Talucha Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Świetne muszą być spacery w takim dużym goldenowym gronie :D Quote
taxelina Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-XmxJNZTNfKQ/Tgo6A69lYCI/AAAAAAAAGG8/3bJnw4OiF_E/s512/DSC01192.JPG moje i nie oddam :D Quote
sator_k_ Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Hej widzę, że macie nieśmiertelnik. Mogę zapytac co macie wybite i w jakiej kolejności, bo ja też właśnie chcę kupić i nie wiem jaką kolejność wybicia podać, zeby wyszło tak jakoś w miarę ok. :) A i fajną macie sygnaturkę. Taką prostą :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 paulaa. napisał(a):Trudno określić jakie to okolice, Al.Reymonta, mam blisko dosyć do Parku Bielańskiego, ale tam jest taki syf < mój pies wytarzał się tam pare razy w ludzkiej koopie, których tam pełnoo, jak i śmieci> , że szkoda gadać i mnóstwoo kleszczy jeszcze teraz... ;) A to akurat nigdy tam nie byłam ;) Niestety w większości parków jest straszny syf...:shake: Talucha napisał(a):Świetne muszą być spacery w takim dużym goldenowym gronie :D Pewnie :) deer_1987 napisał(a):https://lh3.googleusercontent.com/-XmxJNZTNfKQ/Tgo6A69lYCI/AAAAAAAAGG8/3bJnw4OiF_E/s512/DSC01192.JPG moje i nie oddam :D Na szczęście na komendę ładnie oddaje ;) sator_k_ napisał(a):Hej widzę, że macie nieśmiertelnik. Mogę zapytac co macie wybite i w jakiej kolejności, bo ja też właśnie chcę kupić i nie wiem jaką kolejność wybicia podać, zeby wyszło tak jakoś w miarę ok. :) A i fajną macie sygnaturkę. Taką prostą :) Nieśmiertelniki mamy stąd: http://www.dogtag.pl/ Polecam, bardzo trwałe, a i wysyłka błyskawiczna ;) My mamy następujący napis: "Zgubilem sie ? Zadzwon ! 1 numer telefonu 2 numer telefonu" Bez polskich znaków, bo akurat tam nie można niestety ;) Dzięki, sama robiłam i bardzo mi się spodobała :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 No to ostatnia porcja zdjęć ze zjazdu...chyba już wam się znudziły... Quote
taxelina Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):No to ostatnia porcja zdjęć ze zjazdu...chyba już wam się znudziły... Ja nie mam :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 deer_1987 napisał(a):Ja nie mam :diabloti: Hm...ale czego nie masz bo nie rozumiem chyba ? ;) Quote
taxelina Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Za szybko wyslalam :diabloti: nie mam dosc zdjec ze zlotu, mi sie nie znudzily mialo byc :D wrzucaj to bede dalej ogladac zabawy goldenow :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 deer_1987 napisał(a):Za szybko wyslalam :diabloti: nie mam dosc zdjec ze zlotu, mi sie nie znudzily mialo byc :D wrzucaj to bede dalej ogladac zabawy goldenow :loveu: No to bardzo się cieszę :) To już ostatnia porcja, potem będą fotki z obozu :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 KONIEC :lol: Jutro o 6 rano mam egzamin na prawo jazdy, trzymajcie proszę za mnie kciuki ;) Quote
taxelina Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Jutro o 6 rano mam egzamin na prawo jazdy, trzymajcie proszę za mnie kciuki ;) Bedziemy!!! Powodzenia!! Quote
kajkoowa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ale się zagryzają :D Trzymam kciuki! :) Quote
*Magda* Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ewa&Duffel napisał(a): Jutro o 6 rano mam egzamin na prawo jazdy, trzymajcie proszę za mnie kciuki ;) Trzymam kciuki :kciuki: I ja też nie mam dosyć Duffelka (i innych goldenków) ;) Quote
Molowe Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 świetne zdjęcia i fajnie sie pieski bawiły :loveu: A i trzymamy kciuki za egzamin :lol: Quote
paulaa. Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Duffel świetnie na fotkach wychodzi. :lol: Trzymamy kciuki za egzamin! :cool3: Quote
kalyna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 będziemy 3mać i na pewno zdasz :) To Duffel też miał bardzo udane wakacje ;) i zabawy Goldenów :loveu: Quote
Recommended Posts