Ewa&Duffel Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 I pod koniec spaceru taki oto widok :evil_lol: Koniec :lol: Quote
*Magda* Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Ewa&Duffel'] https://lh6.googleusercontent.com/-D6lIs8yzqag/TvED5Oe4ryI/AAAAAAAAIu8/dog5_SAcy0o/s640/DSC04736.JPG Nie będę mówić co mi to przypomina, bo ktoś powie, że myślę tylko o jednym :evil_lol: Quote
Lucky. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 tęsknię za taką pogodą ... teraz tylko deszcz pada... oj magdabroy - nie wypada :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Lucky. napisał(a): oj magdabroy - nie wypada :diabloti: Oj tam nie wypada :diabloti: Ja lubię mówić (pisać) to co myślę :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) U nas fotki zimowe a te psiaki https://lh4.googleusercontent.com/-QVRA31F0QJ4/TvED3vYMhFI/AAAAAAAAIu0/RN6u1YaztJQ/s640/DSC04734.JPG to mysla o naszym tegorocznym sniegu :evil_lol: [quote name='magdabroy']Nie będę mówić co mi to przypomina, bo ktoś powie, że myślę tylko o jednym :evil_lol: Widze ze sama na kolanach do Czestochowy nie bede musiała iść :eviltong: Edited January 8, 2012 by dOgLoV Quote
*Magda* Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 dOgLoV napisał(a): Widze ze sama na kolanach do Czestochowy nie bede musiała iść :eviltong: Ja jestem po ślubie, to mi wolno :eviltong: Quote
łamAga Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 magdabroy napisał(a):Ja jestem po ślubie, to mi wolno :eviltong: Mężatka mężatka ale żeby miec takie skojarzenia ze zwierzetami :saeek: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 dOgLoV napisał(a):Mężatka mężatka ale żeby miec takie skojarzenia ze zwierzetami :saeek: :evil_lol: Im też się coś od życia należy :eviltong: Quote
Migori Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Hejka, Ewa powiedz mi jak sie sprawuje rogz limonkowy ? Szybko się brudzi ? Quote
Amber Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Na Dufflu chyba szybko :D Ewa coś czasu nie ma, pewnie kuje do sesji. Ach, sesja na UW :loveu: :flaming: :evil_lol: Quote
Migori Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Moja suczyna brudzi się równie szybko, więc obawiam się że ta obroża nie dla nas... Ewka, w takim razie powodzenia. Quote
Ewa&Duffel Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='magdabroy']Nie będę mówić co mi to przypomina, bo ktoś powie, że myślę tylko o jednym :evil_lol: :diabloti: [quote name='Lucky.']tęsknię za taką pogodą ... teraz tylko deszcz pada... oj magdabroy - nie wypada :diabloti: Ja też tęsknię, u nas ciągle mokro, pada, wieje...eh :shake: [quote name='magdabroy']Oj tam nie wypada :diabloti: Ja lubię mówić (pisać) to co myślę :evil_lol: :eviltong: [quote name='dOgLoV']U nas fotki zimowe a te psiaki https://lh4.googleusercontent.com/-QVRA31F0QJ4/TvED3vYMhFI/AAAAAAAAIu0/RN6u1YaztJQ/s640/DSC04734.JPG to mysla o naszym tegorocznym sniegu :evil_lol: Widze ze sama na kolanach do Czestochowy nie bede musiała iść :eviltong: Tak, chyba tak :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja jestem po ślubie, to mi wolno :eviltong: No pewnie :lol: [quote name='ania90']ile fotek :) Mam jeszcze i tak mnóstwo zaległych ;) [quote name='dOgLoV']Mężatka mężatka ale żeby miec takie skojarzenia ze zwierzetami :saeek: :evil_lol: [quote name='magdabroy']Im też się coś od życia należy :eviltong: Czasem próbują, jak się bardzo nakręcą, ale szybko jeden drugiego wtedy sprowadza do parteru ;) [quote name='Migori']Hejka, Ewa powiedz mi jak sie sprawuje rogz limonkowy ? Szybko się brudzi ? Hej :) Jak na razie nam się dobrze sprawuje. Nie brudzi się jakoś bardzo, bo zakładam go głównie na spokojniejsze, wieczorne spacery. [quote name='Amber']Na Dufflu chyba szybko :D Ewa coś czasu nie ma, pewnie kuje do sesji. Ach, sesja na UW :loveu: :flaming: :evil_lol: Duffel do lasu ma zakładanego juz tylko i wyłącznie Dublin Doga po tym, jak ostatnio wytarzał mi się w padlinie i musiałam obroże z tego szorować :diabloti: W sumie to jeszcze się nie uczę za bardzo, w ten weekend trochę przysiądę, ale w sesji mam tylko 3 egzaminy, w tym 1 banalny, więc nie będzie chyba tak zle ;) [quote name='Migori']Moja suczyna brudzi się równie szybko, więc obawiam się że ta obroża nie dla nas... Ewka, w takim razie powodzenia. Zależy, gdzie będziesz zakładać ;) Dzięki ! Quote
Ewa&Duffel Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Trochę zaległych jesiennych pstryków Quote
Recommended Posts