Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Piękne foty :loveu: Psiaki też cudne :loveu:
[quote name='WeronikaM']cudowne zdjęcia, piękne psiaki :loveu:
Dzięki !!!

[quote name='evel']Foty jak zawsze, aż głupio coś pisać, bo ileż się można zachwycać tak samo :oops:

Ewa, jak to jest, że niektóre goldeny są baaaaardzo ofutrzone a inne niemal łyse? :hmmmm:
Mi za każdym razem jest miło to czytać. :)
Hm, to zależy od kilku rzeczy: szczeniaki zazwyczaj są łysawe (Cosmo na tych zdjęciach ma 8 miesięcy), psy wystawowe są obcinane, a jest to też kwestia genów. Duffo dopóki nie zaczął mieć problemów z tarczycą był strasznie zarośnięty, teraz też już zaczyna wracać do tego stanu :cool3:

[quote name='sator_k_']https://lh6.googleusercontent.com/-1GLWtpqqJ3o/TzAoJt6rtSI/AAAAAAAAI5M/dumtNPMzWJg/s640/DSC06012.JPG
Co to jest? :evil_lol:
Poślizg :evil_lol:

[quote name='kalyna']zgadzam się :)

a co do ofutrzenia to Ewa pisała kiedyś, że te na wystawę są obcinane... więc to chyba przez to.. choć pewna nie jestem...
i chyba przez to że tak ładnie obcięte są to więcej złotego widać :lol:
Dokładnie. ;)

[quote name='Niufciak']Śliczne te zdjęcia :loveu:
[quote name='Marta_Ares']przepiękne, słoneczne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu:
Dzięki !

Posted

W sumie już wiosna, a ja jeszcze męczę śniegowymi zdjęciami :diabloti: Ale trochę ich jeszcze mam :lol:
Zaczęliśmy dziś sezon rowerowy, Duffo biegał tak szybko jak rzadko mu się zdarzało, chyba się stęsknił za rowerem. ;)

Duffo nie mógł się pozbyć natrętnego adoratora :diabloti:

Posted

[quote name='evel']Twój pies to ma jednak cierpliwość jak święty. Moja by już dawno pozbawiła cavika głowy :siara:
Małym psom jednak pozwala na więcej, gdyby duży tak próbował ciągle na niego wskakiwać to by było nieciekawie ;) Winstonowi cały czas dawał do zrozumienia, że to zachowanie nie jest mile widziane, zrzucał go z siebie z warkotem, ale mały nie dawał za wygraną...Dopiero pod koniec spaceru jak Duffel w końcu grzmotnął nim o ziemię to się opanował.