Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam ogólnie wolę facetów we wszystkich sferach życia :eviltong: , w tym gdy ktoś ma mnie uczyć, wolę, by był to facet. Kobiety nie potrafią do mnie dotrzeć. :shake: Mężczyźni są konkretni, zdecydowani, pewni siebie.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne spacerkowe fotki ! :loveu:
I zazdroszczę, że już po maturze i wole masz !

Bonsai napisał(a):
Mężczyźni są konkretni, zdecydowani, pewni siebie.

Ola, ja widzę, że musisz mnie chyba zapoznać :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak ogladam te wszystkie zdjęcia na waszych wątkach z tego spotkania i zazdrość mnie zżera :evil_lol:

Mnie też. O to, że masz z kim spacerować i że Duffelek tak ładnie pływa.:baddevil:

Posted

[quote name='Bonsai']Prawko fajna rzecz, tylko jeszcze auto swoje trzeba mieć. :evil_lol: A z tym już gorzej. :eviltong:
Po Warszawie fajnie się jeździ! Wiem, niepopularny pogląd, ale mi się podoba ta miejsca dżungla na drogach. Tu się trzeba wepchnąć, tam przesmyknąć, pomyśleć jak ominąć korki... ;) Choć fakt, że w godzinach szczytu to autem raczej nie jeżdżę, bo i po co, jak jest tak dobra komunikacja miejska.
Mam obiecany samochód, jak uda mi sie zdać prawko, także motywacja jest :lol:
W sumie to sama jestem bardzo ciekawa, jak mi sie będzie jeździło, chociaż też się trochę obawiam, że okażę się totalnym głąbem :evil_lol: No ale na razie tylko teoria, to jakoś zdam :evil_lol:

[quote name='deer_1987']No to powodzenia!
Nie dziękuję ;)

[quote name='Amber']No to gratulacje :). Tylko pamiętaj, żeby jak już zaczniesz kurs to robić go do końca bez przerw. Bo potem się wychodzi z wprawy i jest trudniej. Trzymam kciuki za zdanie za pierwszym razem... Po sobie wiem, że to możliwe ;)

https://lh4.googleusercontent.com/-bd--gv87Qxg/TejEDqxVv5I/AAAAAAAAE2U/HTArxvCkyT8/_DSC9085.JPG
Na tym ujęciu wygląda to tak, że Jariego nie ścigają tylko Etna z Ivanem ale również te ciężarówki :lol:
Gratulować to będziesz jak zdam :diabloti: Wiem, wiem, muszę tak zrobić właśnie. Mam wielką nadzieję, że uda mi się zdać, żeby jeszcze trochę pojeździć w te wakacje ;)

[quote name='Sylwia K']wow, zazdroszczę spotkania

psiaki się chyba mega wyszalały
Oj tak :D Chociaż mój był wyjątkowo spokojny jakoś...

[quote name='Paula03']Spacerek chyba udany, sądząc po minach psów ;)

Fajnie, że zapisałaś się na kurs prawa jazdy, może kiedyś przyjedziesz do Łowicza :eviltong:
Może :D Jak zdam, to planuję jeździć i jeździć :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']kolejne spacerki z nowymi kolegami:loveu: bardzo zazdrościmy tak zróżnicowanego towarzystwa:cool3:

powodzenia na kursie, niech Ci sie trafi jakiś mily przystojny instruktor, przyjemniej sie wtedy jezdzi:evil_lol:
Wy też macie fajnie :eviltong:
Zobaczymy :cool3:

[quote name='Amber']Ja jeździłam z instruktorką :eviltong: Nie chciałam szczerze faceta bo chodzi fama, że czasami są zbyt mili dla kursantek :lol:
[quote name='Marta_Ares']ja jeździłam z 2 facetami a pozniej z żoną jednego z nich:D ogólnie wszystkich bardzo dobrze wspominam
[quote name='Bonsai']Ja tam ogólnie wolę facetów we wszystkich sferach życia :eviltong: , w tym gdy ktoś ma mnie uczyć, wolę, by był to facet. Kobiety nie potrafią do mnie dotrzeć. :shake: Mężczyźni są konkretni, zdecydowani, pewni siebie.
Mi raczej wszystko jedno, to chyba i tak bardziej zależy od charakteru konkretnego człowieka, niż od płci ;)

[quote name='Justa']Piękne spacerkowe fotki ! :loveu:
I zazdroszczę, że już po maturze i wole masz !

Dzięki !
Ja też się bardzo cieszę, w ogóle strasznie szybko to zleciało, jeszcze niedawno tak się przejmowałam tą maturą, a teraz już dawno po, niedługo wyniki będą...

[quote name='kavala']Mnie też. O to, że masz z kim spacerować i że Duffelek tak ładnie pływa.
Frodo też zacznie, nie martw się :D

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Ja też się bardzo cieszę, w ogóle strasznie szybko to zleciało, jeszcze niedawno tak się przejmowałam tą maturą, a teraz już dawno po, niedługo wyniki będą...

