Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Witam się wieczornie:p
Czytałam dziś od początku waszą galerię, nareszcie skończyłam :evil_lol: Bardzo ładne zdjęcia robisz, masz talent:loveu: Królisie masz urocze, Duffel oczywiście jest śliczny, wymiziaj go ode mnie.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Witamy serdecznie w galerii :)
Jejku,że chciało Ci się czytać od początku,bardzo nam miło ;)
Już lecę do was ;)

[quote name='Infortune.']http://i49.tinypic.com/2hebsx1.jpg
Super :loveu::loveu::loveu:
No i moja ulubiona pomarańczowa kulka jest :loveu::lol:

Wszyscy porobili śnieżne zdjęcia a ja nie :shake: Jak się obudziłam to widziałam, że jest słońce, ale wolałam sobie w ciepłym łóżku poleżeć i teraz żałuję :diabloti:
Jest kulka,jest :diabloti: W sumie trochę się dziwię, że nikt jej jeszcze nie zniszczył...
Ja musiałam wczoraj rano wstać, bo miałam o 10 dodatkowy angielski...no a potem to już mi się nie opłacało do łóżka wracać :razz:

[quote name='sunshine']Jaki śniegowy nochal :D
Że im te kinole nie marzną jak buszują w śniegu:P
Też się dziwię czasami ;)

[quote name='ladybird']Jestem fanką Twoich portrecików - są super! Jakiego poważnego modela dorwałaś na tej ławce :lol:

W którym parku Wy macie tę zagadkową kulę :razz:
Dzięki,bardzo mi miło ;) Najbardziej lubię robić właśnie portrety, fajnie, że nie tylko mi się podobają.
Korzystając z pustego parku, urządziłam mu małą sesję na ławce,nawet chętnie wskoczył i wcale nie chciał zejść :lol:
To jest w parku bródnowskim ;)

[quote name='dOgLoV']Jejuuuuuuu ile tu super zdjęć , wczoraj chciałam pooglądać to dogo robiło mi jakieś protesty i wejść do Ciebie mi nie chciało :mad:Widzę że Dufel tak jak Neron uwielbia się tarzać w śniegu i im go więcej tym ma większą frajdę a te fotki jarzębiny rewelacyjne !!!!
Mi też wczoraj wieczorem dogo wariowało...
Duffel uwielbia śnieg i wszystko, co z nim związane ;) oczywiście im więcej go, tym lepiej ;)
Dzięki, mi też się spodobała ta jarzębina, fajny kontrast ;)

Dziś mieliśmy iść na labradorowe spotkanie,ale niestety Duffel kuleje :( Mam nadzieję, że to nie przeze mnie :(

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']

Dziś mieliśmy iść na labradorowe spotkanie,ale niestety Duffel kuleje :( Mam nadzieję, że to nie przeze mnie :(

Może mu łapki przemarzły :placz: włąśnie przed chwilą w innym poście pisałam że przed każdym spacerem dobrze posmarować psiakowi poduszki łap wazeliną , na taki mróz na prawdę pomaga :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Może mu łapki przemarzły :placz: włąśnie przed chwilą w innym poście pisałam że przed każdym spacerem dobrze posmarować psiakowi poduszki łap wazeliną , na taki mróz na prawdę pomaga :multi:

Mam nadzieję, że to tylko przemarznięcie,a nie stawy :(
Właśnie ja też mu smaruję wazeliną, wydaje mi się, że dzięki temu mniejsze się te kulki między opuszkami robią...

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Mam nadzieję, że to tylko przemarznięcie,a nie stawy :(
Właśnie ja też mu smaruję wazeliną, wydaje mi się, że dzięki temu mniejsze się te kulki między opuszkami robią...

Eeee stawy na pewno nie , teraz slisko jest mógł sie gdzies poślizgną ci uderzyć :)
no dokładnie bo wazelina rozgrzewa i topi śnieg :)

Posted

Obejrzałam mu łapy i w tylnej ma rozcięty opuszek,dlatego kuleje :(
Super...na razie koniec z długimi spacerami i szaleństwami, mam nadzieję, ze nie będzie się tak długo goić jak ostatnim razem...

isabelle30 napisał(a):
widze ze byliscie w naszym parku. szkoda ze nie wiedzialam ze sie tam wybieracie. a dzis moze macie ochote na spacerek parku? my wybieramy sie na kolejny spacer kolo 16tej

Bardzo chętnie byśmy przyszli,ale niestety, ze względu na ten opuszek i kulenie muszę mu ograniczyć drastycznie ruch :(

Izabela124. napisał(a):
Jak on smutno wygląda

No smutno, cały dzień dziś leży :( Za chwilę muszę z nim iść na spacer,pewnie będzie chciał biegać, a tu tylko chwila i do domu trzeba :(

Infortune. napisał(a):
Biedny maluszek :calus:
Będzie dobrze! :kciuki:

Dzięki za pocieszenie, ale wiem już niestety, że opuszki długo się goją :(

Posted

przykro mi ze rozwalil lape. wiem cos o dlugim gojeniu. nasze psy sa ciezkie i kazdy krok powoduje na nowo otwieranie rany. juz sie maja skonczyc mrozy, na swieta idzie odwilz i deszcz ale na sylwestra znowu zapowiadaja obfity snieg i lekki mrozek. moze wtedy sie uda spotkac w parku

Posted

isabelle30 napisał(a):
przykro mi ze rozwalil lape. wiem cos o dlugim gojeniu. nasze psy sa ciezkie i kazdy krok powoduje na nowo otwieranie rany. juz sie maja skonczyc mrozy, na swieta idzie odwilz i deszcz ale na sylwestra znowu zapowiadaja obfity snieg i lekki mrozek. moze wtedy sie uda spotkac w parku

Jak poprzednim razem rozwalił sobie łapę, to goiła się miesiąc,mam nadzieję, ze teraz będzie krócej :(
Jak tylko się zagoi,bardzo chętnie się spotkamy w parku :)

Posted

Neron ostatnio sobie rozwalił opuszek palca to goiło mu się nawet nie tydzien a ostatnio znowu sobie rozwalił :shake: wyszłam na korytarz patrze na panelach same slady krwi i od razu mi sie przypomnialo ze ostatnio tak bylo jak Neron sobie lape rozciął , obejrzałam mu łapy i sie okazało że w tylniej łapie miał rozcięty opuszek i to dość mocno , stwierdziłam że musze mu ograniczyć ruch ale patrze na nastepnydzien i o dziwo miał już tak zaschniete ze do dziś mu sie z tym nic nie dzieje hmmm :multi:

Ale Dufel fajnie wariuje po śniegu , na pewno z Neronem by sie niezle wybawili bo Qwendii coś nie chce biegać , może to wina tego że ma cieczke a może na zime jest zbyt leniwa :lol:

Posted

[quote name='WeronikaM']http://i45.tinypic.com/2ir0yol.jpg
ale słodziak :iloveyou:
przykro mi z powodu łapki, moja też często ma rozwalony opuszek :roll:
Hej, witamy w galerii :)
Ja już w końcu nie wiem,jak jest z tą łapą, wczoraj wieczorem już normalnie biegał, w ogóle nie kulał,a dziś od rana znowu się nie rusza z posłania...
Prosimy o linka do waszej galerii,chętnie zajrzymy ;)

[quote name='Shirai - Koki']Jaki mopsio fajowski wyszedl :evil_lol:
http://i49.tinypic.com/flvivc.jpg

I jakie piekne oczy ...:loveu:
http://i45.tinypic.com/ngy1ib.jpg

dzięki ;)
oczka byłyby jeszcze ładniejsze, gdyby nie ten brązowy wyciek,ale niestety nic już na to nie poradzimy :(

Posted

[quote name='ladybird']Myślisz, że z tym okiem to już nie będzie poprawy? A jemu to w ogóle coś przeszkadza? :roll:
Od operacji minęły już ponad 2 miesiące, a poprawy zero, więc już chyba nie nastąpi...
Nie,w niczym mu nie przeszkadza,nie drapie tego ani nic.

[quote name='Izabela124.']Czekamy na dzisiejsze fotki :)
Nowych dufflowych fotek nie mam, ale pochwalę się wczorajszymi nocnymi zdjęciami ;)