Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgataP']a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake:[/QUOTE]

[quote name='kavala']To tak jak my :([/QUOTE]

u nas przeważnie też tak jest

kolory na zdjęciach super, zdecydowanie widać różnicę :) mi się strasznie podobają te goldeny w wersji złotej, niestety u mnie w okolicy żadnego takiego nie ma

Posted

Śliczna ta kolorystyka na zdjęciach!

[quote name='AgataP']a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake:[/QUOTE]

[quote name='kavala']To tak jak my :([/QUOTE]

[quote name='dagaa111']u nas przeważnie też tak jest
[/QUOTE]

U nas jest różnie, jak chcę wyjść z psem, coś poćwiczyć i zależy mi, żebyśmy były same to nagle schodzi się mnóstwo osób, do których nie docierają, żadne prośby, a tak to chodzimy same. Chyba, że umówimy się z kimś, albo przypadkiem kogoś spotkamy!

Posted

[quote name='motyleqq']https://lh3.googleusercontent.com/-zQDDuj6jaZs/TgihHHjaRAI/AAAAAAAAFVk/L8KGCmkksQk/DSC09445.JPG

sama nie wiem, który mi się bardziej podoba :evil_lol:
No wiesz co...odpowiedź powinna być oczywista :shake::evil_lol:

[quote name='deer_1987']To nie rob nowych jak masz tyle zaleglosci w wstawianiu :razz:
Szkoda trochę nie robić zdjęć jak się jedzie gdzieś na wycieczkę czy spotyka z innymi psami ;)

[quote name='ania90']ladne fotki:)
[quote name='Sylwia K']świetne fotki, podoba mi się strasznie kolorystyka
Dzięki :)

[quote name='AgataP']a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake:
[quote name='kavala']To tak jak my :(
Ale my też raczej głównie sami spacerujemy, na wspólne spacery umawiamy się zazwyczaj w weekendy, czasami też w tygodniu jak ktoś ma czas. Ale musimy się wcześniej umówić, nie ma tak, że wychodzę z domu i zaraz kogoś spotykam ;)

[quote name='dagaa111']u nas przeważnie też tak jest

kolory na zdjęciach super, zdecydowanie widać różnicę :) mi się strasznie podobają te goldeny w wersji złotej, niestety u mnie w okolicy żadnego takiego nie ma
A właśnie, że jest :eviltong: Ty mieszkasz w Knurowie, prawda ?
Tam mieszkają też Michał i Nemo :)
http://wartagoldena.org.pl/forum/viewtopic.php?t=465

[quote name='dOgLoV']https://lh3.googleusercontent.com/-bKLOzFhNpSo/TgihEZ1xwmI/AAAAAAAAFVY/7vZK1XC75BI/DSC09442.JPG widac ze swietnie sie dogaduja :loveu:
Tak, bardzo się lubią :)

[quote name='Paula03']Śliczna ta kolorystyka na zdjęciach!

U nas jest różnie, jak chcę wyjść z psem, coś poćwiczyć i zależy mi, żebyśmy były same to nagle schodzi się mnóstwo osób, do których nie docierają, żadne prośby, a tak to chodzimy same. Chyba, że umówimy się z kimś, albo przypadkiem kogoś spotkamy!
Ja mam koło siebie taką polanę, przez którą w zasadzie zawsze muszę przejść, jeśli chcę iść gdzieś dalej. A tam bardzo często zbiera się takie 'towarzystwo wzajemnej adoracji'. Niby wychodzą na spacer z psami, ale tak naprawdę wcale się nimi nie interesują, puszczają je luzem, niech się bawią, a oni stoją 2-3 godziny i gadają. Wiadomo, jak to wygląda, psy się pobawią kilkanaście minut, a większość czasu leżą albo nudząc się szukają jedzenia czy obszczekują ludzi :roll:
Denerwuje mnie, że w zasadzie nie da rady spokojnie przejść przez tą polanę, bo zaraz wszystkie psy lecą się przywitać, obskakują i zanim właściciele je zabiorą/odwołają to sporo czasu mija:roll:

Posted

Tak, kolorystyka zdjęć jest teraz jakby cieplejsza i przyjemniej się je ogląda :)

U nas też jest problem ze znalezieniem jakiejś ekipy spacerowej. Ale niestety uroki życia w miastowsi, gdzie ludzie wolą siedzieć na kanapach przed telewizorem, a nie iść na spacer ze swoim psem, bo po co ? Przecież można przejść się wokół bloku lub lepiej wypuścić psa samego! A co. Niech sobie pobiega do woli...

Posted

Cześć Ewa :) Zdjęcia jak zawsze super, a zdjęć ze zjazdu jeszcze nie zdążyłem wszystkich na spokojnie przejrzeć :)
A co do Knurowa, to mieszkam przy Intermarche :) W razie chęci na wspólny spacer zapraszamy :)

Posted

Oj dawno mnie nie było :(
A to Hetman jest taki złocisty :loveu:
i oba psiaki ładnie się prezentują :) No i Duffel to bardzo szczęśliwy psiak jak ma tylu psich znajomych ;)