Ewa&Duffel Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Daga & Maks napisał(a):u większości spanieli na grzbiecie raczej nie mają puchatej sierści :) no nie wiem, może to jakiś wyjątek ;) Zuzia&Snoopy napisał(a):Nadrobiłam i obejrzałam wszystkie zdjęcia:D Fajnie razem wyglądacie:) A ja doszłam do wniosku że chyba przyciągasz beagle :evil_lol: Dzięki :) Nie pomyślałam o tym wcześniej :diabloti: Ale w parku się już na razie nie spotkamy... Zaraz dam parę zdjęć kołnierzowego z dzisiejszego spaceru, mam co prawda jeszcze wcześniejsze, ale te zaraz stracą na aktualności ;) Quote
Ciapkowa. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A co sie Duffelkowi stało, bo jestem nie w temacie? :( Biedaczek :loveu: Zdjecia :diabloti: Pozdrawiamy,milego dnia życzymy i zapraszamy czasem do nas :) Quote
Ewa&Duffel Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 GaBi12 napisał(a):A co sie Duffelkowi stało, bo jestem nie w temacie? :( Biedaczek :loveu: Zdjecia :diabloti: Pozdrawiamy,milego dnia życzymy i zapraszamy czasem do nas :) Duffel ma hot spota, to takie zapalenie skóry, porobiły mu się rany i musi nosić kołnierz, żeby ich nie rozdrapał. Zdjęcia może wieczorem będą ;) Zaglądamy do was, tylko coś zdjęć brak :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Aaaa.. Były niedawno. A teraz NAUKA i NAUKA, wiec zdjęć brak.. :( Chyba ze stare:D Quote
Ewa&Duffel Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 GaBi12 napisał(a):Aaaa.. Były niedawno. A teraz NAUKA i NAUKA, wiec zdjęć brak.. :( Chyba ze stare:D Nie wymiguj się nauką, ja też mam szkołę, a jakoś zdjęcia są :diabloti: Także wymówek nie przyjmujemy :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Z czlowiekami :shake: :diabloti: Ale na poniedziałek musze się nauczyć 60 słówek z angielskiego i na kartkówke z przyrody ! Ale.. tam was 'KOCHAM' (:evil_lol:) że dałam jakieś stare zdjęcia :diabloti: Więc teraz... 'WON' do mojej galerii na zdjęcia :evil_lol: Buziaki dla przystojniaka i pozdrowienia dla jego pańci :loveu::loveu: Quote
sunshine Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ooo biedny Dufflowy...zdrówka, zdrówka dla fafla:D Quote
Ewa&Duffel Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 GaBi12 napisał(a):Z czlowiekami :shake: :diabloti: Ale na poniedziałek musze się nauczyć 60 słówek z angielskiego i na kartkówke z przyrody ! Ale.. tam was 'KOCHAM' (:evil_lol:) że dałam jakieś stare zdjęcia :diabloti: Więc teraz... 'WON' do mojej galerii na zdjęcia :evil_lol: Buziaki dla przystojniaka i pozdrowienia dla jego pańci :loveu::loveu: Byłam i widziałam :diabloti: Nie narzekaj, ja mam o wiele więcej nauki :eviltong: sunshine napisał(a):Ooo biedny Dufflowy...zdrówka, zdrówka dla fafla:D Dziękujemy, na szczęscie już końcówka jest ;) Quote
Ewa&Duffel Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Duffel zazdrośnik postanowił także pojawić się na zdjęciu :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Na razie tyle, potem dam Duffla ;) Quote
Darianna Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Duffel i jego wierny przyjaciel - klosz ;) goi się choć troszeczkę? Quote
łamAga Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ślicznie wam te drzewka kwitną :loveu::loveu::loveu::loveu: a Duffel choc kloszasty to i tak sliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: no i masz racje , niech sie całkiem zagoi bo po co miec powtorkę z rozrywki ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Jakie śliczne zdjęcia roślinek!:loveu: http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S8iE2RYgKzI/AAAAAAAAKC8/soGI6nHcIMU/DSC00594.JPG ale tego i tak nic nie przebije :evil_lol: Ta mina! Quote
Ciapkowa. Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Sliczne wiosenne kwiatki :) A Duffel cudny :D :P Zapraszam do nas na zdjecia ;) Quote
wiki4 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S8iFN1KFVWI/AAAAAAAAKEc/ACsksNELWQA/DSC00631.JPG Śliczne :D Quote
Recommended Posts