Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hihi, Cielaczek na pewno zrobiłby to samo. W takim razie nie mam pomysłu, zawsze możesz wozić go na sankach :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Hihi, Cielaczek na pewno zrobiłby to samo. W takim razie nie mam pomysłu, zawsze możesz wozić go na sankach :lol: Tak,na pewno bym dała radę tego bydlaka ciągnąć :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Trzeba wierzyć w siebie :D Znam swoje możliwości :D Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Zawsze możesz poprosić kogoś o pomoc :D A ile Duffel tak mniej więcej waży? Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Zawsze możesz poprosić kogoś o pomoc :D A ile Duffel tak mniej więcej waży? Pewnie około 42 kg teraz ;) Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Łoo, moja jakieś 30, ale Cielak od początku zapowiadał się na lekkiego zwierza. Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Minerva']Łoo, moja jakieś 30, ale Cielak od początku zapowiadał się na lekkiego zwierza. Zresztą to suczka ;) Wklejam resztę śniegowych fotek :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 I moje ulubione zdjęcie z tej serii ;) Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 http://i45.tinypic.com/14mfd48.jpg Ale ma ogon puchaty. Moje to ma szczurzy w porównaniu do Dufflowego ;p Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Pamiętacie SPA z poprzednich zdjęć ? To właśnie to, tylko zamarznięte ;) Quote
ladybird Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Te portreciki to po prostu genialne! :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Nowa zabawka,opona znaleziona na łące ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Koniec :) Mam nadzieję, że nie zanudziłam ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Minerva']http://i45.tinypic.com/14mfd48.jpg Ale ma ogon puchaty. Moje to ma szczurzy w porównaniu do Dufflowego ;p Faktycznie ma teraz dość bujny ogon, ale to przychodzi z wiekiem ;) Jak był młodszy, też miał taki cieniutki i szczurkowaty ;) [quote name='ladybird']Te portreciki to po prostu genialne! :loveu: dzięki, bardzo mi miło ;) chociaż do genialnych to im jeszcze sporo brakuje ;) fakt faktem, że najbardziej lubię robić właśnie portrety, na gwiazdkę dostanę nowy obiektyw, taki właśnie typowo do portretów, więc mam nadzieję na lepsze zdjęcia ;) Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Co do opony, to się pochwalę, że Fredka (po mozolnej nauce, wreszcie) umie wchodzić wszystkimi łapami do opony :lol: http://i50.tinypic.com/4qm0ps.jpg Co on tutaj je :D? Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Minerva']Co do opony, to się pochwalę, że Fredka (po mozolnej nauce, wreszcie) umie wchodzić wszystkimi łapami do opony :lol: http://i50.tinypic.com/4qm0ps.jpg Co on tutaj je :D? super, gratulacje ! :) rozrywa na strzępy papierowy kubek :lol: Quote
Cavy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Coś marnie u Was tego śniegu. :D Duffel prześliczny, fantastyczny on jest, :loveu: Zapraszamy do siebie. ;-) Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):super, gratulacje ! :) rozrywa na strzępy papierowy kubek :lol: A dziękujemy, dziękujemy. Papierowy kubek w którym jeszcze nie tak dawno było piwo. No ładnie :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a): Papierowy kubek w którym jeszcze nie tak dawno było piwo. No ładnie :lol: Nie no,kto powiedział, że piwo ? :diabloti: Cola przecież :cool3: Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Nie no,kto powiedział, że piwo ? :diabloti: Cola przecież :cool3: Na pewno :D Gdzie spędzacie Sylwka? Quote
Infortune. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 O, jednak się zdecydowałaś na ten obiektyw? :cool3: Zdjęcia super! Teraz juz mamy własny śnieg, więc tylko czekam na jakąś okazję do zrobienia zdjęć :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Minerva napisał(a):Na pewno :D Gdzie spędzacie Sylwka? Kameralnie, w domu ;) Przyjdzie parę osób i będziemy mieć wieczór filmowo –kulinarno –muzyczno –fotograficzny ;) Infortune. napisał(a):O, jednak się zdecydowałaś na ten obiektyw? :cool3: Zdjęcia super! Teraz juz mamy własny śnieg, więc tylko czekam na jakąś okazję do zrobienia zdjęć :loveu: Ano zdecydowałam się,cena przeważyła ;) U nas też dziś mnóstwo śniegu i super zdjęcia by pewnie wyszły, ale szkoda mi było brać aparat, bo cały czas pada i wieje... Quote
Recommended Posts