Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja właśnie też nie zrozumiałam... Potrzebuję kupić same dyski, najlepiej w przeciągu trzech czy czterech tygodni, bo na pieniądzach nie śpię, a same fastbacki są dosyć tanie (w przeciwieństwie do dobrej karmy).

Posted

Paulix napisał(a):
bordercollie, przeczytaj pierwsze zdanie i powiedz, czy zrozumiałaś... a potem napisz co masz na myśli.

ok chodzi mi o to ze karma jest przeznaczona dla różnych psów chodzi mi o aktywnych pasterskich ....

Posted

bordercollie napisał(a):
ok chodzi mi o to ze karma jest przeznaczona dla różnych psów chodzi mi o aktywnych pasterskich ....

chodzi o to, że ta karma ma różne warianty, i jednym z nich jest karma dla aktywnych psów pasterkich, którą je twój pies i to do niej dostałaś dysk? :lol:

Posted

Paulix napisał(a):
chodzi o to, że ta karma ma różne warianty, i jednym z nich jest karma dla aktywnych psów pasterkich, którą je twój pies i to do niej dostałaś dysk? :lol:

Ja tez tak to zrozumiałam
Wiem, że nie tylko dyski te są dostępne jako gratisy do "dog chow'a". Widziałam zestawy: dysk, płyta bodajże dvd, dotycząca nauki frisbee oraz kwartalnik "Dog&sport"

Posted

Doszedł do nas dysk "dog chow".
Niestety pogoda dzisiaj nam nie dopisała i nie miałam okazji sprawdzenia dysku na dworze:/
Psy się bardzo nakręciły na frisbee, bardzo się im spodobało:) Jedynym minusem jaki zauważyłam, to szybko powstają wgniecenia po zębach oraz zarysowania. Jednak nie kosztował fortunę i zwyczajnie nie będzie szkoda jak się szybko zniszczy;)

Guest papillonek
Posted

Udało mi się nakręcic Sonię na frisbee :)
Przynosi ,chociaż jeszcze w locie nie łapie ;)
Strasznie się cieszę,że jej się spodobało :D

Guest papillonek
Posted

Voute napisał(a):
A nie mówiłam, że nie ma rzeczy niemożliwych? :evil_lol:

no mówiłaś,mówiłaś dziękuję :)
Teraz tylko trzeba jej nie zniechęcac ;)

Posted

Nie bardzo wiem w jakim dziale zadać pytanie, więc może niech będzie tutaj :oops: Orientujecie się może czy na wystawach są stoiska z frisbee?

Posted

evel napisał(a):
Nie bardzo wiem w jakim dziale zadać pytanie, więc może niech będzie tutaj :oops: Orientujecie się może czy na wystawach są stoiska z frisbee?

Ja nie widziałam, ale ostatnio w sklepie zoologicznym bardzo miły pan pracownik dał mi za fri Dog Chowa, czyli zwykłego fastbacka :cool3: Więc w zoologach możesz popytać. A jeśli chodzi ci o frisbee bardziej specjalne, to raczej tak do ręki nigdzie nie dostaniesz, wydaje mi się, że trzeba zamawiać ;)

Posted

evel napisał(a):

są na większych - ja np. widziałam w wa-wie na międzynarodówce.

Posted

evel napisał(a):

No właśnie też miałam nadzieję, że na katowickiej międzynarodówce będzie stoisko, ale nic nie było, niestety.

• 1 month later...
Posted

Czy ktoś się nie orientuje gdzie w Krakowie (może w jakimś zoologicznym) dostanę zwykłe TANIE fastbacki? Mieliśmy juz disc'y,bawiliśmy się dobrze,niestety w czasie przeprowadzki gdzieś przepadły. W związku z mnóstwem wydatków nie bardzo mam teraz fundusze na zakup porządnych,więc szukam czegoś naprawdę taniego- byle mozna się było bawić.

Guest papillonek
Posted

ja kupiłam nasz Pup 160 na Whippy i polecam tą stronkę;szybka dostawa ,ładnie zapakowane i zabezpieczone :)
Wygląda to tak: