Ewa&Duffel Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Ten filmik ma 32 MB...to dużo ?mam go jakoś zmniejszyć? Zuzia,rozczarujecie się, nie jest to nic specjalnego :D Quote
Ewa&Duffel Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 To jak go zmniejszyć ? :oops::oops::oops: Quote
Shel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ja zawsze otwieram filmiki w Video Spinie, dodaję muzykę, napisy etc, zapisuję, potem otwieram w Movie Makerze i jeszcze raz zapisuję i jest okej. Zawsze wynosi około 10MB ;-) Quote
Ewa&Duffel Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Dobra, jakoś się dodaje ten filmik bez zmiany rozmiaru :diabloti: Jest dość beznadziejny, bez tych wszystkich bajerów, ktore sa w waszych filmikach typu napisy czy muzyka(bo nie umiem ich dodać :oops:), ale coś tam można zobaczyć ;) Jakość kiepska niestety, ale ważne, że w ogole jest :cool3: I proszę się ze mnie nie śmiać :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Oto i filmik ;) http://www.youtube.com/watch?v=g0Z8boTvu1o jak się będziecie śmiać z mojego gadania, to nic więcej wam nie pokażę :diabloti: Quote
KT Arts Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nie mogłabym się smiać bo Duffel jest tak jak mój Toro z tego co widzę:) Wszystko robi od niechcenia, ale ładnie;) Super filmik;) Quote
Aga&Ganja Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fajny filmik! ;) Co Ty chcesz od swojego głosu? Normalny jest. :D Ale masz biały pokoik. Jak dla mnie za biało... Chyba lubisz bały, co? ;) Pozdrawiam. Quote
wiki4 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A mi się Twój pokój podoba :lol: Duffel to taki ;leniuszek chyba, co ? :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Super filmik! Duffel jak ładnie zostaje. Snoopy chyba by już rozniósł pokój:evil_lol: Bardzo ładny pokój! Chyba robiony pod kolor sierści Duffla, bo ładnie się w nim komponuje:) A głos masz świetny! Nadawałby się do jakiegoś dubbingu albo coś:) Quote
Ewa&Duffel Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Nikolaaa']Super filmik :D Dzięki ;) [quote name='Niufciak']Nie mogłabym się smiać bo Duffel jest tak jak mój Toro z tego co widzę:) Wszystko robi od niechcenia, ale ładnie;) Super filmik;) Trafne spostrzeżenie :) [quote name='Aga&Ganja']Fajny filmik! ;) Co Ty chcesz od swojego głosu? Normalny jest. :D Ale masz biały pokoik. Jak dla mnie za biało... Chyba lubisz bały, co? ;) Pozdrawiam. Ja nie lubię swojego głosu, taki dziecinny jest :eviltong: Biało kremowo różowy :evil_lol: Lubię, lubię ;) [quote name='wiki4']A mi się Twój pokój podoba :lol: Duffel to taki ;leniuszek chyba, co ? :D Czy ja wiem,on nawet lubi ćwiczyć, bo żarcie za to dostaje :diabloti: [quote name='Zuzia&Snoopy']Super filmik! Duffel jak ładnie zostaje. Snoopy chyba by już rozniósł pokój:evil_lol: Bardzo ładny pokój! Chyba robiony pod kolor sierści Duffla, bo ładnie się w nim komponuje:) A głos masz świetny! Nadawałby się do jakiegoś dubbingu albo coś:) Cieszę się, że się podoba, chociaż i tak do was nawet się nie umywamy ;) Ta, przynajmniej na dywanie nie widać sierści :diabloti: ale za to błoto tak :lol: [SIZE=2]A ja strasznie nie lubię swojego głosu, i jeszcze na filmiku inaczej brzmi trochę niż w rzeczywistości:roll: Quote
Ewa&Duffel Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Dodaję resztę zaległych zdjęć ( trochę się ich uzbierało:diabloti:), aby móc w końcu przejść do aktualnych ;) Spacer 7 marca, jeszcze dość zimowo Quote
Ewa&Duffel Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Czyściutki brzuszek po spacerku :diabloti: Quote
Darianna Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Trymer mam właśnie w tym stylu co pokazywałaś :) Quote
bianka19 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cześć Duffelki moje :buzi: boskie to jest :loveu::cool3: http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S5pg-N05ZqI/AAAAAAAAH-M/MEZWCzDjing/s512/DSC07716.JPG Co tam u was słychać ? Tęskniliśmy ! :loveu: Quote
łamAga Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Suuuuuper te fotki B&W takie nastrojowe :lol: a Duffel widze lubi obgryzać krzaczki :lol: uooooo matko ale brzuszek to ma faktycznie czysty hehehehehe Quote
Aga&Ganja Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No, a jaki masz mieć głoś, jak jeszcze dzieckiem jesteś? ;) Ile masz lat? A Twój pokoik taki przytulny jest. :) Pozdrawiam. Quote
Nikolaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S5ph0YdYXvI/AAAAAAAAICA/vYNcQ-KFQr4/DSC07807.JPG Wow :diabloti: Quote
Recommended Posts