Kashdog Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 A ja mam pytanie- uczestniczyłaś w końcy w tym tygodniu agility w freexie :)? Bo z tego co czytałam to chyba Was przyjęli. Quote
Ewa&Duffel Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='Justa']Ewa nie wiesz nic o jakimś spacerze goldenkowym na forcie bema? Bo dzisiaj z 10 ich tam było i aż się zdziwiłam :p Nic nie słyszałam, może na jakimś innym forum się umówili...ale w tych okolicach ogólnie jest sporo goldenów, więc może to zwykły spacer był ;) [quote name='bianka19']no jakie fajne spotkanko goldenkowe, chociaż duffciek pobrykał. :grins: chciałoby się wskoczyć do wody, nie? :razz: https://lh4.googleusercontent.com/-Pmn52TAMVHw/TgowCnePIqI/AAAAAAAAFXo/OXRdPU-ZC3M/DSC00345.JPG śliczna ta suńka. https://lh4.googleusercontent.com/-VsQ7d1Yg0T4/TgowL6JOttI/AAAAAAAAFYc/4BdseOhgJF4/DSC00359.JPG To był kilkudniowy zjazd :) Potem wszedł do wody, ale normalnym wejściem, skakać to on raczej nie lubi ;) Rosa jest przepiękna, jestem w niej zakochana :loveu: [quote name='ania90']ladne fotki:) Dzięki :) [quote name='Kashdog']A ja mam pytanie- uczestniczyłaś w końcy w tym tygodniu agility w freexie :)? Bo z tego co czytałam to chyba Was przyjęli. Tak,początkowo się zapisałam i miałam brać udział, ale niestety musiałam zrezygnować, bo dla grupy początkującej dali beznadziejne godziny zajęć-kończyłabym sporo po 22 i musiała wracać jeszcze komunikacją miejską do domu jakieś kilkadziesiąt minut-także niestety nie wchodziło to w grę :-( Fafik Buggi Amor Rosa Quote
Ewa&Duffel Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Duffel i inne psiaki wracają po przywitaniu nowych gości ;) Quote
łamAga Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-3BiEnohTP_Q/TgowPJzL6OI/AAAAAAAAFYw/kiVR7-CxGDE/DSC00368.JPG ogon niczym u tybetana :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']To był kilkudniowy zjazd :) Potem wszedł do wody, ale normalnym wejściem, skakać to on raczej nie lubi ;) Rosa jest przepiękna, jestem w niej zakochana :loveu: fajnie na takie zjazdy się wybrać i to jeszcze na kilkudniowe, psiaki mają zabawę, a ludzie imprezują. :evil_lol: Cezar to w ogóle pływać nie lubi, jest jakimś dziwnym psem, no ale może boi się, że utonie. :roll: nie ma to jak, ta uciecha z przywitania nowych gości. :lol: https://lh6.googleusercontent.com/-4PQSSZxWPj8/TgoweCNTfcI/AAAAAAAAFaE/bTJBITGxSL4/DSC00396.JPG Quote
AgataP Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 jestem pod wrażeniem zjazdu :) super rzecz, psiaki się wybawią i można się powymieniać doswiadczeniami :p zazdrościmy Wam z Lexem :diabloti: Quote
Amber Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Na tym zjeździe same goldeny były? Jednak zaletą jest mieć taką spokojną rasę... Wyobraziłam sobie podobną ilość dobermanów w jednym miejscu... Czasem i 2 to za dużo ;) Quote
Izabela124. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Fajne są takie zloty. Psiaki się wyszaleją, właściciele się nagadają Quote
Kashdog Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ewa&Duffel napisał(a): Tak,początkowo się zapisałam i miałam brać udział, ale niestety musiałam zrezygnować, bo dla grupy początkującej dali beznadziejne godziny zajęć-kończyłabym sporo po 22 i musiała wracać jeszcze komunikacją miejską do domu jakieś kilkadziesiąt minut-także niestety nie wchodziło to w grę :-( Rozumiem, ja sama pewnie bym nie dała rady o takich godzinach... Quote
Ewa&Duffel Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='dOgLoV']https://lh6.googleusercontent.com/-3BiEnohTP_Q/TgowPJzL6OI/AAAAAAAAFYw/kiVR7-CxGDE/DSC00368.JPG ogon niczym u tybetana :evil_lol: Oj tak, Fafik ma imponujący ogon :cool3: [quote name='bianka19']fajnie na takie zjazdy się wybrać i to jeszcze na kilkudniowe, psiaki mają zabawę, a ludzie imprezują. :evil_lol: Cezar to w ogóle pływać nie lubi, jest jakimś dziwnym psem, no ale może boi się, że utonie. :roll: nie ma to jak, ta uciecha z przywitania nowych gości. :lol: https://lh6.googleusercontent.com/-4PQSSZxWPj8/TgoweCNTfcI/AAAAAAAAFaE/bTJBITGxSL4/DSC00396.JPG Dokładnie :D Szczerze mówiąc sama nie wiem, kto się lepiej bawił na tym zjeździe :evil_lol: Nie każdy pies lubi pływać, nic w tym dziwnego ;) [quote name='AgataP']jestem pod wrażeniem zjazdu :) super rzecz, psiaki się wybawią i można się powymieniać doswiadczeniami :p zazdrościmy Wam z Lexem :diabloti: Poszukaj na seterkowym forum, może też są organizowane jakieś zjazdy ;) Bo warto jechać na taki wyjazd :) [quote name='Amber']Na tym zjeździe same goldeny były? Jednak zaletą jest mieć taką spokojną rasę... Wyobraziłam sobie podobną ilość dobermanów w jednym miejscu... Czasem i 2 to za dużo ;) Tak, same goldeny i jeden mały kundelek :) Szczerze mówiąc, to nie wyobrażam sobie zlotu dobermanów :diabloti: [quote name='Izabela124.']Fajne są takie zloty. Psiaki się wyszaleją, właściciele się nagadają Dokładnie :) [quote name='Kashdog']Rozumiem, ja sama pewnie bym nie dała rady o takich godzinach... No właśnie, a bardzo żałuję, bo zapowiadało się fajnie...Ale może kiedyś będzie powtórka... Nemo, a w tle jego właściciel Michał Duffel przed naszym domkiem Quote
Ewa&Duffel Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Szajba-najmłodsza uczestniczka zjazdu (6 miesięcy) Fafik Robin Nurkowanie Szajby ;) Quote
Ewa&Duffel Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Nemo z panem CDN... Nie wiem, kiedy ja się wyrobię z tymi zdjęciami, a jeszcze jutro wybieram się na wystawę, także będą kolejne fotki...zapewne spora ilość :roll::lol: Quote
Illusion Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Fajnie patrzy się na tylu przedstawicieli jednej rasy w jednym miejscu :). Quote
Ewa&Duffel Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Illusion']Fajnie patrzy się na tylu przedstawicieli jednej rasy w jednym miejscu :). A zobacz to (zdjęcia z forum warty goldena) :) Quote
Recommended Posts