Ewa&Duffel Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [FONT=arial]Chłopaki na szczycie Jaworzyny Krynickiej (1114 m n.p.m) [/FONT] Duffel Samotny Sambor w górskim otoczeniu :lol: Quote
evel Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Sambor ma rodowód? Drobniutki jest chyba jak na samca :) A Tobie było wygodnie w crocksach w górach? Ja bym nie dała rady chyba :D Quote
Ewa&Duffel Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='evel']Sambor ma rodowód? Drobniutki jest chyba jak na samca :) A Tobie było wygodnie w crocksach w górach? Ja bym nie dała rady chyba :D Tak, ma, jest z hodowli Czar Megido ;) On nie jest taki drobny wcale, waży więcej od Duffla (ok.40 kg), tylko że jest wyższy i ma dłuższe łapy, przez co wydaje się właśnie drobniejszy na zdjęciach. Pyszczek ma też taki przydługi trochę ;) Nie było mi wygodnie, ale rano doszłam do wniosku, że za gorąco na tenisówki, potem tego żałowałam :evil_lol: Chociaż ten szlak był bardzo łatwy, szeroki, bez większych przeszkód, w następnych dniach raczej bym nie dała rady w crocksach :diabloti: Dwie owieczki :D Quote
Lucky. Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Sambor z Dufflem jak bracia w tych szelkach :) super wyjazd wam się udał. Zdrówka dla Duffla, biedaczek :( Quote
Ewa&Duffel Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 sator_k_ napisał(a):Zdecydowanie kiedyś muszę tam pojechać! Kashdog napisał(a):Ja też! Faaaajne zdjęcia by były :loveu:! No to jedźcie z nami ! Nic nie stoi na przeszkodzie ;) dagaa111 napisał(a):ale piękne widoki z gór :) :) Lucky. napisał(a):Sambor z Dufflem jak bracia w tych szelkach :) super wyjazd wam się udał. Zdrówka dla Duffla, biedaczek :( Wszyscy komentowali, że to bliźniacy i 'psy pracujące', skoro mają takie szelki :lol: Duffel już ma się dobrze, tydzień temu byliśmy na zdjęciu szwów, oczko jak nowe, śliczne :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Następny dzień, chłopaki rano na balkonie To już na szlaku-przystanek na picie Widok na Krynicę Quote
Ewa&Duffel Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Pies zmęczony Każde miejsce jest dobre na tarzanko ! :lol::lol::lol: Ciekawskie psy wszędzie muszą wejść Quote
DominikaAnna Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-M8fggh68Mpw/T8YVAH37XUI/AAAAAAAAMHE/GPoeIUNvpiQ/s640/IMG_0599.JPG słodziaki :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Psy nie chciały pozować :evil_lol: Duffo Znowu bliźniaki Quote
Ewa&Duffel Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Znowu dotarliśmy do muchomorka, tylko od innej strony ;) Zjeżdżamy gondolą na dół W drodze powrotnej obowiązkowy przystanek nad wodą Quote
Amber Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Pieski pewnie nieszczęśliwe były, że strumyczek okazał się taki płytki ;) Widoki piękne :) Quote
WeronikaM Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-te49Up83JIE/T8YW9fwmsKI/AAAAAAAAMS8/gGXfBhFQSK4/s640/IMG_0645.JPG o jak ładnie!!! :loveu: Quote
Recommended Posts