łamAga Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Jakie super fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak ich dużo :multi::multi::multi::multi: u nas tez duzo sniegu ale brak czasu na fotki , mam nadzieje ze snieg utrzyma sie do soboty :roll: Quote
Shirai - Koki Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Widze, ze u Duffela tez jest snieg :loveu: http://i47.tinypic.com/2dme3cn.jpg ..co prawda, Duffelek jest ecru, ale zeby Wam sie nie zgubil w tym sniegu :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='dOgLoV']Jakie super fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak ich dużo :multi::multi::multi::multi: u nas tez duzo sniegu ale brak czasu na fotki , mam nadzieje ze snieg utrzyma sie do soboty :roll: Do soboty ma być,szkoda tylko, że do świąt nie :( [quote name='Shirai - Koki']Widze, ze u Duffela tez jest snieg :loveu: http://i47.tinypic.com/2dme3cn.jpg ..co prawda, Duffelek jest ecru, ale zeby Wam sie nie zgubil w tym sniegu :diabloti: Dziś jest o wiele,wiele wiecej śniegu i Duffel szaleje :evil_lol: Tarza się, biega jak szalony, wcina śnieg... Plus jest też taki, że nie muszę mu zakładać kagańca, bo żarcie pozamarzało :diabloti: Może jutro przestanie padać, to zrobię jakieś zdjęcia, żebyście zobaczyli, ile jest tego śniegu teraz, bo dzisiaj to szkoda mi było aparatu, cały czas strasznie pada. Quote
isabelle30 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ewa, Brutus mial tak w zeszlym roku, kulki lodowe miedzy paluchami do kiedy mu wycielam klaki z lapek. teraz zawsze plnuje zeby mial ladnie przystrzyzone lapki... nie nosi tyle blota, ai kulek lodowych znacznie mniej i po dluzszym czasie sie zaczynaja robic. dzis po poludniu godzine szalal w sniegu po parku, zaraz idziemy na kolejna godzinke zimowej frajdy Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 isabelle30 napisał(a):Ewa, Brutus mial tak w zeszlym roku, kulki lodowe miedzy paluchami do kiedy mu wycielam klaki z lapek. teraz zawsze plnuje zeby mial ladnie przystrzyzone lapki... nie nosi tyle blota, ai kulek lodowych znacznie mniej i po dluzszym czasie sie zaczynaja robic. dzis po poludniu godzine szalal w sniegu po parku, zaraz idziemy na kolejna godzinke zimowej frajdy No właśnie słyszałam też o tym wycinaniu sierści z łap,ale wet nam to kiedyś odradzał... ale chyba jednak spróbuję, bo teraz on się strasznie męczy. a śnieg uwielbia, więc mimo zimna moglibyśmy dłużej spacerować ;) Quote
isabelle30 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 wzorzec goldena wymaga lapek gladko ostrzyzonych, okraglych, kocich. i to bardzo wygodne jest i dla mnie(bo czysciej w domu) i dla psa. a i przy skaleczeniach latwiej o pielegnacje. a Brutus ma niedoczynnosc tarczycy. po pol roku lazenia po wetach w koncu zostal zdiagnozowany. zaczelo sie od hot spota na poczatku lipca.... potem lojotok tlusty i na nim rozrost malassezji (w znacznym stopniu ulatwiony dluga antybiotykoterapia), potem ketokonazol ktory jeszcze przyhamowal tarczyce. bledne kolo. na policzkach, brzuchu i lokciach oraz miedzy oczami Brutus ma rudo rozowe laty, ale juz mu odrasta jasna siersc od skory no i skora jakby ladniejsza, jasniejsza.wiec jest nadzieja ze za pare miesiecy bedzie ok. dostaje KELP oraz euthyrox. przestal po Kelpie liniec, wogole nic z niego nie wypada i zlotego koloru nabiera ja moze porobie jakies fotki w sobote i niedziele, to zaloze Bruciowi galerie Quote
Lucky. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ja mojej też ta kłaki obcinam, i nic jej nie jest :) Dzisiaj miały być chyba nowe fotki co ? Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Lucky. napisał(a):Ja mojej też ta kłaki obcinam, i nic jej nie jest :) Dzisiaj miały być chyba nowe fotki co ? Hej :) Niestety nie będzie dziś nowych fotek, nie miałam kiedy zrobić. Byłam dziś po prezenty i nareszcie mam to z głowy ;) A zaraz idę do kina. Ale fotki może będą jutro,ze spotkania ze znajomym goldenem ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 wiki4 napisał(a):Hejka ;) U mnie nowe fotki :cool3: Hej :) zaraz zajrzę ;) a nasze widziałaś ? nic nie napisałaś :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Szkoda, ze dzisiaj nie ma nowych fotek, ale mam nadzieje ze jutro Ewa cos pofocisz i bedzie szalejacyy Duffelek w sniegu :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 a na czym bylas w kinie? fajne? Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):a na czym bylas w kinie? fajne? "Prawo zemsty" Szczerze mówiąc, film dziwny, specyficzny i trochę przerażający,ale moim zdaniem bardzo dobry i warty obejrzenia. Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Pochwalę się (:evil_lol:) innymi niż dufflowe zdjęciami Quote
*anusia&ajlu* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 no to moze sie wybiore lubie takie inne filmy ;) podobal mi sie jestem legenda... Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 i tak dla nadania galerii świątecznej atmosfery ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):no to moze sie wybiore lubie takie inne filmy ;) podobal mi sie jestem legenda... a tego akurat nie widziałam ;) ja ogólnie lubię kryminały i thrillery, i czytać, i oglądać filmy Quote
*anusia&ajlu* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ja tez lubie kryminaly i thrillery i lubie tez horrory ;) a film fajny z jednym bohaterem fajnyy... Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):ja tez lubie kryminaly i thrillery i lubie tez horrory ;) a film fajny z jednym bohaterem fajnyy... za horrorami to ja akurat nie przepadam ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 mam w domu taka ksiazke, ktora przeczytalam do polowy i dalej boje sie przeczytac, ale moze kiedys ja dokoncze, lubie horrory ale takie naprawde dobre... Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):mam w domu taka ksiazke, ktora przeczytalam do polowy i dalej boje sie przeczytac, ale moze kiedys ja dokoncze, lubie horrory ale takie naprawde dobre... no w sumie dobry horror też bym obejrzała, ale większość to krwawa sieczka... Quote
*anusia&ajlu* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 nie lubie takich wlasnie brutalnych gdzie jest tylko rzez, takie psychologiczne sa najlepsze ;) Quote
Shirai - Koki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 MI to sie najbardziej spodobal balwanek, jaki odpicowany, chyba na Mikoaja czeka... http://i48.tinypic.com/earryt.jpg Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://i48.tinypic.com/earryt.jpg To mi się podoba :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Shirai - Koki']MI to sie najbardziej spodobal balwanek, jaki odpicowany, chyba na Mikoaja czeka... http://i48.tinypic.com/earryt.jpg [quote name='wiki4']http://i48.tinypic.com/earryt.jpg To mi się podoba :lol: dzięki :) taki śmieszny ten pajacyk,że nie mogłam się powstrzymać, żeby mu nie zrobić zdjęcia ;) a ja właśnie odmarzam po 2 godzinnym spacerze...jest minus milion stopni... ale i tak było super,Dufflasty się wybiegał, i oczywiście fotki dla was mam :diabloti: Quote
Recommended Posts