Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie super fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak ich dużo :multi::multi::multi::multi: u nas tez duzo sniegu ale brak czasu na fotki , mam nadzieje ze snieg utrzyma sie do soboty :roll:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']Jakie super fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak ich dużo :multi::multi::multi::multi: u nas tez duzo sniegu ale brak czasu na fotki , mam nadzieje ze snieg utrzyma sie do soboty :roll:
Do soboty ma być,szkoda tylko, że do świąt nie :(

[quote name='Shirai - Koki']Widze, ze u Duffela tez jest snieg :loveu:
http://i47.tinypic.com/2dme3cn.jpg
..co prawda, Duffelek jest ecru, ale zeby Wam sie nie zgubil w tym sniegu :diabloti:
Dziś jest o wiele,wiele wiecej śniegu i Duffel szaleje :evil_lol: Tarza się, biega jak szalony, wcina śnieg...
Plus jest też taki, że nie muszę mu zakładać kagańca, bo żarcie pozamarzało :diabloti:
Może jutro przestanie padać, to zrobię jakieś zdjęcia, żebyście zobaczyli, ile jest tego śniegu teraz, bo dzisiaj to szkoda mi było aparatu, cały czas strasznie pada.

Posted

Ewa, Brutus mial tak w zeszlym roku, kulki lodowe miedzy paluchami do kiedy mu wycielam klaki z lapek. teraz zawsze plnuje zeby mial ladnie przystrzyzone lapki... nie nosi tyle blota, ai kulek lodowych znacznie mniej i po dluzszym czasie sie zaczynaja robic. dzis po poludniu godzine szalal w sniegu po parku, zaraz idziemy na kolejna godzinke zimowej frajdy

Posted

isabelle30 napisał(a):
Ewa, Brutus mial tak w zeszlym roku, kulki lodowe miedzy paluchami do kiedy mu wycielam klaki z lapek. teraz zawsze plnuje zeby mial ladnie przystrzyzone lapki... nie nosi tyle blota, ai kulek lodowych znacznie mniej i po dluzszym czasie sie zaczynaja robic. dzis po poludniu godzine szalal w sniegu po parku, zaraz idziemy na kolejna godzinke zimowej frajdy

No właśnie słyszałam też o tym wycinaniu sierści z łap,ale wet nam to kiedyś odradzał...
ale chyba jednak spróbuję, bo teraz on się strasznie męczy.
a śnieg uwielbia, więc mimo zimna moglibyśmy dłużej spacerować ;)

Posted

wzorzec goldena wymaga lapek gladko ostrzyzonych, okraglych, kocich. i to bardzo wygodne jest i dla mnie(bo czysciej w domu) i dla psa. a i przy skaleczeniach latwiej o pielegnacje.
a Brutus ma niedoczynnosc tarczycy. po pol roku lazenia po wetach w koncu zostal zdiagnozowany. zaczelo sie od hot spota na poczatku lipca.... potem lojotok tlusty i na nim rozrost malassezji (w znacznym stopniu ulatwiony dluga antybiotykoterapia), potem ketokonazol ktory jeszcze przyhamowal tarczyce. bledne kolo. na policzkach, brzuchu i lokciach oraz miedzy oczami Brutus ma rudo rozowe laty, ale juz mu odrasta jasna siersc od skory no i skora jakby ladniejsza, jasniejsza.wiec jest nadzieja ze za pare miesiecy bedzie ok. dostaje KELP oraz euthyrox. przestal po Kelpie liniec, wogole nic z niego nie wypada i zlotego koloru nabiera
ja moze porobie jakies fotki w sobote i niedziele, to zaloze Bruciowi galerie

Posted

Lucky. napisał(a):
Ja mojej też ta kłaki obcinam, i nic jej nie jest :)
Dzisiaj miały być chyba nowe fotki co ?

Hej :)
Niestety nie będzie dziś nowych fotek, nie miałam kiedy zrobić. Byłam dziś po prezenty i nareszcie mam to z głowy ;)
A zaraz idę do kina. Ale fotki może będą jutro,ze spotkania ze znajomym goldenem ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
a na czym bylas w kinie? fajne?

"Prawo zemsty"
Szczerze mówiąc, film dziwny, specyficzny i trochę przerażający,ale moim zdaniem bardzo dobry i warty obejrzenia.

Posted

no to moze sie wybiore lubie takie inne filmy ;) podobal mi sie jestem legenda...

a tego akurat nie widziałam ;)
ja ogólnie lubię kryminały i thrillery, i czytać, i oglądać filmy

Posted

mam w domu taka ksiazke, ktora przeczytalam do polowy i dalej boje sie przeczytac, ale moze kiedys ja dokoncze, lubie horrory ale takie naprawde dobre...

no w sumie dobry horror też bym obejrzała, ale większość to krwawa sieczka...

Posted

[quote name='Shirai - Koki']MI to sie najbardziej spodobal balwanek, jaki odpicowany, chyba na Mikoaja czeka...
http://i48.tinypic.com/earryt.jpg

[quote name='wiki4']http://i48.tinypic.com/earryt.jpg

To mi się podoba :lol:

dzięki :)
taki śmieszny ten pajacyk,że nie mogłam się powstrzymać, żeby mu nie zrobić zdjęcia ;)

a ja właśnie odmarzam po 2 godzinnym spacerze...jest minus milion stopni...
ale i tak było super,Dufflasty się wybiegał, i oczywiście fotki dla was mam :diabloti: