Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Izabela124.']Witam się wieczornie:p Czytałam dziś od początku waszą galerię, nareszcie skończyłam :evil_lol: Bardzo ładne zdjęcia robisz, masz talent:loveu: Królisie masz urocze, Duffel oczywiście jest śliczny, wymiziaj go ode mnie. Pozdrawiam i zapraszam do siebie Witamy serdecznie w galerii :) Jejku,że chciało Ci się czytać od początku,bardzo nam miło ;) Już lecę do was ;) [quote name='Infortune.']http://i49.tinypic.com/2hebsx1.jpg Super :loveu::loveu::loveu: No i moja ulubiona pomarańczowa kulka jest :loveu::lol: Wszyscy porobili śnieżne zdjęcia a ja nie :shake: Jak się obudziłam to widziałam, że jest słońce, ale wolałam sobie w ciepłym łóżku poleżeć i teraz żałuję :diabloti: Jest kulka,jest :diabloti: W sumie trochę się dziwię, że nikt jej jeszcze nie zniszczył... Ja musiałam wczoraj rano wstać, bo miałam o 10 dodatkowy angielski...no a potem to już mi się nie opłacało do łóżka wracać :razz: [quote name='sunshine']Jaki śniegowy nochal :D Że im te kinole nie marzną jak buszują w śniegu:P Też się dziwię czasami ;) [quote name='ladybird']Jestem fanką Twoich portrecików - są super! Jakiego poważnego modela dorwałaś na tej ławce :lol: W którym parku Wy macie tę zagadkową kulę :razz: Dzięki,bardzo mi miło ;) Najbardziej lubię robić właśnie portrety, fajnie, że nie tylko mi się podobają. Korzystając z pustego parku, urządziłam mu małą sesję na ławce,nawet chętnie wskoczył i wcale nie chciał zejść :lol: To jest w parku bródnowskim ;) [quote name='dOgLoV']Jejuuuuuuu ile tu super zdjęć , wczoraj chciałam pooglądać to dogo robiło mi jakieś protesty i wejść do Ciebie mi nie chciało :mad:Widzę że Dufel tak jak Neron uwielbia się tarzać w śniegu i im go więcej tym ma większą frajdę a te fotki jarzębiny rewelacyjne !!!! Mi też wczoraj wieczorem dogo wariowało... Duffel uwielbia śnieg i wszystko, co z nim związane ;) oczywiście im więcej go, tym lepiej ;) Dzięki, mi też się spodobała ta jarzębina, fajny kontrast ;) Dziś mieliśmy iść na labradorowe spotkanie,ale niestety Duffel kuleje :( Mam nadzieję, że to nie przeze mnie :( Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Ewa&Duffel'] Dziś mieliśmy iść na labradorowe spotkanie,ale niestety Duffel kuleje :( Mam nadzieję, że to nie przeze mnie :( Może mu łapki przemarzły :placz: włąśnie przed chwilą w innym poście pisałam że przed każdym spacerem dobrze posmarować psiakowi poduszki łap wazeliną , na taki mróz na prawdę pomaga :multi: Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 dOgLoV napisał(a):Może mu łapki przemarzły :placz: włąśnie przed chwilą w innym poście pisałam że przed każdym spacerem dobrze posmarować psiakowi poduszki łap wazeliną , na taki mróz na prawdę pomaga :multi: Mam nadzieję, że to tylko przemarznięcie,a nie stawy :( Właśnie ja też mu smaruję wazeliną, wydaje mi się, że dzięki temu mniejsze się te kulki między opuszkami robią... Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Mam nadzieję, że to tylko przemarznięcie,a nie stawy :( Właśnie ja też mu smaruję wazeliną, wydaje mi się, że dzięki temu mniejsze się te kulki między opuszkami robią... Eeee stawy na pewno nie , teraz slisko jest mógł sie gdzies poślizgną ci uderzyć :) no dokładnie bo wazelina rozgrzewa i topi śnieg :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Reszta wczorajszych fotek :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 ........................... Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 .............................. Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 To za ciemne jest, ale widać, że młody padł Koniec :) Quote
Izabela124. Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Witamy serdecznie w galerii :) Jejku,że chciało Ci się czytać od początku,bardzo nam miło ;) Już lecę do was ;) Wcale tak dużo tego nie było :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 A dzisiejszy dzień Duffel spędza tak :( Quote
isabelle30 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 widze ze byliscie w naszym parku. szkoda ze nie wiedzialam ze sie tam wybieracie. a dzis moze macie ochote na spacerek parku? my wybieramy sie na kolejny spacer kolo 16tej Quote
