Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się ! :)

Dufel jest uroczy :loveu: Chyba najbardzije mi się podoają takie jaśniutkie glodenki :)

Ale na szkoleniu sporo psów jak widze :) Fajnie u Was :)

Posted

Ta jamniczka to jest merle z białymi łatami + niebieskie oczy (chyba). Metryczkowa może być jak najbardziej, kolor merle też jest dopuszczalny, ale już białe łaty i oczy są dysk. ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Calkiem mozliwe ;) Albo moze po prostu niepapierkowa i z 2 jakis jamniczkow ale ktos tam w przodkach nie byl do konca jamniczkiem - pod wzgledem koloru :)

Niestety nie mam jak się upewnić co do tego ;)

understandme napisał(a):
Witamy się ! :)

Dufel jest uroczy :loveu: Chyba najbardzije mi się podoają takie jaśniutkie glodenki :)

Ale na szkoleniu sporo psów jak widze :) Fajnie u Was :)

Witamy :)
A ja z kolei bardzo lubię złote goldeny :cool3: Duffel nawet w pewnym okresie życia miał bardzo ciemne, złotawe uszy i zanosiło się na to, że ściemnieje, ale nic z tego, jeszcze wyjaśniał :lol:
Zdjęcia są z obozu szkoleniowego ;)

Amber napisał(a):
Ta jamniczka to jest merle z białymi łatami + niebieskie oczy (chyba). Metryczkowa może być jak najbardziej, kolor merle też jest dopuszczalny, ale już białe łaty i oczy są dysk. ;)

Tak, oczy ma niebieskie ;)

Posted

U nas jak na razie wszystko w porządku :) Duffel czuje się dobrze, w sumie ma całkiem sporo energii, chętnie biega za piłką i bawi się z innymi psami. Karma nadal świetnie mu służy. Jutro powinny być wyniki badań jonów, to się okaże może, co mu dolega z tym sercem. Jutro powinny też przyjść nasze wyczekiwane szelki Julius k-9:diabloti: A mi już we wtorek się zaczynają studia...eh :shake: A w środę kolejny egzamin na prawko...złe przeczucia mam, bo znowu o 6 rano, także będzie zimno, ciemno i będę niewyspana :-(

Neska i ptaszek

Posted

deer_1987 napisał(a):

Taaak:cool3:

Lucky. napisał(a):
trochę kolorki mają przesycone te zdjęcia, albo ja mam coś nie tak z monitorem :)

te ze szkolenia super :) pokaż zdjęcia jak wasze juliusy przyjdą :)

Tak, bawiłam się ustawieniami i wzięłam nasycone kolory, trochę przesadziłam chyba ;)
Dzięki :) Zdjęcia juliusów już w wątku obrożowo-smyczowo-szelkowym ;)

dOgLoV napisał(a):
Będzie dobrze :lol: trzymamy kciuki :lol:

zdjęcia jak zawsze super i jaka piekna okolica :loveu:

Mam nadzieję :)
:)

Molowe napisał(a):

Dziękujemy :loveu:
Akurat czekał na jedzenie :D

understandme napisał(a):

To dość popularny wzór ;)

Prawie jak podhalan :evil_lol: