Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Za 6 :oops:
Ale to w sumie nieważne, za którym razem się zdało ;) Poza tym sporo zależy też od egzaminatora, jak ma się pecha i trafia się na czepliwych, to można i kilkanaście razy zdawać, bo wiadomo, że zawsze jakiś mały błąd się popełni...

[quote name='Kashdog']Gratuuulacje prawka :multi::multi::multi:

https://lh4.googleusercontent.com/-KvpiPeDLshY/Tmj7g-0wYuI/AAAAAAAAG6U/g_lXLgcD1Rk/DSC02522.JPG
Super :)!
Dzięki :)

[quote name='gops']gratuluje prawka!
ja nawet nie podchodzę z góry wiem że nie zdam :oops:
Dlaczego tak uważasz ? Ja kiedyś myślałam, że w życiu się nie nauczę jeździć, ale zawsze marzyłam o własnym samochodzie, więc się zawzięłam ;) Przyznam, że jakieś 10 pierwszych lekcji było koszmarnych, wszystko mi się myliło, chwilami miałam już naprawdę dosyć i myślałam, żeby dac sobie spokój, ale potem jakoś się odstresowałam, pojeździłam trochę z innym instruktorem i dalej jakoś poszło z górki ;) Także myślę, że warto próbować :)

Posted

[quote name='Justa']Super gratuluję prawka !!!
A masz auto którym mogłabyś jeździć?
Tak, dostałam zaległy prezent na 18stkę :lol: Nissan Micra, rocznik 2003 :) Już trochę go wypróbowałam w okolicy i bardzo fajnie mi się nim jeździ. Nie mogę się doczekać odbioru prawka :cool3:

Duffel dziś kończy 4 lata ! Ale ten czas szybko leci...

Posted

A no to fajnie fajnie, bo teraz tak naprawdę zaczniesz się uczyć jeździć poprawnie, a nie być zawalidrogą ;) Ja nigdy nie zapomnę mojego pierwszego samodzielnego wyjazdu do miasta :mdleje: Nogi mi się trzęsły jak galareta, temperatura skoczyła chyba do 40stopni, spociłam się jak mysz.. :p

Posted

Spóźnione gratulacje za zdane prawko :laola:
I spóźnione życzenia urodzinowe dla Duffla :new-bday::BIG::tort:

Jak tam ci się studiowanie podoba? ;)

Posted

I spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO od nas !
Ja tak jak inni życzę Dufflowi dużo zdrowia, bo ostatnio chłopak co chwila miał z czymś problem i oczywiście jeszcze wielu lat spędzonych razem :)!:multi::multi:

Posted

Spóźnione najlepszego dla Duffelka. ! :)
I gratulacje zdania prawka i fajne autko dostałaś. ;)
A zdjęcia baardzo fajne, sporo miejsca do biegania i są też psy do zabawy...SUPER ! :)