Infortune. Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Biedny maluszek :calus: Będzie dobrze! :kciuki: Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Obejrzałam mu łapy i w tylnej ma rozcięty opuszek,dlatego kuleje :( Super...na razie koniec z długimi spacerami i szaleństwami, mam nadzieję, ze nie będzie się tak długo goić jak ostatnim razem... isabelle30 napisał(a):widze ze byliscie w naszym parku. szkoda ze nie wiedzialam ze sie tam wybieracie. a dzis moze macie ochote na spacerek parku? my wybieramy sie na kolejny spacer kolo 16tej Bardzo chętnie byśmy przyszli,ale niestety, ze względu na ten opuszek i kulenie muszę mu ograniczyć drastycznie ruch :( Izabela124. napisał(a):Jak on smutno wygląda No smutno, cały dzień dziś leży :( Za chwilę muszę z nim iść na spacer,pewnie będzie chciał biegać, a tu tylko chwila i do domu trzeba :( Infortune. napisał(a):Biedny maluszek :calus: Będzie dobrze! :kciuki: Dzięki za pocieszenie, ale wiem już niestety, że opuszki długo się goją :( Quote
isabelle30 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 przykro mi ze rozwalil lape. wiem cos o dlugim gojeniu. nasze psy sa ciezkie i kazdy krok powoduje na nowo otwieranie rany. juz sie maja skonczyc mrozy, na swieta idzie odwilz i deszcz ale na sylwestra znowu zapowiadaja obfity snieg i lekki mrozek. moze wtedy sie uda spotkac w parku Quote
Ewa&Duffel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 isabelle30 napisał(a):przykro mi ze rozwalil lape. wiem cos o dlugim gojeniu. nasze psy sa ciezkie i kazdy krok powoduje na nowo otwieranie rany. juz sie maja skonczyc mrozy, na swieta idzie odwilz i deszcz ale na sylwestra znowu zapowiadaja obfity snieg i lekki mrozek. moze wtedy sie uda spotkac w parku Jak poprzednim razem rozwalił sobie łapę, to goiła się miesiąc,mam nadzieję, ze teraz będzie krócej :( Jak tylko się zagoi,bardzo chętnie się spotkamy w parku :) Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Neron ostatnio sobie rozwalił opuszek palca to goiło mu się nawet nie tydzien a ostatnio znowu sobie rozwalił :shake: wyszłam na korytarz patrze na panelach same slady krwi i od razu mi sie przypomnialo ze ostatnio tak bylo jak Neron sobie lape rozciął , obejrzałam mu łapy i sie okazało że w tylniej łapie miał rozcięty opuszek i to dość mocno , stwierdziłam że musze mu ograniczyć ruch ale patrze na nastepnydzien i o dziwo miał już tak zaschniete ze do dziś mu sie z tym nic nie dzieje hmmm :multi: Ale Dufel fajnie wariuje po śniegu , na pewno z Neronem by sie niezle wybawili bo Qwendii coś nie chce biegać , może to wina tego że ma cieczke a może na zime jest zbyt leniwa :lol: Quote
WeronikaM Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://i45.tinypic.com/2ir0yol.jpg ale słodziak :iloveyou: przykro mi z powodu łapki, moja też często ma rozwalony opuszek :roll: Quote
Shirai - Koki Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jaki mopsio fajowski wyszedl :evil_lol: http://i49.tinypic.com/flvivc.jpg I jakie piekne oczy ...:loveu: http://i45.tinypic.com/ngy1ib.jpg Quote
Ewa&Duffel Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='WeronikaM']http://i45.tinypic.com/2ir0yol.jpg ale słodziak :iloveyou: przykro mi z powodu łapki, moja też często ma rozwalony opuszek :roll: Hej, witamy w galerii :) Ja już w końcu nie wiem,jak jest z tą łapą, wczoraj wieczorem już normalnie biegał, w ogóle nie kulał,a dziś od rana znowu się nie rusza z posłania... Prosimy o linka do waszej galerii,chętnie zajrzymy ;) [quote name='Shirai - Koki']Jaki mopsio fajowski wyszedl :evil_lol: http://i49.tinypic.com/flvivc.jpg I jakie piekne oczy ...:loveu: http://i45.tinypic.com/ngy1ib.jpg dzięki ;) oczka byłyby jeszcze ładniejsze, gdyby nie ten brązowy wyciek,ale niestety nic już na to nie poradzimy :( Quote
ladybird Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Myślisz, że z tym okiem to już nie będzie poprawy? A jemu to w ogóle coś przeszkadza? :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='ladybird']Myślisz, że z tym okiem to już nie będzie poprawy? A jemu to w ogóle coś przeszkadza? :roll: Od operacji minęły już ponad 2 miesiące, a poprawy zero, więc już chyba nie nastąpi... Nie,w niczym mu nie przeszkadza,nie drapie tego ani nic. [quote name='Izabela124.']Czekamy na dzisiejsze fotki :) Nowych dufflowych fotek nie mam, ale pochwalę się wczorajszymi nocnymi zdjęciami ;) Quote
wiki4 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i50.tinypic.com/11vgshi.jpg To ma coś w sobie :p Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i45.tinypic.com/344dv0k.jpg śliczne drzewko! Ogólnie dom baaardzo ładnie oświetlony :loveu: :loveu: zazadroszczę;) Quote
Recommended Posts