Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bazy w ktorych zarejestrowalam od razu Brutusa to www.safe-animal.pl, www.identyfikacja.pl , www.petbase.pl
w safe animalu dodatkowo mozna zamowic karte plastykowa z danymi psa potwierdzajaca fakt rejestracji (nosisz ze swoim DO i po klopocie w razie czego) oraz gumki zakladane na obroze z informacja ze pies ma czipa i gdzie nalezy dzwonic w przypadku odnalezienia psa na wypadek gdyby adresowkie szlag trafil

Posted

[quote name='Shel']Piękne zdjecia Ewa :) ta GO... tak właśnie myślałam, że jednak nie kitem, bo to chyba niemożliwe :lol:

Ja poluję na tą stałkę jak i na 55-200 :D
Dzięki ;)
Ta stałka to świetna rzecz, zwłaszcza super się sprawdza przy domowych zdjęciach ;) No i ma super GO faktycznie :)
A tele bardzo sie przydaje na spacerach do fotografowania psa w ruchu ;)

[quote name='wiki4']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EwJ6CZqII/AAAAAAAAEdI/WQYd5A4_uWY/s720/DSC05410.JPG
Świetne :modla:

Pozdrawiamy :loveu:
[quote name='Czarnulka']http://lh3.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EvtTTM80I/AAAAAAAAEb4/4ImLsQJUTt8/s512/DSC05370.JPG Jaki on dostojny :loveu:

http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EwIA435bI/AAAAAAAAEdE/E8Kh0QrWO0U/s512/DSC05408.JPG śliczniee ;D
[quote name='cockermaister']Hejka :bye:

http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EwJ6CZqII/AAAAAAAAEdI/WQYd5A4_uWY/s720/DSC05410.JPG piękny :loveu::loveu:
Dzięki !

[quote name='bianka19']Cześć ;)
Widzę , że u was fotek nie brakuje :loveu:
Śliczny Duffelek , jak zawsze :lol:
Ano trochę mam tych fotek :lol:

[quote name='dOgLoV']Zdjęcia jak zawsze suuuuuper :loveu::loveu::loveu::loveu: ja już widze jakie ładne widoczki nam zafundujesz jak wiosna przyjdzie :multi: już sie doczekać nie mogę :lol:
Ty to zawsze tak słodzisz że aż miło się robi :loveu:

[quote name='Tośka&Nemo']nono Dufelek na zdjeciach wychodzi cudnie.! Piękne są te jego foteczki :)
Pozdrawiamy :)
Dzięki !

[quote name='isabelle30']bazy w ktorych zarejestrowalam od razu Brutusa to www.safe-animal.pl, www.identyfikacja.pl , www.petbase.pl
w safe animalu dodatkowo mozna zamowic karte plastykowa z danymi psa potwierdzajaca fakt rejestracji (nosisz ze swoim DO i po klopocie w razie czego) oraz gumki zakladane na obroze z informacja ze pies ma czipa i gdzie nalezy dzwonic w przypadku odnalezienia psa na wypadek gdyby adresowkie szlag trafil
Iza a wy macie tą gumkę na obrożę ? Jak to wygląda? Na każdą obrożę da się założyć ?
Nie mogę się zarejestować w petbase :razz: Ciągle mnie coś wywala...

Posted

to jest taki rozowy zarowiasty kolor, przynajmniej ja taki dostalam u weta jak chipowalam troche rozciagliwe ale jakos nie zakladalam, moja Ajlu ma widoczna ta gumke na zdjeciach z wakacji

fotki boskie, kiedy ja sie dorobie takiego talentu i lustrzanki ;)

Posted

gumki nie mamy ale to jest z silikonu i jest rozciagliwe, daje sie zalozyc nawet na szeroka kolczatke dla ONKa. mamy za to karte ktora zawsze mam przy sobie razem z dokumentami. Brutus ma adresowke przymocowana na mur beton do obrozy - blaszka z wygrawerowanymi danymi przynitowana na stale do obrozy. bardzo dobrze sie trzyma, nie przeszkadza, nie myle sie z przypinaniem smyczy i napewno jej nie zgubi, chyba ze z cala obroza.
petbase ma czasem awarie, trzeba okazac duzo wytrwalosci

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
to jest taki rozowy zarowiasty kolor, przynajmniej ja taki dostalam u weta jak chipowalam troche rozciagliwe ale jakos nie zakladalam, moja Ajlu ma widoczna ta gumke na zdjeciach z wakacji

fotki boskie, kiedy ja sie dorobie takiego talentu i lustrzanki ;)

Przejrzałam wasze zdjęcia z początku galerii i widziałam ;) Ale chyba na razie nie zamówię...
Dzięki !!!

isabelle30 napisał(a):
gumki nie mamy ale to jest z silikonu i jest rozciagliwe, daje sie zalozyc nawet na szeroka kolczatke dla ONKa. mamy za to karte ktora zawsze mam przy sobie razem z dokumentami. Brutus ma adresowke przymocowana na mur beton do obrozy - blaszka z wygrawerowanymi danymi przynitowana na stale do obrozy. bardzo dobrze sie trzyma, nie przeszkadza, nie myle sie z przypinaniem smyczy i napewno jej nie zgubi, chyba ze z cala obroza.
petbase ma czasem awarie, trzeba okazac duzo wytrwalosci

To może pomyślę nad tą kartą...
Duffel przy obroży zawsze nosi adresówkę metalową grawerowaną, a ostatnio zamówiłam te z pleksi.

Aga&Ganja napisał(a):

Dzięki !!!

Shel napisał(a):
Ja niestety jak stałkę to tylko ręczna ostrość, bo 50 ( ta tańsza) nie ma AF... a mój d60 też nie ma :/

Oj, no to kiepsko...:roll:

CaneSs napisał(a):
Dufflowe! Spacerek jest dzisiaj koło 12.00
na Polach Mokotowskich w okolicach Pubu LOLEK. ;-)
My może będziemy, a wy.? ;]

My dziś byliśmy na innym spacerze ;)
a wam jak się spacerek udał?

bianka19 napisał(a):
Cześć Duffelki kochane :hand:

Hej !!! :)

Cavy napisał(a):
Fantastyczne zdjęcia! ;-)

http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EwJ6CZqII/AAAAAAAAEdI/WQYd5A4_uWY/s720/DSC05410.JPG
to mi sie strasznie podoba. :loveu:

Dzięki !!!

Shirai - Koki napisał(a):

To są zdjęcia z końca stycznia, teraz oczywiście topnieje ;)

sunshine napisał(a):
Jaki zamyslony:) ładnie się u Was snieg trzyma:)

Zapraszam na plebiscyt wariatów, śmieszków i głuptasków:
http://www.dogomania.pl/threads/1804...5#post14163315

Już się nie trzyma ;)
Link nie działa...

Posted

Zdjęcia mi się nie pokazują :angryy::angryy::angryy: Miałam format kompa i teraz mi się nie pokazują :angryy: Na picassie web miałam też i również mi się nie pokazują :mad: Muszę chyba coś zainstalować lub coś.. :placz:
Miłej nocki < 3