Jump to content
Dogomania

Śnieżnobiały ' Aster ' . Mix goldena? Owczarka podhalańskiego ? MA DOMEK!

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dawno go nie widziałam, bo w ogóle nie wychodzi z budy chyba... nawet ostatnio jak zrzucałyśmy z Madzią sopelki z dachu nie wyszedł... :roll::-(

Posted

Dzis był na spacerku. Nazywa się Serafin. Serafin zostal oddany przez wlasciciela. Faktycznie byl troszkę wstydliwy na początku i nawet powarkiwal, ale w koncu dal sie przekonac. karmilam psiaka puszkowym smakowitym zarciem, podczas kiedy Kordoni zmieniala "obroże". To co mial to nie obroza byla...a kolczatka. Mądry pan własciciel tak go przyprowadzil. Tak psiak poszedl do boksu i tak sobie siedzial.

No ale dzis pozbyl się tego swinstwa. Na spacerku zachowywal się znakomicie. Zero agresji do innych psow czy ludzi. Jest cudny. Nie ciągnąl. od czasu do czasu mial ataki radosnych biegów, ale da się go opanowac.

A potem:cool3:.....wycięłam mu wszystkei kołtuny. cale cialko, pod uszami, za uszami, pod ogonem, na ogonie. Serafinek stał grzecznie- a trwalo to godzinkę- i dawał się obcinac i czesac. Wycięłam i wyczesalam pól reklamowki:-o...a to dopiero początek...

Posted

w ogole to dzięki Vitce swiat mogł zobaczyc Serafina, a Serafin swiat:)
Ja go wogole nie zauwzylam. bylam w tym boksie kilka razy, ale pies faktycznie caly czas siedzi w budzie. zajęta powstrzymywaniem Demona przed ucieczkami nie liczylam nawet ile psów powinno byc w kojcu.

No i Vitka wczoraj na gg poprosila mnie o zaglądniecie do Serafinka:) :loveu: