Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']ale miał wycieczkę.:loveu:
Takie wycieczki oboje lubimy najbardziej. :)

[quote name='Amber']Jak Dufflowi szelki do roweru pasuja :) Też sie na rowerek moze wybierzemy, ale jak bedzie cieplej... to samo z plywaniem ;)
Przypadek :D
Jak będzie cieplej, to Dufflowi już nie będzie chciało się biec przy rowerze. ;) Niestety długa sierść nie sprzyja...Dziś było chłodniej, więc w sam raz na taką wycieczkę dłuższą, w lato to zazwyczaj późno wieczorem z nim jeżdżę, jeśli już.
Duffel sezon plywacki rozpoczął na początku marca :D

[quote name='magdabroy']I nie ma Duffla w panierce :D:D
Tarzał się, owszem, ale ten aparat nie potrafi tego uchwycić ;)

[quote name='Niufciak']http://i3.fmix.pl/fmi1152/58c939fa00293d714f6e2b2b/zdjecie.jpg
Śliczne :loveu:

http://i1.fmix.pl/fmi1889/792977c70007707e4f6f3ae6/zdjecie.jpg
Zmęczony pies = szczęśliwy :) My tez już rozpoczęliśmy sezon pływacki ;)
:)

[quote name='DomixX']Jego mina przy rowerze jest extra: Pewnie sobie myślał, ta zamiast mnie puścić do wody to mi jakieś fotki robi :D
Zapraszam do nas.
A to pewnie też ;) Ale tam już sporo wędkarzy siedziało, więc nie mógł do wody wejść.

[quote name='betty_labrador']fajna wycieczka, go wymęczyłaś :D woda dość czysta?
Oj tak :D Tak, tam jest czyściutka woda.:) Gorzej przy brzegu...pełno śmieci zostawionych głównie przez wędkarzy :shake:

[quote name='deer_1987']Juz sezon otwarty? :D
Na rower już ze 2 tygodnie temu, na pływanie od początku marca ;)

[quote name='sator_k_']Ja z Satorem też już w tym roku byłam. Mam nadzieję, że się na razie nie skończy ;)
Pewnie ;) To bardzo fajna rozrywka :)

Posted

A w ogóle to u nas znowu kłopoty zdrowotne, tym razem z oczami :( Byliśmy we wtorek u okulisty, bo Duffel od paru dni ciągle próbował sobie drapać oczy, mrużył je. No i niestety ma bardzo niskie ciśnienie w gałkach ocznych, a dodatkowo nieprawidłową budowę jednej powieki (włoski wywijają się do środka oka i drażnią je). Oczy pracują nieprawidłowo, gałki cofają się,no nie umiem tego fachowo wytłumaczyć ;) W każdym razie na razie dostał 2 rodzaje kropli i jeszcze sterydy musi trochę pobrać...No i chodzi biedny cały czas z przymkniętymi oczami, bo dostaje m.in. atropinę na podniesienie tego ciśnienia i ma rozszerzone źrenice. A po tych sterydach ciągle pije i chce siku...Tak więc wesoło mamy :shake: Wszystkiemu może być winna ta cholerna tarczyca...

Posted

Już trochę lepiej jest, Duffel mniej mruży oczy i nie reaguje już kiepsko na te sterydy, na szczęście to będzie krótka kuracja więc już niedługo przestanie brać ;)
Pogoda u nas od kilku dni koszmarna, na zmianę słońce, deszcz,grad,wiatr...zwariować można :roll: A jutro prawdopodobnie jadę na wystawę do Nowego Dworu Mazowieckiego. Tylko waham się jeszcze, bo pogoda wcale nie ma się poprawić, a goldeny są na dworze. Więc to średnia przyjemność raczej bedzie...:roll: Ale z drugiej strony sporo znajomych liczy na fotki, no i stoiska podobno fajne :diabloti: Chociaż i tak kasy raczej nie mam za bardzo, więc zobaczę jeszcze ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
A w ramach zmian pogodowych nie ma opcji by zmienic wystawe ze w hali?

No właśnie niestety tylko określone grupy są w hali, od 1 do 6, a pozostałe na zewnątrz...Więc raczej wątpię żeby to zmienili.