Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super te zdjęcia!
powiedz mi czy to jest uciązliwe, że Duffel musi do każdej wody wejść?
ja dzisiaj się bałam, że mi Megi do morza wejdzie, raz chciała do wody za łabędziami pobiec, głuchy pies nagle mi się zrobił...
ale jakoś ją odwołałam

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widac potrzeba jest na czarne goldeny :razz:

Możliwe :D

sator_k_ napisał(a):
Duffel skojarzył mi się z indianinem wymalowanym w jakieś barwy bojowe :D

O tym nie pomyślałam, może on chce się maskować :cool3:

kavala napisał(a):
Właśnie pokazałam mojej córce zdjęcia brudnego Duffela, a ona na to: O, mamuś już sobie wyobrażam jak ty byś panikowała gdyby Frodo tak zrobił.:cool3:

Chyba wcale byś nie panikowała...no może za pierwszym razem :cool3: potem to już standard jest :lol:

Lucky. napisał(a):
super te zdjęcia!
powiedz mi czy to jest uciązliwe, że Duffel musi do każdej wody wejść?
ja dzisiaj się bałam, że mi Megi do morza wejdzie, raz chciała do wody za łabędziami pobiec, głuchy pies nagle mi się zrobił...
ale jakoś ją odwołałam

Dzięki :)
Ale Duffel wcale nie ma tak, że koniecznie musi wejść do każdej wody, na mój wyraźny zakaz odpuszcza. Jest wodnym maniakiem, ale nie aż takim, żeby na widok wody totalnie głuchnąć ;)
A czemu nie mogłaby wejść do morza ? :)

kalyna napisał(a):
to każdy spacer tak wygląda, że on taki "czysty" jest?
może on ma jakieś kompleksy :D

Zależy gdzie idziemy, ale bez przesady, nie każdy spacer ;)

kamila92 napisał(a):
Ahh ten czyścioch :eviltong:
super fotka :) - https://lh3.googleusercontent.com/-uWEf5Pm-UWU/TfhsjWr9VCI/AAAAAAAAFJM/C-znxAVo8Rs/_DSC8333.JPG ogon najlepszy ;)
Eh współczuje Ci ,ze tak się zachowywał :shake:
Wywalone, ugotowane zwłoki zwierzęcia? masakra jakaś...:roll:

Nie wiem dokładnie, co to było, ale wyglądało obrzydliwie, cały szkielet i obok tego mięso :shake: Całe szczęście Duffel tylko trochę skosztował, bo od razu zauważyłam i zareagowałam. Zaczęłam z nim teraz intensywnie powtarzać komendę "fe" i jak na razie same sukcesy, od tego piątku nic nie zjadł :)

dOgLoV napisał(a):
Wszystkie zdjęcia super ale to mnie powaliło https://lh4.googleusercontent.com/-cdEppjLT_5I/TfhspsrVcrI/AAAAAAAAFJs/Be3tZpH4blw/_DSC8341.JPG :evil_lol: pokazałam to zdjęcie mamie i usłyszałam " oooooooooooo matko boska" :evil_lol: od razu przypomina mi sie film Bethoven jak utaplany w błocie leży na pościeli ,Duffel spokojnie mógł by być jego kopia :evil_lol:

Taki strasznie brudny to on nie był, ale najgorsze, że to jakoś wcale nie chciało się wykruszyć, jakoś tak się wtopiło w sierść i w domu musiał zostać wykąpany z użyciem szamponu :cool3:

Ostatnia porcja zdjęć znad Kruczka

Posted

O! Duffel znowu brudny! Podoba mi się wasz styl, zawsze z psem :) Też mym chciała wychować Froda na nieodłącznego towarzysza podróży i przygód wakacyjnych :)