Justa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Kashdog napisał(a):Szkoda, że pierwsze podejście oblałaś, ale przy następnym musisz już zdać ;) Mi koleżanka opowiadała, że jej ciocia, gdy zdawała egzamin i jechała przez las, egzaminator powiedział, że jak chce to może sobie zatrąbić (bo już chyba była to kocówka egzaminu i tak na zakończenie sobie to uczcić, bo wszystko wcześniej miała dobrze), zatrąbiła i oblała egzamin...bo w lesie tego robić nie wolno. Także jak bym na takiego chama trafić bym nie chciała. Mogła się odwoływać, bo egzaminator nie może sugerować czegoś co jest niezgodne z przepisami ! A wszystko jest nagrywane, więc można to udowodnić. Quote
Migori Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Też oblałam łuk na pierwszym podejściu. Uczono mnie identycznie jak Ciebie, kiedy doszedł stres nie wiedziałam kompletnie nic, jak kręcić, kiedy kręcić i w którą stronę. Wzięłam dodatkowe jazdy, uczył mnie facet, właśnie jazdy na lusterkach, a że kolejny egzamin miałam za miesiąc to i kupe czasu na naukę. Kolejny egzamin już zdałam. Teraz cofam na lusterkach, parkuję na lusterkach bo tak jest najwygodniej. Jak widzę ludzi którzy obracają prawie całe ciało do tyłu to aż mnie skręca... po co? Masz do tego lusterka. Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Migori napisał(a): Jak widzę ludzi którzy obracają prawie całe ciało do tyłu to aż mnie skręca... po co? Masz do tego lusterka. hehe, mój dziadek tak jeździ, a wtedy mój ojciec się wścieka, że jak można tak robić ;) Ewa, dałabyś zdjęcia z ostatniego spacerku u mnie w galerii:modla: Quote
Amber Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Hej, hej mam zdjęcia Duffla z dzisiaj :) Byłyśmy nad Wisłą na małym spacerku :) Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%202/DSC_1008.jpg Ewa rzuca z całych sił :D Quote
Bolsbokser Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przepraszamy za spam, ale Cel szczytny zapraszam do licytacji Portretu Bysia autorstwa LeCoyotte http://allegro.pl/portret-boksera-by...812445681.html Quote
kalyna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ale Duffel dumnie idzie z tym kijem :loveu: ma bardzo poważne zadanie do wykonania :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Nie chce mi się cytować :cool3: Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków, niestety za drugim razem też mi się nie udało, ale tym razem całkowicie z powodu mojej głupoty i stresu :-( Zawracając w bramie, nie zauważyłam jadącego z naprzeciwka samochodu i egzaminator musiał nacisnąć hamulec :shake: A tak mi dobrze szło, chociaż zaczęło się beznadziejnie, bo nie zwolniłam ręcznego i zastanawiałam się, czemu mi tak szarpie samochód :evil_lol: Ale potem było już ok, manewry na placu bez problemu, jazda po mieście całkiem dobrze mi szła (no, może trochę za wolno jechałam) i w zasadzie przy jednym z ostatnich manewrów taką głupotę zrobiłam :shake: No ale cieszę się, że już trochę pojeździłam po mieście, to nastepnym razem nie będę się już może tak stresować. Następne podejście 28 września... Duffel czuje się w miarę dobrze, ma sporo energii, sierść się poprawia. Nadal jednak ma problemy z układem pokarmowym, ciągle robi luźne kupy i ogólnie strasznie często się załatwia i puszcza straszne gazy :roll: Ewidentnie mu ten Hill's nie służy, skończy ten worek i będę zmieniać, tylko pytanie na co... Niedługo będziemy też zwiększać dawkę hormonów. Amber, dzięki za zdjęcia, są świetne :) Jakbyś mogła to przeslij mi proszę na e-maila :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 A teraz zaczynamy relację zdjęciową z obozu :) Dante Hiszpańskie psy dowodne: od lewej Chica, Erin i Maryl Stafficzka Tajga, nasza współlokatorka z domku Erin Erin i Chica Quote
Ewa&Duffel Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ogarka Jeżyna, suczka jednej z trenerek No i Duffel :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Duffunio zmęczony podróżą Spacer zapoznawczy pierwszego wieczoru :) Na pierwszym planie Viki (mieszanka ratlerka i chichuachua), potem jamniczka Debi, Maryl,labradorka Neska i Jeżyna Trenerki Marta i Monika oraz setery Starlett, Snoopy i Kaja (irlandka), a przed nimi jamniczka Jaga Tofik Quote
Ewa&Duffel Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 W tle nasze domki :) Erin i Chica Quote
Recommended Posts