Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta muzyczka super:lol:
Pies bardzo dynamiczny i fajnie sie prezentuje przy tej muzyce.
Teraz jeszcze dopracuj inne elementy. Nie pochylaj sie przy obrotach. A kiedy pies robi obrót mozesz sama coś zatańczyć.
Do tego pasowałyby też jakieś skoki przez noge.
No i jeszcze jakies numery opracowane abyś nie robiła wszystkiego w jednym punkcie.

To czekam na kolejne popisy ale z muzyczką;)

Posted

Palma, Boogie świetnie tańczy!

A Zaki umie już cofać się przez całą szerokość pokoju :) (ja stoję w miejscu)
Teraz chcę nauczyć go obrotów w stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara.

Posted

Gucio- mało widać, mało, ale jak Gofer wysoko skacze:razz:
Klaudia- Co za zwierza trzymasz na podłodze?:cool3: Fajnie wygląda to , hm, jak to się zwie:roll: , opieranie się przednimi łapami i obchodzenie dookoła - no, chyba wiadomo o co chodzi:lol: .

W każdym razie nauczyłam Roxane obchodzenia mnie dookoła jak stoje - ale wtedy wskazuje jej ręką- i jak sam się "kręce" tylko w przeciwnym kierunku. Miałam robić w środe filmiki, ale choroba mnie złapała, jestem rozkojarzona i dlatego tak dziwnie pisze:lol: .

Chyba nie dawałam tego linka, więc proszę filmiki i chyba zdjęcia z występów:
http://gallery.site.hu/u/k9freestyler/videok/

Posted

Gucio- mało widać, mało, ale jak Gofer wysoko skacze

No niestety, jedyny sprzęt którym operuje to Samsung X680 i SE K300i wiec poki nie kupie aparatu z kamera to nie bedzie lepszych filmow. A faktycznie, skoczny to on jest :)

Posted

LALUNA napisał(a):
Bardzo ładne te skoki. Marta tylko lepiej by sie psu cwiczyło na jakiejs wykładzinie, bo drewniana podłoga to sliska

Nie posiadam :-) Jak wiosna przyjdzie, to będzie można na trawie.

Posted

W sumie, z piłką - jakoś nam te skoki idą :roll: Chociaz to i tak nie to, o co mi chodzi, ale lepszy rydz niz nic. Poczekam na pomocnika, wtedy bedziemy to cwiczyc. Za to Gofer opanował dziś skoki przez nogę wyciagniętą do tyłu :) Też bardzo ciekawe :lol:

Posted

thx polna

tak własnie juz pare osob to zauwazyło. klikam dwa razy- ZAWSZE. bo mam cichy klikier poza tym tak mi jakos wygodniej :P i tak tashe nauczyłam. to jest błąd ?