betty_labrador Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):Nie ma potrzeby, wszystko się wykrusza i wystarczy tylko podłogę zamieść ;) On nie śmierdzi, przecież to zwykłe błoto, kąpię go tylko jak się w padlinie wytarza :diabloti: pytam z ciekawosci, bo Tosca wskakue do rowow z wodą- jeden jest taki kanałek -wyśledziłam ze to z zalewu zegrzyńskiego i po tym zapach g est :diabloti: to fajnie ze macie bezproblemowo z tym :D tableteczki na stawy jeszcze macie? ja kupilam takie same :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='Amber']Na foto bym nie szła raczej, bo z tego co wiem, to w zależności na jaką uskładaną grupę trafisz, możesz mieć ciężko. Moja koleżanka trafiła na praktycznie samych profesjonalnych fotografów i się czuła jak 5 koło u wozu. Jak mieli zajęcia w studio to prowadząca sobie odpuściła wszelkie tłumaczenia, bo każdy wszystko wiedział (oprócz koleżanki oczywiście :diabloti:) i zajęli się od razu praktyką, a ona miała przychodzić na doszkalanie... po zajęciach :p Więc sobie odpuściła po kilku ćwiczeniach i się przeniosła na prasową. To prawda, że dużo dziennikarzy praktykujących nie ma studiów, ale to też się już zmienia. Kiedyś w ogóle mało kto miał studia, raczej z tego się to bierze. Jak lubisz pisać to idź na prasową, ja kończę pisać na dogo i się biorę za reportaż... Z wystawy psów w Łodzi ;). To jest właśnie o tyle fajnie, że możesz pisać o tym co lubisz w większości przypadków, wykładowcy się nawet cieszą, że ktoś ma sprecyzowane plany ;). Z tego głównie względu właśnie o foto nawet nie myślę ;) Będę składać na dziennikarstwo, jak się dostanę to potem będzie ostateczny wybór :D [quote name='evel']Duffel jest taki kochany jak się panieruje :D Ja jestem na pedagogice, chociaż nie pałam jakąś szaloną miłością do wszystkich dzieci świata. Za to uwielbiam prowadzić zajęcia z dzieciakami, przekazywać im jakąś nową wiedzę, prowadzić zajęcia z najróżniejszych technik plastycznych. Jednocześnie nie pozwalam sobie wejść na głowę, od początku są jasne zasady i jest OK, u mnie w grupie dzieci się nie biją, nie wrzeszczą bez sensu itd. - tak sobie teraz pomyślałam, że to prawie tak jak z psami :roflt: Różnie to bywa w życiu ;) A nie kręci Cię np. psychologia? :) Ja ogólnie nie przepadam jakoś specjalnie za dziećmi, ale one mnie uwielbiają :cool3: Zawsze jak ktoś znajomy z dzieckiem przychodzi, to ciągle się do mnie klei, chce się bawić itd. Jak dziecko jest w miarę sensowne, to w sumie całkiem przyjemnie się z nim obcuje, ale szczerze mówiąc chyba raczej nie miałabym cierpliwości do pracy z nimi. Ta specjalność na pedagogice, o której myślę, to andragogika-słyszałaś może o tym jakieś opinie ? Myślałam trochę o psychologii, ale raczej odpada z kilku względów: na pewno się nie dostanę na dzienne studia, są pięcioletnie, jest na nich statystyka :diabloti: Ostatnie najważniejsze :evil_lol: Ale uważam, że raczej nie sprawdziłabym się na tym kierunku, nie mam cierpliwości do ludzi niestety... [quote name='Niufciak']Tak właśnie myślałam :) Ja mam tak samo :) ;) [quote name='betty_labrador']pytam z ciekawosci, bo Tosca wskakue do rowow z wodą- jeden jest taki kanałek -wyśledziłam ze to z zalewu zegrzyńskiego i po tym zapach g est :diabloti: to fajnie ze macie bezproblemowo z tym :D tableteczki na stawy jeszcze macie? ja kupilam takie same :lol: Duffo czasem trochę śmierdzi po pobliskim kanałku, ale jak jest gorąco, to nie mam serca zabraniać mu tam wchodzić. Myję go potem wodą z węża ogrodowego i jest w miarę ok ;) Tabletki już nam się skończyły, teraz u weta zakupiłam takie http://animalia.pl/produkt,18973,vetexpert-arthrovet-ha-dla-psow-i-kotow-90szt.html Quote
KT Arts Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Rany, jakie sliczne zdjęcia :loveu: Duffel w wodzie :loveu::loveu::loveu: Quote
sator_k_ Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-DXAUb6sS6Qs/T8YFDk_m8PI/AAAAAAAAK_w/GdHqU6AOwmQ/s640/DSC07412.JPG Piękne :D Quote
Daga&Maks Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-wBkjBPDFS5g/T8YFBdlxLZI/AAAAAAAAK_g/K6ePpQJHNCk/s640/DSC07410.JPG królik :D Quote
Ewa&Duffel Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Dzięki za miłe słowa :) Ostatnie z tego dnia ;) Quote
Recommended Posts