Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja Cie podziwiam, że chce Ci się tyle tych zdjęć wstawiać :D
i co zaglądam do galerii to jestem do tyłu z kilka stron :roll:

ja tu takie słoneczne fotki oglądam a u nas od wczoraj śnieg jest :multi:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Niestety nie potrafię :lol: Szczerze mówiąc to niczego nie rozpoznaję na tej mapce:diabloti:
Ale mogę napisać taką mini-instrukcję...może coś da ;) Jak się zaczyna betonowa droga, trzeba kawałek nią iść, a potem jak będzie pierwsza ścieżka idąca w las po prawej stronie, to odbić w nią i iść cały czas prosto,a wyjdzie się przy piachach :)

I po lewej, i po prawej stronie są plaże ;):

Zapisujesz na dysku mapkę, zaznaczasz w paince kółeczka, zapisujesz to co zrobiłaś i voila :-D
Ja tam nigdy nie byłam więc trudno mi się zorientować :evil_lol:

Na mapce widać kawałek Modlińskiej, nawet się załapała, to ta po lewej stronie. Najgrubsza linia biegnąca pionowo to tory kolejowe a przy niej przystanek autobusowy PKP Choszczówka (to ta kropka przy samych torach) Patrzyłam jak tam jechać i dlatego tam jest kawałek niebieskiego. Następna kropka to następny przystanek-nie pamiętam już jaki :lol: Uliczka nad pierwszą kropką jest przy parkingu przy którym się spotykacie, obok znajduje się Dziki Zakątek (nie widać go bo mapka jest daleko ustawiona).

Ach, fantastyczne :loveu: A teraz mróz brrrrr.
Wiesz że wody w Wiśle jest tyle że można z buta przejść? :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']I tydzien pozniej tez tyle narobilas? :D
Prawie :cool3: Trochę mniej :lol:

[quote name='dOgLoV']https://lh4.googleusercontent.com/-XgMYpdbBFFE/TspGH1FmhVI/AAAAAAAAIHM/bqZpN_ZvQwM/s640/DSC03989.JPG jak ja chce taka pogodę :roll:

super zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:
Oj mi też się tęskni za latem...
Dzięki ;)

[quote name='kalyna']ja Cie podziwiam, że chce Ci się tyle tych zdjęć wstawiać :D
i co zaglądam do galerii to jestem do tyłu z kilka stron :roll:

ja tu takie słoneczne fotki oglądam a u nas od wczoraj śnieg jest :multi:
Jak się narobiłam to muszę wstawić :D
U nas też śnieg, ale marny...malutko...:roll:

[quote name='anetta']Zapisujesz na dysku mapkę, zaznaczasz w paince kółeczka, zapisujesz to co zrobiłaś i voila :-D
Ja tam nigdy nie byłam więc trudno mi się zorientować :evil_lol:

Na mapce widać kawałek Modlińskiej, nawet się załapała, to ta po lewej stronie. Najgrubsza linia biegnąca pionowo to tory kolejowe a przy niej przystanek autobusowy PKP Choszczówka (to ta kropka przy samych torach) Patrzyłam jak tam jechać i dlatego tam jest kawałek niebieskiego. Następna kropka to następny przystanek-nie pamiętam już jaki :lol: Uliczka nad pierwszą kropką jest przy parkingu przy którym się spotykacie, obok znajduje się Dziki Zakątek (nie widać go bo mapka jest daleko ustawiona).

Ach, fantastyczne :loveu: A teraz mróz brrrrr.
Wiesz że wody w Wiśle jest tyle że można z buta przejść? :evil_lol:
Coś pokombinuję, ale raczej mi się nie uda :diabloti:
To co, wyprawa przez Wisłę ? :evil_lol:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Coś pokombinuję, ale raczej mi się nie uda :diabloti:
To co, wyprawa przez Wisłę ? :evil_lol:

:modla: nic trudnego

W niektórych miejscach można próbować :-D

Duffel z reniferkiem wymiata!

Posted

Dziękujemy wszystkim za życzenia świąteczne i noworoczne :)

Mam takie zaległości ze wstawianiem zdjęć, że chyba nigdy tego nie nadrobię :oops: W galeriach podobnie...Co prawda czytam, ale jakoś mało się udzielam :oops:

Żeby nie było tak pusto to fotka cyknięta przed chwilą-tak mój księciunio śpi po leśnym spacerku :diabloti:

Posted

Taaak, w zimę i na jesieni Duffel lubi się wygrzewać, w lato w zasadzie nie korzysta z posłania ;)

Sylwestra spędziliśmy u znajomych, którzy mają suczkę goldenkę Brandy (pojawiała się tu na zdjęciach ze spacerów). Duffel bez problemu, wyluzowany, większość czasu przespał, trochę poszalał z Brandy, pożebrał, pooglądał fajerwerki :lol: Brandy niestety się bała, trzęsła się, dyszała...ale o północy pieski dostały poczęstunek w postaci wędzonego łososia i humorek jej trochę wrócił :lol:

Aż mi wstyd wstawiać takie zaległe zdjęcia...:evil_lol: Spacer nad Wisła z 18.09

Brutus czyściutki