Marta_Ares Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 przepiękne, słoneczne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='magdabroy']Piękne foty :loveu: Psiaki też cudne :loveu: [quote name='WeronikaM']cudowne zdjęcia, piękne psiaki :loveu: Dzięki !!! [quote name='evel']Foty jak zawsze, aż głupio coś pisać, bo ileż się można zachwycać tak samo :oops: Ewa, jak to jest, że niektóre goldeny są baaaaardzo ofutrzone a inne niemal łyse? :hmmmm: Mi za każdym razem jest miło to czytać. :) Hm, to zależy od kilku rzeczy: szczeniaki zazwyczaj są łysawe (Cosmo na tych zdjęciach ma 8 miesięcy), psy wystawowe są obcinane, a jest to też kwestia genów. Duffo dopóki nie zaczął mieć problemów z tarczycą był strasznie zarośnięty, teraz też już zaczyna wracać do tego stanu :cool3: [quote name='sator_k_']https://lh6.googleusercontent.com/-1GLWtpqqJ3o/TzAoJt6rtSI/AAAAAAAAI5M/dumtNPMzWJg/s640/DSC06012.JPG Co to jest? :evil_lol: Poślizg :evil_lol: [quote name='kalyna']zgadzam się :) a co do ofutrzenia to Ewa pisała kiedyś, że te na wystawę są obcinane... więc to chyba przez to.. choć pewna nie jestem... i chyba przez to że tak ładnie obcięte są to więcej złotego widać :lol: Dokładnie. ;) [quote name='Niufciak']Śliczne te zdjęcia :loveu: [quote name='Marta_Ares']przepiękne, słoneczne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki ! Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 W sumie już wiosna, a ja jeszcze męczę śniegowymi zdjęciami :diabloti: Ale trochę ich jeszcze mam :lol: Zaczęliśmy dziś sezon rowerowy, Duffo biegał tak szybko jak rzadko mu się zdarzało, chyba się stęsknił za rowerem. ;) Duffo nie mógł się pozbyć natrętnego adoratora :diabloti: Quote
evel Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Twój pies to ma jednak cierpliwość jak święty. Moja by już dawno pozbawiła cavika głowy :siara: Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='evel']Twój pies to ma jednak cierpliwość jak święty. Moja by już dawno pozbawiła cavika głowy :siara: Małym psom jednak pozwala na więcej, gdyby duży tak próbował ciągle na niego wskakiwać to by było nieciekawie ;) Winstonowi cały czas dawał do zrozumienia, że to zachowanie nie jest mile widziane, zrzucał go z siebie z warkotem, ale mały nie dawał za wygraną...Dopiero pod koniec spaceru jak Duffel w końcu grzmotnął nim o ziemię to się opanował. Quote
gops Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 proszę Cię daj coś bez śniegu :lol: aż mi się zimno zrobiło! Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 gops napisał(a):proszę Cię daj coś bez śniegu :lol: aż mi się zimno zrobiło! Jeszcze jedną porcję śnieżnych zdjęć szykuję :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ale nacieszyłam oczy zdjęciami psiaków :loveu: Quote
sator_k_ Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Wiele by cytować, ale... https://lh3.googleusercontent.com/-5leudVnspdk/TzAodpmEiPI/AAAAAAAAI8Y/0khorXjYs_I/s640/DSC06043.JPG Duffel chyba się bał, że mu barfa nie dasz i sobie sam jedzonko znalazł :diabloti: Quote
Recommended Posts