Ja pamiętam jak w samotności szłam po wyniki mojej matury, a to już 4 lata.. ;)
A teraz studia i .. sama zobaczysz jak to będzie :p

Posted

Studia to nic, praca to dopiero horror :diabloti:

Miło było was spotkać (chociaż na chwilę ;) ). Duffel jest chyba moim ulubionym goldenem :lol:

Posted

Studia to nic, praca to dopiero horror :diabloti:

Ja wolę pracę szczerze mówiąc, bo przynajmniej się zarabia :evil_lol:

Na studiach dobijają mnie co "ciekawsi" wykładowcy, albo co "mądrzejsze" koleżanki. No i oczywiście nieśmiertelna pani z dziekanatu :evil_lol: Brrr jak ja tego nie znoszę :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Ja wolę pracę szczerze mówiąc, bo przynajmniej się zarabia :evil_lol:

Na studiach dobijają mnie co "ciekawsi" wykładowcy, albo co "mądrzejsze" koleżanki. No i oczywiście nieśmiertelna pani z dziekanatu :evil_lol: Brrr jak ja tego nie znoszę :diabloti:

i tutaj się w 100% zgadzam.. ostatnio wykładowcy chcą wpisy robić i się okazało, że indeksy nie są gotowe do odbioru, po kilku miesiącach przeleżanych na półce... i stara gadka, że sesja się nie zaczęła jeszcze a my już indeksy wołamy, a nas poganiają wykładowcy...
fakt praca jest lepsza, bo przy najmniej coś robisz, a nie siedzisz na wykładach co są nudne i pomalutku zasypiasz... :( w tym semestrze zdarzyło mi się to 2 razy :D

Posted

eh a mi już tęskno za studiami, chociaż obronę mam za 3 tygodnie;) więc nie narzekać, tylko cieszyć się i korzystać ze studiów :evil_lol: szybko zleci...

Posted

AgataP napisał(a):
eh a mi już tęskno za studiami, chociaż obronę mam za 3 tygodnie;) więc nie narzekać, tylko cieszyć się i korzystać ze studiów :evil_lol: szybko zleci...

no to obowiązkowo będziemy trzymać kciuki bo to poważna sprawa :) a jaki kierunek kończysz?

Posted

Ale mieliście spacer fajny :)

Wróciłam z Wawy w sobotę i jestem zakochana:loveu: btw patrzyłam na każdego mijanego goldena, zbyt wiele ich nie było, i żaden nie był Dufflem niestety :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):

Wróciłam z Wawy w sobotę i jestem zakochana:loveu: btw patrzyłam na każdego mijanego goldena, zbyt wiele ich nie było, i żaden nie był Dufflem niestety :evil_lol:

to mogłyście się spotkać :) i poznałabyś Duffla :) i nie musiałabyś go szukać :D

Posted

kalyna napisał(a):
to mogłyście się spotkać :) i poznałabyś Duffla :) i nie musiałabyś go szukać :D

Nie miałam ani pół grama czasu niestety, byłam tylko 3,5 dnia, koncerty, krótkie zwiedzanie, zresztą nie byłam sama, i bez psa ;)
następnym razem :D

Posted

Avaloth napisał(a):
Nie miałam ani pół grama czasu niestety, byłam tylko 3,5 dnia, koncerty, krótkie zwiedzanie, zresztą nie byłam sama, i bez psa ;)
następnym razem :D

Na Urysnaliach byłaś?
A mój bilet się zmarnował.. :|

Posted

kalyna napisał(a):
no to obowiązkowo będziemy trzymać kciuki bo to poważna sprawa :) a jaki kierunek kończysz?

wiem, że już nie na temat, ale kończę administrację, piszę pracę z prawa cywilnego i zasilam szeregi bezrobotnych (mam nadzieję, że nie na długo:lol:)

Posted

AgataP napisał(a):
wiem, że już nie na temat, ale kończę administrację, piszę pracę z prawa cywilnego i zasilam szeregi bezrobotnych (mam nadzieję, że nie na długo:lol:)

chciałam na to iść, ale właśnie dlatego, że dużo osób na to poszło a miejsca są dość ograniczone to poszłam na ekonomię....

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Mam obiecany samochód, jak uda mi sie zdać prawko, także motywacja jest :lol:

O kurczę, to zazdroszczę! :)

Justa napisał(a):
Na Urysnaliach byłaś?
A mój bilet się zmarnował.. :|

Co prawda na Urynaliach nie byłam, ale prawie byłam - mieszkam na Imielinie i wszystko słyszałam. Ludzie się świetnie bawili, a ja wkuwałam po nocach kodeks postępowania karnego. :flaming: Ale już po egzaminie, 4+, byłoby 5, ale na koniec zagięła mnie jakąś paremią łacińską... :roll: Ale cieszę się, że mam to już za sobą, to były takie nudy, że masakra. :shake:

AgataP napisał(a):

O, a co konkretnie z prawa cywilnego? Za tydzień mam egzamin z części zobowiązań. I myślę nad seminarium z prawa cywilnego - studiuję prawo...

Posted

Bonsai napisał(a):

O, a co konkretnie z prawa cywilnego? Za tydzień mam egzamin z części zobowiązań. I myślę nad seminarium z prawa cywilnego - studiuję prawo...

dokładnie to o odpowiedzialności cywilnej zakładu ubezpieczeń za szkody wyrządzone ruchem pojazdu mechanicznego :p a części szczegółowej prawa cywilnego to będę miała pytanie właśnie ze zobowiązań...:razz: eh trochę dużo tego jest, ale dam radę ;)

Posted

Powodzenia na nauce !! :)
Ja zdawałam w lutym i proszę już smigam autkiem :) super sprawa :P nie ma co żałować !! :)
to od kiedy zaczynasz kurs? :)

Posted

AgataP napisał(a):
dokładnie to o odpowiedzialności cywilnej zakładu ubezpieczeń za szkody wyrządzone ruchem pojazdu mechanicznego :p a części szczegółowej prawa cywilnego to będę miała pytanie właśnie ze zobowiązań...:razz: eh trochę dużo tego jest, ale dam radę ;)

Oj, ubezpieczenia też staram się omijać szerokim łukiem. :lol: Co do tego, czy dużo - ja tam już w sumie przywykłam. :)