*Magda* Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Duffel jest świetny :loveu: Najpierw kąpiel, a potem obowiązkowo panierka :D A jak zdrówko Duffel'ka?? Quote
sator_k_ Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 4 września (histeryczny śmiech), ja nie mam zdjęć na teraz, a ty masz już na przyszły rok chyba:eviltong: A co do zdjęć, bardzo fajne słoneczne. Miło sobie pooglądać takie widoki jak za oknem szaro. Quote
łamAga Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Musiała bys codziennie wstawiac po 100 zdjec zebys była na bierząco :evil_lol: ja jestem jak najbardziej za bo zdjęcia przesliczne :loveu: Quote
Lucky. Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 ja mam małe ilości zdjęć na teraz, a tutaj 2 miesiące do tyłu :P a u nas cieplutko, znowu wiosna :lol: :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 magdabroy napisał(a):Duffel jest świetny :loveu: Najpierw kąpiel, a potem obowiązkowo panierka :D A jak zdrówko Duffel'ka?? Dokładnie tak :D Jak na razie w miarę ok...energii ma dość dużo, sierścią zarasta, układ pokarmowy też w miarę w porządku...ale żeby nie było za dobrze, to dzisiaj jakiegoś guzka mu wymacałam :( Mam nadzieję, że to tylko siniak albo jakiś mięśniak...:roll: deer_1987 napisał(a):Niezly kamuflarz :) :evil_lol: sator_k_ napisał(a):4 września (histeryczny śmiech), ja nie mam zdjęć na teraz, a ty masz już na przyszły rok chyba:eviltong: A co do zdjęć, bardzo fajne słoneczne. Miło sobie pooglądać takie widoki jak za oknem szaro. Oj tam, oj tam :eviltong: dOgLoV napisał(a):Musiała bys codziennie wstawiac po 100 zdjec zebys była na bierząco :evil_lol: ja jestem jak najbardziej za bo zdjęcia przesliczne :loveu: Ok :lol: Dziękuję :) Lucky. napisał(a):ja mam małe ilości zdjęć na teraz, a tutaj 2 miesiące do tyłu :P a u nas cieplutko, znowu wiosna :lol: :loveu: U nas też ciepło, tylko słońca brak ;) Quote
*Magda* Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Jaki Duffel jest śliczny w tej niebieskiej obroży :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 magdabroy napisał(a):Jaki Duffel jest śliczny w tej niebieskiej obroży :loveu: W niebieskiej obroży jest jego kolega Brutus ;) Duffel ma czerwoną w kwiatki. Quote
*Magda* Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):W niebieskiej obroży jest jego kolega Brutus ;) Duffel ma czerwoną w kwiatki. :oops: To czemu wrzuciłaś tyle zdjęć Brutusa, a nie Duffel'ka?? Quote
Lucky. Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Brutus ma brązowy/różowy nosek i po tym ich rozpoznałam :loveu::eviltong: Quote
*Magda* Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Lucky. napisał(a):Brutus ma brązowy/różowy nosek i po tym ich rozpoznałam :loveu::eviltong: Teraz to ja też już widzę tą różnicę :) Następnym razem się nie pomylę ;) Quote
Ewa&Duffel Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 magdabroy napisał(a)::oops: To czemu wrzuciłaś tyle zdjęć Brutusa, a nie Duffel'ka?? Bo Duffel tylko leżał i gryzł patyk, więc nie było jak mu zrobić ciekawych zdjęć. Lucky. napisał(a):Brutus ma brązowy/różowy nosek i po tym ich rozpoznałam :loveu::eviltong: Dokładnie :) magdabroy napisał(a):Teraz to ja też już widzę tą różnicę :) Następnym razem się nie pomylę ;) ;) Są bardzo podobni, ale nie identyczni :) Quote
łamAga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jakie wodne szaleństwa :loveu: ja chcę już lato !!!! :loveu: Quote
kalyna Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 :multi: jak fajnie, że nie tylko ja jestem tak do tyłu z fotami :multi: ja też byłam pewna, że ta w niebieskiej obroży to Duffel :( ale obie obroże są ładne :loveu: i jak im pasują :) Quote
Ewa&Duffel Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='dOgLoV']Jakie wodne szaleństwa :loveu: ja chcę już lato !!!! :loveu: Ja też ! Mam już dosyć tej jesiennej pogody...ciągle smutno, szaro, ponuro...A pies brudny jak nie wiem :( [quote name='kalyna']:multi: jak fajnie, że nie tylko ja jestem tak do tyłu z fotami :multi: ja też byłam pewna, że ta w niebieskiej obroży to Duffel :( ale obie obroże są ładne :loveu: i jak im pasują :) Jak widać :cool3: Ja to mam znowu u Ciebie zaległości spore, ale mało czasu na nadrabianie teraz...:oops: No co wy, dziewczyny, oni nie są aż tak podobni przecież :shake::evil_lol: Obroże są super, ładne, a przede wszystkim strasznie wygodne przy ich zamiłowaniu do brudzenia się ;) No to ostatnia porcja Quote
Recommended Posts