Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Nie będę mówić co mi to przypomina, bo ktoś powie, że myślę tylko o jednym :evil_lol:
:diabloti:

[quote name='Lucky.']tęsknię za taką pogodą ... teraz tylko deszcz pada...

oj magdabroy - nie wypada :diabloti:
Ja też tęsknię, u nas ciągle mokro, pada, wieje...eh :shake:

[quote name='magdabroy']Oj tam nie wypada :diabloti: Ja lubię mówić (pisać) to co myślę :evil_lol:
:eviltong:

[quote name='dOgLoV']U nas fotki zimowe a te psiaki https://lh4.googleusercontent.com/-QVRA31F0QJ4/TvED3vYMhFI/AAAAAAAAIu0/RN6u1YaztJQ/s640/DSC04734.JPG to mysla o naszym tegorocznym sniegu :evil_lol:

Widze ze sama na kolanach do Czestochowy nie bede musiała iść :eviltong:
Tak, chyba tak :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja jestem po ślubie, to mi wolno :eviltong:
No pewnie :lol:

[quote name='ania90']ile fotek :)
Mam jeszcze i tak mnóstwo zaległych ;)

[quote name='dOgLoV']Mężatka mężatka ale żeby miec takie skojarzenia ze zwierzetami :saeek: :evil_lol:
[quote name='magdabroy']Im też się coś od życia należy :eviltong:
Czasem próbują, jak się bardzo nakręcą, ale szybko jeden drugiego wtedy sprowadza do parteru ;)

[quote name='Migori']Hejka, Ewa powiedz mi jak sie sprawuje rogz limonkowy ? Szybko się brudzi ?
Hej :) Jak na razie nam się dobrze sprawuje. Nie brudzi się jakoś bardzo, bo zakładam go głównie na spokojniejsze, wieczorne spacery.

[quote name='Amber']Na Dufflu chyba szybko :D Ewa coś czasu nie ma, pewnie kuje do sesji. Ach, sesja na UW :loveu: :flaming: :evil_lol:
Duffel do lasu ma zakładanego juz tylko i wyłącznie Dublin Doga po tym, jak ostatnio wytarzał mi się w padlinie i musiałam obroże z tego szorować :diabloti:

W sumie to jeszcze się nie uczę za bardzo, w ten weekend trochę przysiądę, ale w sesji mam tylko 3 egzaminy, w tym 1 banalny, więc nie będzie chyba tak zle ;)

[quote name='Migori']Moja suczyna brudzi się równie szybko, więc obawiam się że ta obroża nie dla nas...

Ewka, w takim razie powodzenia.
Zależy, gdzie będziesz zakładać ;)

Dzięki !