Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kateczka napisał(a):

dOgLoV....a czy u Was nie ma chipów...z tego co wiem to jest zamiats takiego nr...każdy pies ma być zaczipowany....

Chipy ehhhh marzenie , moje miasto jest tak zacofane że nie ma nawet miejsc gdzie by stały worki do psich odchodów i trzeba brać ze sobą jednorazówki bo inaczej nie da rady :/
o chipach można pomarzyć :roll:

Posted

[quote name='Infortune.']Kurcze, to tak jak myślałam... :shake: Ale wybacz, naprawdę nie chciałam, nie jestem aż taka straszna. :evil_lol: Już będę grzeczna. :loveu:

Swoją drogą, nie gadajcie tyle :evil_lol:, człowieka nie ma kilka godzin i już kilka stron do nadrabiana. :lol:

A Duffelkowe słoneczne zdjęcia miodzio :loveu: Ja już czekam na słoneczko, zieloną trawkę i jakieś 20st, aaa :loveu: Już czuję wiosnę. :evil_lol:
No dobra, wybaczam :diabloti:
Widzisz, poprosiłaś i przestali gadać :evil_lol:
Dzięki ! Oj,mi też się już wiosna marzy :roll:

[quote name='Marta_Ares']ja wlasnie teraz poluje na jakąs niebieska..... :D
obrożę ? ;)

[quote name='*anusia&ajlu*']sliczny Duffel:loveu:
ta niebieska obroza bardzo mi sie podoba;)
fotki robisz super!!!!:multi::loveu:
Dzięki !

[quote name='Kateczka']przystojniacha :D
dOgLoV....a czy u Was nie ma chipów...z tego co wiem to jest zamiats takiego nr...każdy pies ma być zaczipowany....
Dzięki ! U nas są chipy, Duffel ma go już 1,5 roku,ale podobno problem jest w tym, że nie istnieje dobra, ogólnopolska baza...

[quote name='Minerva']http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EtJKOXGtI/AAAAAAAAEaM/CEUtyXoDUy0/s512/DSC05333.JPG Łał, ale słoneczko macie ładne :)
To zdjęcia z 22 stycznia ;)

[quote name='dOgLoV']Chipy ehhhh marzenie , moje miasto jest tak zacofane że nie ma nawet miejsc gdzie by stały worki do psich odchodów i trzeba brać ze sobą jednorazówki bo inaczej nie da rady :/
o chipach można pomarzyć :roll:
U nas też nie ma worków na psie kupy,a niby Warszawa :shake:

[quote name='Shel']Super zdjęcia :)

[quote name='egeri']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EtN6wFLnI/AAAAAAAAEaY/GPSAgMk-uqA/s512/DSC05336.JPG

superowe portreciki:) Coraz lepiej Ci idzie fotografowanie ;)
Dzięki, bardzo mi miło :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Dzięki ! U nas są chipy, Duffel ma go już 1,5 roku,ale podobno problem jest w tym, że nie istnieje dobra, ogólnopolska baza...

ja jak chipowalam Ajlu, Lolke i Dedka to odrazu lecznica zarejestrowala w bazie safeanimal, to jest baza miedzynarodowa i jeszcze je zarejestrowalam na petbase. pl, moim zdaniem kazdy wlasciciel tak powinien, a lecznica na targowku tylko jako jedyna tak robi przynajmniej jak z innymi warszawiakami rozmawiam :/

Posted

[quote name='isabelle30']Duffel jak zwykle prezentuje sie swietnie, snieg i on pasuja do siebie
Dzięki ;) No on przepada za śniegiem ;)

[quote name='Czarnulka']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S3EtN6wFLnI/AAAAAAAAEaY/GPSAgMk-uqA/s512/DSC05336.JPG
śliczny psiaak;D:loveu:
Pzdr i zapraszamy do nas;)
Dzięki ! Byliśmy ;)

[quote name='*anusia&ajlu*']ja jak chipowalam Ajlu, Lolke i Dedka to odrazu lecznica zarejestrowala w bazie safeanimal, to jest baza miedzynarodowa i jeszcze je zarejestrowalam na petbase. pl, moim zdaniem kazdy wlasciciel tak powinien, a lecznica na targowku tylko jako jedyna tak robi przynajmniej jak z innymi warszawiakami rozmawiam :/
no właśnie ja nie wiem, czy Duffla zarejestrowano...a jak to można sprawdzić ?

Posted

a nie powiedzial ci wet jak chipowal? moi to chyba z 30min mnie trzymali bo bylam 1 osoba ktora chipowala psa :)
mozesz sprawdzic na stronie safeanimal, wpisujac nr chipa bedzie info ze pies ma wlasciciela, kiedys tak zrobilam, zobaczyc czy dziala :P

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a nie powiedzial ci wet jak chipowal? moi to chyba z 30min mnie trzymali bo bylam 1 osoba ktora chipowala psa :)
mozesz sprawdzic na stronie safeanimal, wpisujac nr chipa bedzie info ze pies ma wlasciciela, kiedys tak zrobilam, zobaczyc czy dziala :P
Nie wiem,bo tata z nim był na chipowaniu, a nie ja...
Muszę jutro poszukać tych kartek i znaleźć numer

EDIT: sprawdziłam no i nie ma go w tej bazie...

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Nie wiem,bo tata z nim był na chipowaniu, a nie ja...
Muszę jutro poszukać tych kartek i znaleźć numer

EDIT: sprawdziłam no i nie ma go w tej bazie...

no to mozesz za darmo go zarejestrowac ;) bezpieczniej zapobiegac ;)
łiiiiii fotki :iloveyou:

Posted

Wspniale portrety, szybciutko go rejestruj w identyfikacji i safe-animalu, to chyba jedyne sensowne bazy ktore dzialaja tak jak nalezy, cala reszta to jakies wielkie nieporozumienie i zadnej wspolpracy z niczym innym