AgataP Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 to zdjęcia z dzis?? :crazyeye:jeśli tak, to macie super pogodę, u nas dziś mgliście i zimno, ostatnie 2 dni były słonecze, a tak to u nas ciągłę mgły z widocznoscią na kilka metrów... Wasze zdjęcia wyglądają jak z lata, tu środek listopada a Wy plażujecie wciąż ;) Quote
Ewa&Duffel Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Sambor czarny golden :evil_lol: Z przodu biała odmiana goldena :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 I czarna odmiana goldena raz jeszcze :evil_lol: Koniec :) Quote
*Magda* Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Ewa&Duffel'] https://lh5.googleusercontent.com/-moh8duGB2lo/Tr1E9GyHRrI/AAAAAAAAHss/gcH8t0yfQyI/s640/DSC05151.JPG Nie dostałem dziś śniadania. Głodny jestem, daj ucho :D Quote
Ewa&Duffel Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 AgataP napisał(a):to zdjęcia z dzis?? :crazyeye:jeśli tak, to macie super pogodę, u nas dziś mgliście i zimno, ostatnie 2 dni były słonecze, a tak to u nas ciągłę mgły z widocznoscią na kilka metrów... Wasze zdjęcia wyglądają jak z lata, tu środek listopada a Wy plażujecie wciąż ;) Zdjęcia są z piątku ;) U nas też cały czas chłodno, często pada mżawka...tak nieprzyjemnie jest raczej :-( Tylko w piątek wyjątkowo było ładnie, zamówiliśmy pogodę na spacer :cool3: Quote
sator_k_ Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 U nas dzisiaj szaro, buro i ponuro, a tu na spacer trzeba jeszcze iść... Czarny golden rządzi! Quote
Lucky. Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 w kazdym bądź razie podoba mi się kolor Hetmana i pysk :loveu: Duffel ma nowego dublindoga czy to nie dublindog ? :P u nas od rana słońce, ale zimno jest :( Quote
taxelina Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Slonce bylo od piatku do wczoraj ale dzis juz sobie poszlo... Quote
kalyna Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-cq1CXsZ21J8/Tr1FPokahXI/AAAAAAAAHt0/XSM-gV14G4Q/s640/DSC05173.JPG jak spojrzałam to zdjęcie to myślałam, ze tego goldena goni jakiś dzik czy coś i dopiero jak się przyjrzałam to faktycznie to jest wersja brudniejsza goldena :D Quote
ania90 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 czesc:) u nas po tygodniu mrozu dzisiaj jest troche lepiej bo jak narazie 1*C , a tak bylo -7*C Quote
sunshine Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ale brudas:D! A zdjęcia nigdy nie oddają stopnia unorania :D heheh w realu wygląda to gorzej na pewno:P Quote
Ewa&Duffel Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 magdabroy napisał(a):Nie dostałem dziś śniadania. Głodny jestem, daj ucho :D :evil_lol: sator_k_ napisał(a):U nas dzisiaj szaro, buro i ponuro, a tu na spacer trzeba jeszcze iść... Czarny golden rządzi! Ano rządzi, rządzi :D Lucky. napisał(a):w kazdym bądź razie podoba mi się kolor Hetmana i pysk :loveu: Duffel ma nowego dublindoga czy to nie dublindog ? :P u nas od rana słońce, ale zimno jest :( No kolorek ma fajny, coraz rzadziej się spotyka rasowe goldeny w takim odcieniu, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji ;) Nie, to jest dublin dog ;) To obroża rasowa goldenowa z gadzeciaki.pl deer_1987 napisał(a):Slonce bylo od piatku do wczoraj ale dzis juz sobie poszlo... U nas ostatnio tez mało słońca jest niestety... kalyna napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-cq1CXsZ21J8/Tr1FPokahXI/AAAAAAAAHt0/XSM-gV14G4Q/s640/DSC05173.JPG jak spojrzałam to zdjęcie to myślałam, ze tego goldena goni jakiś dzik czy coś i dopiero jak się przyjrzałam to faktycznie to jest wersja brudniejsza goldena :D Haha, dzik :evil_lol: ania90 napisał(a):czesc:) u nas po tygodniu mrozu dzisiaj jest troche lepiej bo jak narazie 1*C , a tak bylo -7*C Cześć :) U nas mróz tak co kilka dni jest... sunshine napisał(a):Ale brudas:D! A zdjęcia nigdy nie oddają stopnia unorania :D heheh w realu wygląda to gorzej na pewno:P No za ciekawie nie było,w domu od razu do prania poszedł :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 U nas jak na razie wszystko w porządku :) W poniedziałek robiłam Dufflowi badania kontrolne i na szczęście wyszły dobrze. Babeszjoza nie pozostawiła żadnych śladów, nerki i wątroba zdrowe. Poziom hormonów tarczycy też nam rośnie, ma jeszcze trochę zwiększoną dawkę, a potem zobaczymy. Czuje się w miarę ok,więc myślę, że idzie ku lepszemu :) Zaległe fotki znad Wisły z 11 września :oops: Quote
Ewa&Duffel Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 CDN... A teraz muszę niestety uciekać na zajęcia :shake: Quote
KT Arts Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 To super że z Duffelkiem już wszystko ok :) Ale dużo ślicznych zdjęć ehh.. aż miło oglądać, ale nie mogę sie zdecydować które skomentować;P :loveu::loveu: Quote
łamAga Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Słodka obroża :loveu: a zdjęcia wodne rewelacja ! :loveu: ja chce juz lato !!!! :loveu: Quote
Recommended Posts