na początku i nawet powarkiwal, ale w koncu dal sie przekonac. karmilam psiaka puszkowym smakowitym zarciem, podczas kiedy Kordoni zmieniala "obroże". To co mial to nie obroza byla...a kolczatka. Mądry pan własciciel tak go przyprowadzil. Tak psiak poszedl do boksu i tak sobie siedzial. No ale dzis pozbyl się tego swinstwa. Na spacerku zachowywal się znakomicie. Zero agresji do innych psow czy ludzi. Jest cudny. Nie ciągnąl. od czasu do czasu mial ataki radosnych biegów, ale da się go opanowac. A potem:cool3:.....wycięłam mu wszystkei kołtuny. cale cialko, pod uszami, za uszami, pod ogonem, na ogonie. Serafinek stał grzecznie- a trwalo to godzinkę- i dawał się obcinac i czesac. Wycięłam i wyczesalam pól reklamowki:-o...a to dopiero początek... Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Serafin dziś przed i po spacerku, jeszcze przed obcięciem:) jestem sliczny...ale nie podejdę...nawet warknę...:lol: pokaż ciotka co tam masz i spadaj... warczę sobie.... w końcu poszedłem na spacerek. tutaj juz po..:) http://upload.miau.pl/3/184473.jpg Quote
anetek100 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 zrobilam "puchatkowi;)" kilka ogloszen: kupiepsa.pl/detail.php?siteid=38465 reszta taka sama tresc: aleokazja eoferty.com pineska dwukropek bono-polska kupsprzedaj adopcapsa adopcje.org ...i jak teraz ktos nie zadzwoni po Serafinka - Asterka to ja nie wiem :mad: :):)trzymam kciuki po domek pieknoto Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 w ogole to dzięki Vitce swiat mogł zobaczyc Serafina, a Serafin swiat:) Ja go wogole nie zauwzylam. bylam w tym boksie kilka razy, ale pies faktycznie caly czas siedzi w budzie. zajęta powstrzymywaniem Demona przed ucieczkami nie liczylam nawet ile psów powinno byc w kojcu. No i Vitka wczoraj na gg poprosila mnie o zaglądniecie do Serafinka:) :loveu: Quote
Recommended Posts