Ciapkowa. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 U nas teraz się zrobiło szaro i ponuro :( Wiatr.. niby ciepło, ale przy takiej pogodze (zachmurzenie) nie chce sie na dwór iść :( Życzymy pogodnego dnia ;) Quote
łamAga Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dziewczyny co wy tak wcześnie wstajecie , weekend mamy , zamiast spać do 9 to wy o 7 juz na dogo :lol: u nas tez wieje i pada ale mnie to jakoś nie drażni bo wiem że mimo to jest na dworze ciepło , na spacer tak czy tak pojde chociaż by w przeciwdeszczówce :evil_lol: katar juz mam tydzien wiec nic mi nie grozi :evil_lol: chyba :eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 dOgLoV co ty mówisz? O jakiej 7? Ja już po 6 wstałam :D Bo mnie tel. zbudził Quote
łamAga Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='GaBi12']dOgLoV co ty mówisz? O jakiej 7? Ja już po 6 wstałam :D Bo mnie tel. zbudził Oj no to nie wiesz co się robi z telefonem na noc ? wyłącza się go lub wycisza :eviltong: ewentualnie jak już się o tych czynnościach zapomni i ktoś raczy nas o tej godzinie obudzić to jak telefon zadzwoni to wyrzuca się go przez okno :eviltong: Quote
DomixX Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witamy! http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S6ZkqdPB5nI/AAAAAAAAId8/J7aSepz2taA/s512/DSC08202.JPG haa extra minka..;) Ooo to widze że ja tu najpóźniej wstałam bo aż o 9..xD U nas też wieje i tak ponuro sie zrobiło;/ Quote
Darianna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ło ja, Duffel się rusza ;) a ten szczeniak owczarka przesłodki :) Quote
taxelina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 z 21 stopni wczoraj na 5 dzis spadlo i leje od nocy.. Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):A może w święta, kiedy będziemy mieć wolne, np. w czwartek ? Wyjeżdżam na całe święta Ale kiedyś się uda:) Quote
Kashdog Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S6ZlGFHPkcI/AAAAAAAAIgQ/dHEPMTf4cQQ/DSC08282.JPG Fajne kolory :) Quote
Ewa&Duffel Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='deer_1987']U nas ponuro, bedzie padac i wieje mocno.. ale ja sie nie przejmuje bo i tak spucic nie spuszcze dziewczynek wiec na jedno wychodzi jaka pogoda No tak, cieczka to jednak kiepski okres w życiu suczek... [quote name='GaBi12']U nas teraz się zrobiło szaro i ponuro :( Wiatr.. niby ciepło, ale przy takiej pogodze (zachmurzenie) nie chce sie na dwór iść :( Życzymy pogodnego dnia ;) U nas dziś cały dzień strasznie wiało i zimno było :( Byliśmy na długim spacerze i na rolkach, ale wcale nie było przyjemnie... [quote name='dOgLoV']Dziewczyny co wy tak wcześnie wstajecie , weekend mamy , zamiast spać do 9 to wy o 7 juz na dogo :lol: u nas tez wieje i pada ale mnie to jakoś nie drażni bo wiem że mimo to jest na dworze ciepło , na spacer tak czy tak pojde chociaż by w przeciwdeszczówce :evil_lol: katar juz mam tydzien wiec nic mi nie grozi :evil_lol: chyba :eviltong: Ja nie lubię za długo spać, bo potem cały dzień taka nieprzytomna chodzę ;) No a u nas zimno dziś, a okropny katar jest coraz gorszy :angryy: [quote name='Domixx m&m']Witamy! http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S6ZkqdPB5nI/AAAAAAAAId8/J7aSepz2taA/s512/DSC08202.JPG haa extra minka..;) Ooo to widze że ja tu najpóźniej wstałam bo aż o 9..xD U nas też wieje i tak ponuro sie zrobiło;/ Dzięki ;) [quote name='Darianna']Ło ja, Duffel się rusza ;) a ten szczeniak owczarka przesłodki :) Nie jest to wcale takie rzadkie zjawisko :diabloti: [quote name='deer_1987']z 21 stopni wczoraj na 5 dzis spadlo i leje od nocy.. o, to rzeczywiście spora zmiana... [quote name='Zuzia&Snoopy']Wyjeżdżam na całe święta Ale kiedyś się uda:) We wtorek, koniecznie ! [quote name='Kashdog']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S6ZlGFHPkcI/AAAAAAAAIgQ/dHEPMTf4cQQ/DSC08282.JPG Fajne kolory :) Dziękuję ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Dziękujemy wszystkim ;) Ale nudy... Oczko ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Jęzorek :D Idziemy, idziemy ! Hihi, widać mnie w tym oku :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Spotkaliśmy towarzystwo i zaczęły się szaleństwa ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Jutro byc może wybierzemy się na pierwsze w tym sezonie pływanie, mieliśmy jechać dzisiaj, ale zabrakło czasu niestety...Chociaż może i lepiej, bo za ciepło to dziś nie było i w ogóle taka dziwna pogoda. Ciekawa jestem jak Dufflowi będzie szło aportowanie z wody, może lepiej niż rok temu ;) Quote
LadyK Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 świetne zdjęcia :loveu: i psiaki takie radosne :) aż nie wiem które zacytować :) Quote
Recommended Posts