Ewa&Duffel Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 deer_1987 napisał(a):A jak cenowo ta karma? Tak wiem cos o tym o szukaniu choroby... przerabialam to rok temu... zanim dostalam diagnoze rzs Za worek 14 kg 255 zł...ale dawkowanie przynajmniej w miarę ok, w porównaniu z poprzednim Hill'sem. U was to jeszcze gorzej było...Taka nieznana choroba...Ja miałam podobnie jak kilka lat temu chorowałam, też trochę to trwało zanim lekarze postawili właściwą diagnozę. Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Za worek 14 kg 255 zł...ale dawkowanie przynajmniej w miarę ok, w porównaniu z poprzednim Hill'sem. U was to jeszcze gorzej było...Taka nieznana choroba...Ja miałam podobnie jak kilka lat temu chorowałam, też trochę to trwało zanim lekarze postawili właściwą diagnozę. I tez pewnie nie bedzie latwo testowac inne bo nie wiadomo jak zareaguje... No to wiesz co przeszlismy, bylo juz w miare okej od dluzszego czasu i po operacji nie dostala sterydu i znow jest tak sobie... troche nam zajmie zeby wrocic na ten poziom co bylo okej, a jeszcze jesien i zima nie sprzyjaja... Quote
KT Arts Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Witamy :) Zdjęcia słodkie:loveu: trzymamy kciuki za Duffla :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Amber napisał(a):Też jestem ciekawa. U kogo robiłaś USG? Teraz dopiero zauważyłam, że się o to zapytałaś ;) Ale niestety będę mogła odpowiedzieć dopiero jutro, bo pieczątka na opisie z USG odbiła się tylko w połowie i ucięło nazwisko pani doktor ;) Amber napisał(a):Tj. z USG nie dowiesz się czy pies ma chorą trzustkę czy wątrobę na 100%, poza tym choroby tych narządów są różne, ale obraz może zasugerować dysfunkcję. U nas tak samo - USG piękne, czyste, a pies jak wiadomo za zdrowy nie jest ;). Tarczyca jak najbardziej może wpływać na serce. Wiem, wiem ;) No z tym sercem to możliwe, że od tarczycy, ale badanie jonów nie zaszkodzi na wszelki wypadek. deer_1987 napisał(a):I tez pewnie nie bedzie latwo testowac inne bo nie wiadomo jak zareaguje... No to wiesz co przeszlismy, bylo juz w miare okej od dluzszego czasu i po operacji nie dostala sterydu i znow jest tak sobie... troche nam zajmie zeby wrocic na ten poziom co bylo okej, a jeszcze jesien i zima nie sprzyjaja... Pewnie jak na razie będzie musiał zostać na tym Gastro Intestinalu...eh... Wiem, kurcze ciągle u was to ciągle coś, biedna Niunia :( Niufciak napisał(a):Witamy :) Zdjęcia słodkie:loveu: trzymamy kciuki za Duffla :loveu: Witamy i dziękujemy :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Trochę zdjęć ze szkolenia na obozie ;) Tajga z panią Chica i Maryl Neska Quote
Ewa&Duffel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Ekipa hiszpańskich psów dowodnych, czyli od lewej Maryl, Chica i Erin Maryl Kaja (irlandka) i Tofik (gordon) Quote
Ewa&Duffel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 No i wreszcie jakieś zdjęcia ze szkolenia, bo te poprzednie to w trakcie przerw robione :cool3: Przywołanie-Dante Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Debi to chyba jakis mix jamnisia co? :diabloti: bo ten kolor taki nierasowy :D Quote
Ewa&Duffel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Debi to chyba jakis mix jamnisia co? :diabloti: bo ten kolor taki nierasowy :D Z tego co się orientuję, to rasowa jamniczka, ale pewności nie mam ;) Przywołanie-Lara Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 http://www.dachshund-land.ru/Documents/StandartTaksPL.htm A ona ma inny kolor popiersia niz te wymienione :diabloti: ale i tak jest cudna :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Przywołanie-Chica A Lara wpatrzona w panią ;) Quote
Recommended Posts