sator_k_ Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 To jest piękne, że po mimo, że to ich nie pierwwsze spotkanie, oni cały czas z taką samą radością się tarmoszą :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Duffel z najmłodszym pańciem Hetmana Quote
motyleqq Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-zQDDuj6jaZs/TgihHHjaRAI/AAAAAAAAFVk/L8KGCmkksQk/DSC09445.JPG sama nie wiem, który mi się bardziej podoba :evil_lol: Quote
taxelina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 To nie rob nowych jak masz tyle zaleglosci w wstawianiu :razz: Quote
motyleqq Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='deer_1987']To nie rob nowych jak masz tyle zaleglosci w wstawianiu :razz:[/QUOTE] do złych rzeczy ją namawiasz:evil_lol: Quote
taxelina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='motyleqq']do złych rzeczy ją namawiasz:evil_lol:[/QUOTE] e tam zaraz zlych, moj aparat i miesiac moze przelezec bez zdjec :razz: Quote
Sylwia K Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 świetne fotki, podoba mi się strasznie kolorystyka Quote
AgataP Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake: Quote
kavala Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='AgataP']a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake:[/QUOTE] To tak jak my :( Quote
Daga&Maks Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='AgataP']a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake:[/QUOTE] [quote name='kavala']To tak jak my :([/QUOTE] u nas przeważnie też tak jest kolory na zdjęciach super, zdecydowanie widać różnicę :) mi się strasznie podobają te goldeny w wersji złotej, niestety u mnie w okolicy żadnego takiego nie ma Quote
łamAga Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-bKLOzFhNpSo/TgihEZ1xwmI/AAAAAAAAFVY/7vZK1XC75BI/DSC09442.JPG widac ze swietnie sie dogaduja :loveu: Quote
Paula03 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Śliczna ta kolorystyka na zdjęciach! [quote name='AgataP']a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake:[/QUOTE] [quote name='kavala']To tak jak my :([/QUOTE] [quote name='dagaa111']u nas przeważnie też tak jest [/QUOTE] U nas jest różnie, jak chcę wyjść z psem, coś poćwiczyć i zależy mi, żebyśmy były same to nagle schodzi się mnóstwo osób, do których nie docierają, żadne prośby, a tak to chodzimy same. Chyba, że umówimy się z kimś, albo przypadkiem kogoś spotkamy! Quote
Ewa&Duffel Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='motyleqq']https://lh3.googleusercontent.com/-zQDDuj6jaZs/TgihHHjaRAI/AAAAAAAAFVk/L8KGCmkksQk/DSC09445.JPG sama nie wiem, który mi się bardziej podoba :evil_lol: No wiesz co...odpowiedź powinna być oczywista :shake::evil_lol: [quote name='deer_1987']To nie rob nowych jak masz tyle zaleglosci w wstawianiu :razz: Szkoda trochę nie robić zdjęć jak się jedzie gdzieś na wycieczkę czy spotyka z innymi psami ;) [quote name='ania90']ladne fotki:) [quote name='Sylwia K']świetne fotki, podoba mi się strasznie kolorystyka Dzięki :) [quote name='AgataP']a ja strasznie zazdroszczę towarzystwa na spacerach... my niestety przeważnie same :shake: [quote name='kavala']To tak jak my :( Ale my też raczej głównie sami spacerujemy, na wspólne spacery umawiamy się zazwyczaj w weekendy, czasami też w tygodniu jak ktoś ma czas. Ale musimy się wcześniej umówić, nie ma tak, że wychodzę z domu i zaraz kogoś spotykam ;) [quote name='dagaa111']u nas przeważnie też tak jest kolory na zdjęciach super, zdecydowanie widać różnicę :) mi się strasznie podobają te goldeny w wersji złotej, niestety u mnie w okolicy żadnego takiego nie ma A właśnie, że jest :eviltong: Ty mieszkasz w Knurowie, prawda ? Tam mieszkają też Michał i Nemo :) http://wartagoldena.org.pl/forum/viewtopic.php?t=465 [quote name='dOgLoV']https://lh3.googleusercontent.com/-bKLOzFhNpSo/TgihEZ1xwmI/AAAAAAAAFVY/7vZK1XC75BI/DSC09442.JPG widac ze swietnie sie dogaduja :loveu: Tak, bardzo się lubią :) [quote name='Paula03']Śliczna ta kolorystyka na zdjęciach! U nas jest różnie, jak chcę wyjść z psem, coś poćwiczyć i zależy mi, żebyśmy były same to nagle schodzi się mnóstwo osób, do których nie docierają, żadne prośby, a tak to chodzimy same. Chyba, że umówimy się z kimś, albo przypadkiem kogoś spotkamy! Ja mam koło siebie taką polanę, przez którą w zasadzie zawsze muszę przejść, jeśli chcę iść gdzieś dalej. A tam bardzo często zbiera się takie 'towarzystwo wzajemnej adoracji'. Niby wychodzą na spacer z psami, ale tak naprawdę wcale się nimi nie interesują, puszczają je luzem, niech się bawią, a oni stoją 2-3 godziny i gadają. Wiadomo, jak to wygląda, psy się pobawią kilkanaście minut, a większość czasu leżą albo nudząc się szukają jedzenia czy obszczekują ludzi :roll: Denerwuje mnie, że w zasadzie nie da rady spokojnie przejść przez tą polanę, bo zaraz wszystkie psy lecą się przywitać, obskakują i zanim właściciele je zabiorą/odwołają to sporo czasu mija:roll: Quote
Kashdog Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Tak, kolorystyka zdjęć jest teraz jakby cieplejsza i przyjemniej się je ogląda :) U nas też jest problem ze znalezieniem jakiejś ekipy spacerowej. Ale niestety uroki życia w miastowsi, gdzie ludzie wolą siedzieć na kanapach przed telewizorem, a nie iść na spacer ze swoim psem, bo po co ? Przecież można przejść się wokół bloku lub lepiej wypuścić psa samego! A co. Niech sobie pobiega do woli... Quote
Daga&Maks Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Ewa&Duffel'] A właśnie, że jest :eviltong: Ty mieszkasz w Knurowie, prawda ? Tam mieszkają też Michał i Nemo :) http://wartagoldena.org.pl/forum/viewtopic.php?t=465 o to nawet nie wiedziałam :D pewnie w innej części miasta mieszkają, bo nigdy ich nie widziałam Quote
Michał i Nemo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Cześć Ewa :) Zdjęcia jak zawsze super, a zdjęć ze zjazdu jeszcze nie zdążyłem wszystkich na spokojnie przejrzeć :) A co do Knurowa, to mieszkam przy Intermarche :) W razie chęci na wspólny spacer zapraszamy :) Quote
kalyna Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Oj dawno mnie nie było :( A to Hetman jest taki złocisty :loveu: i oba psiaki ładnie się prezentują :) No i Duffel to bardzo szczęśliwy psiak jak ma tylu psich znajomych ;) Quote
Recommended Posts