Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny co wy tak wcześnie wstajecie , weekend mamy , zamiast spać do 9 to wy o 7 juz na dogo :lol:
u nas tez wieje i pada ale mnie to jakoś nie drażni bo wiem że mimo to jest na dworze ciepło , na spacer tak czy tak pojde chociaż by w przeciwdeszczówce :evil_lol: katar juz mam tydzien wiec nic mi nie grozi :evil_lol: chyba :eviltong:

Posted

[quote name='GaBi12']dOgLoV co ty mówisz? O jakiej 7? Ja już po 6 wstałam :D Bo mnie tel. zbudził

Oj no to nie wiesz co się robi z telefonem na noc ? wyłącza się go lub wycisza :eviltong: ewentualnie jak już się o tych czynnościach zapomni i ktoś raczy nas o tej godzinie obudzić to jak telefon zadzwoni to wyrzuca się go przez okno :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']U nas ponuro, bedzie padac i wieje mocno.. ale ja sie nie przejmuje bo i tak spucic nie spuszcze dziewczynek wiec na jedno wychodzi jaka pogoda
No tak, cieczka to jednak kiepski okres w życiu suczek...

[quote name='GaBi12']U nas teraz się zrobiło szaro i ponuro :( Wiatr.. niby ciepło, ale przy takiej pogodze (zachmurzenie) nie chce sie na dwór iść :(
Życzymy pogodnego dnia ;)
U nas dziś cały dzień strasznie wiało i zimno było :( Byliśmy na długim spacerze i na rolkach, ale wcale nie było przyjemnie...

[quote name='dOgLoV']Dziewczyny co wy tak wcześnie wstajecie , weekend mamy , zamiast spać do 9 to wy o 7 juz na dogo :lol:
u nas tez wieje i pada ale mnie to jakoś nie drażni bo wiem że mimo to jest na dworze ciepło , na spacer tak czy tak pojde chociaż by w przeciwdeszczówce :evil_lol: katar juz mam tydzien wiec nic mi nie grozi :evil_lol: chyba :eviltong:
Ja nie lubię za długo spać, bo potem cały dzień taka nieprzytomna chodzę ;)
No a u nas zimno dziś, a okropny katar jest coraz gorszy :angryy:

[quote name='Domixx m&m']Witamy!
http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S6ZkqdPB5nI/AAAAAAAAId8/J7aSepz2taA/s512/DSC08202.JPG haa extra minka..;)
Ooo to widze że ja tu najpóźniej wstałam bo aż o 9..xD
U nas też wieje i tak ponuro sie zrobiło;/
Dzięki ;)

[quote name='Darianna']Ło ja, Duffel się rusza ;)

a ten szczeniak owczarka przesłodki :)
Nie jest to wcale takie rzadkie zjawisko :diabloti:

[quote name='deer_1987']z 21 stopni wczoraj na 5 dzis spadlo i leje od nocy..
o, to rzeczywiście spora zmiana...

[quote name='Zuzia&Snoopy']Wyjeżdżam na całe święta
Ale kiedyś się uda:)
We wtorek, koniecznie !

[quote name='Kashdog']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S6ZlGFHPkcI/AAAAAAAAIgQ/dHEPMTf4cQQ/DSC08282.JPG
Fajne kolory :)
Dziękuję ;)

Posted

Jutro byc może wybierzemy się na pierwsze w tym sezonie pływanie, mieliśmy jechać dzisiaj, ale zabrakło czasu niestety...Chociaż może i lepiej, bo za ciepło to dziś nie było i w ogóle taka dziwna pogoda.
Ciekawa jestem jak Dufflowi będzie szło aportowanie z wody, może lepiej niż rok temu ;)