sator_k_ Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 No jak będziesz je tak rzadko wstawiała to faktycznie nigdy nie skończysz! :P Ale zdjęcia nadla ogląda się z wielką przyjemnością :) Quote
Marta_Ares Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ale fajny odcień ma woda :loveu: :loveu: coś mało Duffla na zdjęciach :diabloti: Quote
Kawalier Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nie krępuj się tylko wstawiaj ile wejdzie! Pozdrawiam (i czekam na kolejną porcję zdjęć). Quote
Ewa&Duffel Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='magdabroy']I znowu panierka :D Standardowo :D [quote name='Kawalier']Elegancko. Tylko pozazdrościć miejscówki. Fakt, miejsce naprawdę świetne jest :) [quote name='murakami']Ewa, robisz takie zdjęcia... mistrzostwo po prostu. Na Choszczówce spotykają się czasem (dość cyklicznie) posokowce, ja nie byłam jeszcze, ale te Twoje zdjęcia stamtąd i znad Wisły są rewelacyjne i bardzo zachęcające. Dziękuję :oops: Do Choszczówki naprawde warto pojechać, chociaż wy tam kawałek macie, ale miejsce fantastyczne jest :) [quote name='anetta']Jak możesz to kółkiem zaznacz :lol: Ooo przy Grota mówisz :cool3: a po lewej stronie Wisły? Wstawiaj, wstawiaj :loveu: Niestety nie potrafię :lol: Szczerze mówiąc to niczego nie rozpoznaję na tej mapce:diabloti: Ale mogę napisać taką mini-instrukcję...może coś da ;) Jak się zaczyna betonowa droga, trzeba kawałek nią iść, a potem jak będzie pierwsza ścieżka idąca w las po prawej stronie, to odbić w nią i iść cały czas prosto,a wyjdzie się przy piachach :) I po lewej, i po prawej stronie są plaże ;) [quote name='dOgLoV']Zdjęcia robisz super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Dzięki ! [quote name='deer_1987']Bardzo fajnie tam macie i jakie psiaki szczesliwe :loveu: :) [quote name='sator_k_']No jak będziesz je tak rzadko wstawiała to faktycznie nigdy nie skończysz! :P Ale zdjęcia nadla ogląda się z wielką przyjemnością :) Oj tam, oj tam :eviltong: :) [quote name='Marta_Ares']ale fajny odcień ma woda :loveu: :loveu: coś mało Duffla na zdjęciach :diabloti: Prawda ? Zupełnie nie jak brudna Wisła ;) Mało ? Jakoś nie zauważyłam :eviltong: [quote name='Kawalier']Nie krępuj się tylko wstawiaj ile wejdzie! Pozdrawiam (i czekam na kolejną porcję zdjęć). Zaraz ostatnia porcja :cool3: [quote name='deer_1987']Ale sie narobilas zdjec:diabloti: No ponad 400 :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 I ostatnia część...:diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Spotkaliśmy znajomych z Hetmanem :) (to ten rudy golden) Quote
Ewa&Duffel Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Duffo odpoczywa u boku młodego właściciela Hetmana ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Tak się posilaliśmy :cool3: Quote
Recommended Posts