Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
Powodzenia na nauce !! :)

Dziękuję:)

Bonsai napisał(a):
Oj, ubezpieczenia też staram się omijać szerokim łukiem. :lol: Co do tego, czy dużo - ja tam już w sumie przywykłam. :)

Jak dla mnie ubezpieczenia nie są złe, dają się lubić;) dużo dlatego, że na jedno pytanie tyle do nauki...eh że też musiałam wybrać najobszerniejszą część cywila...:stupid:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):
Akcja zaczyna się w 1:37 :lol:

Akcja trwa cały czas :eviltong: Oni tak właśnie się bawią :cool3:

Justa napisał(a):
Ja pamiętam jak w samotności szłam po wyniki mojej matury, a to już 4 lata.. ;)
A teraz studia i .. sama zobaczysz jak to będzie :p

Z jednej strony nie mogę się już doczekać, z drugiej trochę się obawiam ;)

awaria napisał(a):
Studia to nic, praca to dopiero horror :diabloti:

Miło było was spotkać (chociaż na chwilę ;) ). Duffel jest chyba moim ulubionym goldenem :lol:

Nie ma to jak pocieszenie :evil_lol:
Nam też było miło :)

Amber napisał(a):
Ja wolę pracę szczerze mówiąc, bo przynajmniej się zarabia :evil_lol:

Na studiach dobijają mnie co "ciekawsi" wykładowcy, albo co "mądrzejsze" koleżanki. No i oczywiście nieśmiertelna pani z dziekanatu :evil_lol: Brrr jak ja tego nie znoszę :diabloti:

kalyna napisał(a):
i tutaj się w 100% zgadzam.. ostatnio wykładowcy chcą wpisy robić i się okazało, że indeksy nie są gotowe do odbioru, po kilku miesiącach przeleżanych na półce... i stara gadka, że sesja się nie zaczęła jeszcze a my już indeksy wołamy, a nas poganiają wykładowcy...
fakt praca jest lepsza, bo przy najmniej coś robisz, a nie siedzisz na wykładach co są nudne i pomalutku zasypiasz... :( w tym semestrze zdarzyło mi się to 2 razy :D

No właśnie...

AgataP napisał(a):
eh a mi już tęskno za studiami, chociaż obronę mam za 3 tygodnie;) więc nie narzekać, tylko cieszyć się i korzystać ze studiów :evil_lol: szybko zleci...

Powodzenia życzę !!!

Posted

Avaloth napisał(a):
Ale mieliście spacer fajny :smile:

Wróciłam z Wawy w sobotę i jestem zakochana:loveu: btw patrzyłam na każdego mijanego goldena, zbyt wiele ich nie było, i żaden nie był Dufflem niestety :evil_lol:

Fajny, fajny :smile:
Czytałam w Twojej galerii :diabloti: Ale nie za bardzo wiedziałam, co napisać, więc tylko czytałam :lol:
Nie w naszych rejonach byłaś ;-)

Justa napisał(a):
Wniosek jest taki, że na jakim etapie człowiek by nie był to i tak zawsze będzie narzekać :-P

Dokładnie tak ;-)

Avaloth napisał(a):
Nie miałam ani pół grama czasu niestety, byłam tylko 3,5 dnia, koncerty, krótkie zwiedzanie, zresztą nie byłam sama, i bez psa ;-)
następnym razem :-D

Wakacje jeszcze trochę potrwają :-D

zaba14 napisał(a):
Powodzenia na nauce !! :smile:
Ja zdawałam w lutym i proszę już smigam autkiem :smile: super sprawa :P nie ma co żałować !! :smile:
to od kiedy zaczynasz kurs? :smile:

Dzięki ;-) Kurs zaczęłam we wtorek, na razie teoria...W sumie nawet ciekawe rzeczy, chociaż zależy co ;-) Mam nadzieję, ze też mi tak dobrze pójdzie jak Tobie :smile:

dianusia921 napisał(a):

Hej :smile: Dzięki za miłe komentarze ! :smile:

Avaloth napisał(a):
Ewa, co tak zamilkłaś ? :P

Jestem, ale przez te upały nie mam na nic siły...I jeszcze teraz ten kurs na prawo jazdy zaczęłam...Chciałabym pojechać nad wodę albo coś, ale na razie nie ma szans niestety...

Posted

:crazyeye: Aaaaale piękne zdjęcia, masz talent dziewczyno... no jedne z ładniejszych jakie kiedykolwiek widziałam... :lying:

:evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
ja raz usnęłam na wykładzie teoretycznym na kursie :D

A wiesz, że mi dziś też mało brakowało, żebym zasnęła :lol: Jakoś tak w pewnym momencie oczy same zaczęły mi się zamykać i aż się szczypać musiałam, żeby nie usnąć :lol:

Posted

Amber napisał(a):
:crazyeye: Aaaaale piękne zdjęcia, masz talent dziewczyno... no jedne z ładniejszych jakie kiedykolwiek widziałam... :lying:

:evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Ktoś inny ma tu talent :eviltong:

Posted

Ta, albo po prostu aparat :lol:

Z drugiej strony te Dufflowe wyszły najlepiej, no ale on tak ładnie pozował, że nie było mowy, żeby było inaczej ;)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):

I jeszcze teraz ten kurs na prawo jazdy zaczęłam...

a gdzie będziesz zdawać egzamin?
ja to juz kurde 4 raz oblałam niedawno:oops: