Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się patrzę na takie zimowe obrazki to jednak najlepiej ogląda mi się je w łóżku pod kołdrą :eviltong: A my juz tak dawno nie byliśmy w Choszczówce... przyjdzie wiosna i myślę, że się to zmieni :)

Posted

evel napisał(a):
Jak dla mnie jedyna zaleta śniegu jest taka, że pies jest w miarę czysty. Koniec zalet - wiosno, przyłaź! :evil_lol:

Ooo tak. Prawda. Teraz kiedy już nie ma śniegu oba kundle przychodzą do domu z toną błota na łapach i brzuchu. Ten brzuch najgorszy, bo o ile jestem Kresce w stanie wybaczyć to ze względu na wzrost to Magusia (golden) ni jak nie mogę zrozumieć jak to robi.. Codzienne mycie łap i brzuchów jest straszne

Posted

Dzięki za miłe słowa, fajnie, że fotki się podobają :) Mam jeszcze sporo zimowych niestety :diabloti::lol: U nas już po śniegu ani śladu, od kilku dni jest pięknie słonecznie, choć dość zimno niestety. Ale sucho, więc i pies czysty wraca (chyba, że się wykąpie, jak wczoraj :cool3:).

Najpierw ukradzione od znajomej zdjęcie z niedzielnego spaceru w Choszczówce-Duffel i Molly :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426508_2797882022378_1118332183_32076093_1986418030_n.jpg
W linku, bo o wiele za duże. ;) Piękna pogoda wtedy była, strasznie żałowałam, że nie wzięłam aparatu. Znajoma miała kompakt i niestety fotki raczej nie powychodzily, ale ta mi się wyjątkowo spodobała. ;)

A teraz Choszczówka z 20 stycznia :lol:
Spacer z seterką irlandzką Setą, goldenem Cosmo i 2 cavalierami Winstonem i Iwo:)

Posted

Foty jak zawsze, aż głupio coś pisać, bo ileż się można zachwycać tak samo :oops:

Ewa, jak to jest, że niektóre goldeny są baaaaardzo ofutrzone a inne niemal łyse? :hmmmm:

Posted

evel napisał(a):
Foty jak zawsze, aż głupio coś pisać, bo ileż się można zachwycać tak samo :oops:

Ewa, jak to jest, że niektóre goldeny są baaaaardzo ofutrzone a inne niemal łyse? :hmmmm:

zgadzam się :)

a co do ofutrzenia to Ewa pisała kiedyś, że te na wystawę są obcinane... więc to chyba przez to.. choć pewna nie jestem...
i chyba przez to że tak ładnie obcięte są to więcej złotego widać :lol: