Bonsai Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ja tam ogólnie wolę facetów we wszystkich sferach życia :eviltong: , w tym gdy ktoś ma mnie uczyć, wolę, by był to facet. Kobiety nie potrafią do mnie dotrzeć. :shake: Mężczyźni są konkretni, zdecydowani, pewni siebie. Quote
Justa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Piękne spacerkowe fotki ! :loveu: I zazdroszczę, że już po maturze i wole masz ! Bonsai napisał(a):Mężczyźni są konkretni, zdecydowani, pewni siebie. Ola, ja widzę, że musisz mnie chyba zapoznać :diabloti: Quote
kavala Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dOgLoV napisał(a):Tak ogladam te wszystkie zdjęcia na waszych wątkach z tego spotkania i zazdrość mnie zżera :evil_lol: Mnie też. O to, że masz z kim spacerować i że Duffelek tak ładnie pływa.:baddevil: Quote
Ewa&Duffel Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='Bonsai']Prawko fajna rzecz, tylko jeszcze auto swoje trzeba mieć. :evil_lol: A z tym już gorzej. :eviltong: Po Warszawie fajnie się jeździ! Wiem, niepopularny pogląd, ale mi się podoba ta miejsca dżungla na drogach. Tu się trzeba wepchnąć, tam przesmyknąć, pomyśleć jak ominąć korki... ;) Choć fakt, że w godzinach szczytu to autem raczej nie jeżdżę, bo i po co, jak jest tak dobra komunikacja miejska. Mam obiecany samochód, jak uda mi sie zdać prawko, także motywacja jest :lol: W sumie to sama jestem bardzo ciekawa, jak mi sie będzie jeździło, chociaż też się trochę obawiam, że okażę się totalnym głąbem :evil_lol: No ale na razie tylko teoria, to jakoś zdam :evil_lol: [quote name='deer_1987']No to powodzenia! Nie dziękuję ;) [quote name='Amber']No to gratulacje :). Tylko pamiętaj, żeby jak już zaczniesz kurs to robić go do końca bez przerw. Bo potem się wychodzi z wprawy i jest trudniej. Trzymam kciuki za zdanie za pierwszym razem... Po sobie wiem, że to możliwe ;) https://lh4.googleusercontent.com/-bd--gv87Qxg/TejEDqxVv5I/AAAAAAAAE2U/HTArxvCkyT8/_DSC9085.JPG Na tym ujęciu wygląda to tak, że Jariego nie ścigają tylko Etna z Ivanem ale również te ciężarówki :lol: Gratulować to będziesz jak zdam :diabloti: Wiem, wiem, muszę tak zrobić właśnie. Mam wielką nadzieję, że uda mi się zdać, żeby jeszcze trochę pojeździć w te wakacje ;) [quote name='Sylwia K']wow, zazdroszczę spotkania psiaki się chyba mega wyszalały Oj tak :D Chociaż mój był wyjątkowo spokojny jakoś... [quote name='Paula03']Spacerek chyba udany, sądząc po minach psów ;) Fajnie, że zapisałaś się na kurs prawa jazdy, może kiedyś przyjedziesz do Łowicza :eviltong: Może :D Jak zdam, to planuję jeździć i jeździć :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']kolejne spacerki z nowymi kolegami:loveu: bardzo zazdrościmy tak zróżnicowanego towarzystwa:cool3: powodzenia na kursie, niech Ci sie trafi jakiś mily przystojny instruktor, przyjemniej sie wtedy jezdzi:evil_lol: Wy też macie fajnie :eviltong: Zobaczymy :cool3: [quote name='Amber']Ja jeździłam z instruktorką :eviltong: Nie chciałam szczerze faceta bo chodzi fama, że czasami są zbyt mili dla kursantek :lol: [quote name='Marta_Ares']ja jeździłam z 2 facetami a pozniej z żoną jednego z nich:D ogólnie wszystkich bardzo dobrze wspominam [quote name='Bonsai']Ja tam ogólnie wolę facetów we wszystkich sferach życia :eviltong: , w tym gdy ktoś ma mnie uczyć, wolę, by był to facet. Kobiety nie potrafią do mnie dotrzeć. :shake: Mężczyźni są konkretni, zdecydowani, pewni siebie. Mi raczej wszystko jedno, to chyba i tak bardziej zależy od charakteru konkretnego człowieka, niż od płci ;) [quote name='Justa']Piękne spacerkowe fotki ! :loveu: I zazdroszczę, że już po maturze i wole masz ! Dzięki ! Ja też się bardzo cieszę, w ogóle strasznie szybko to zleciało, jeszcze niedawno tak się przejmowałam tą maturą, a teraz już dawno po, niedługo wyniki będą... [quote name='kavala']Mnie też. O to, że masz z kim spacerować i że Duffelek tak ładnie pływa. Frodo też zacznie, nie martw się :D Quote
Ewa&Duffel Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Mam sporo zdjęć, ale szczerze mówiąc nie za bardzo mi się chce je wstawiać, tak wiec tylko filmik z wczorajszej zabawy Duffla i Brutusa :D http://www.youtube.com/watch?v=YoOP6kfUXPw Quote
Justa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Ja też się bardzo cieszę, w ogóle strasznie szybko to zleciało, jeszcze niedawno tak się przejmowałam tą maturą, a teraz już dawno po, niedługo wyniki będą... Ja pamiętam jak w samotności szłam po wyniki mojej matury, a to już 4 lata.. ;) A teraz studia i .. sama zobaczysz jak to będzie :p Quote
awaria Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Studia to nic, praca to dopiero horror :diabloti: Miło było was spotkać (chociaż na chwilę ;) ). Duffel jest chyba moim ulubionym goldenem :lol: Quote
Amber Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Studia to nic, praca to dopiero horror :diabloti: Ja wolę pracę szczerze mówiąc, bo przynajmniej się zarabia :evil_lol: Na studiach dobijają mnie co "ciekawsi" wykładowcy, albo co "mądrzejsze" koleżanki. No i oczywiście nieśmiertelna pani z dziekanatu :evil_lol: Brrr jak ja tego nie znoszę :diabloti: Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Amber napisał(a):Ja wolę pracę szczerze mówiąc, bo przynajmniej się zarabia :evil_lol: Na studiach dobijają mnie co "ciekawsi" wykładowcy, albo co "mądrzejsze" koleżanki. No i oczywiście nieśmiertelna pani z dziekanatu :evil_lol: Brrr jak ja tego nie znoszę :diabloti: i tutaj się w 100% zgadzam.. ostatnio wykładowcy chcą wpisy robić i się okazało, że indeksy nie są gotowe do odbioru, po kilku miesiącach przeleżanych na półce... i stara gadka, że sesja się nie zaczęła jeszcze a my już indeksy wołamy, a nas poganiają wykładowcy... fakt praca jest lepsza, bo przy najmniej coś robisz, a nie siedzisz na wykładach co są nudne i pomalutku zasypiasz... :( w tym semestrze zdarzyło mi się to 2 razy :D Quote
AgataP Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 eh a mi już tęskno za studiami, chociaż obronę mam za 3 tygodnie;) więc nie narzekać, tylko cieszyć się i korzystać ze studiów :evil_lol: szybko zleci... Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 AgataP napisał(a):eh a mi już tęskno za studiami, chociaż obronę mam za 3 tygodnie;) więc nie narzekać, tylko cieszyć się i korzystać ze studiów :evil_lol: szybko zleci... no to obowiązkowo będziemy trzymać kciuki bo to poważna sprawa :) a jaki kierunek kończysz? Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ale mieliście spacer fajny :) Wróciłam z Wawy w sobotę i jestem zakochana:loveu: btw patrzyłam na każdego mijanego goldena, zbyt wiele ich nie było, i żaden nie był Dufflem niestety :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Avaloth napisał(a): Wróciłam z Wawy w sobotę i jestem zakochana:loveu: btw patrzyłam na każdego mijanego goldena, zbyt wiele ich nie było, i żaden nie był Dufflem niestety :evil_lol: to mogłyście się spotkać :) i poznałabyś Duffla :) i nie musiałabyś go szukać :D Quote
Justa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Wniosek jest taki, że na jakim etapie człowiek by nie był to i tak zawsze będzie narzekać :p Quote
Bonsai Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Justa napisał(a):Wniosek jest taki, że na jakim etapie człowiek by nie był to i tak zawsze będzie narzekać :p Doskonała puenta! :) Quote
Avaloth Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 kalyna napisał(a):to mogłyście się spotkać :) i poznałabyś Duffla :) i nie musiałabyś go szukać :D Nie miałam ani pół grama czasu niestety, byłam tylko 3,5 dnia, koncerty, krótkie zwiedzanie, zresztą nie byłam sama, i bez psa ;) następnym razem :D Quote
Justa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Avaloth napisał(a):Nie miałam ani pół grama czasu niestety, byłam tylko 3,5 dnia, koncerty, krótkie zwiedzanie, zresztą nie byłam sama, i bez psa ;) następnym razem :D Na Urysnaliach byłaś? A mój bilet się zmarnował.. :| Quote
Avaloth Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Justa napisał(a):Na Urysnaliach byłaś? A mój bilet się zmarnował.. :| taak:loveu: jej, dlaczego ? miałaś karnet czy na któryś jeden dzień ? Quote
AgataP Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 kalyna napisał(a):no to obowiązkowo będziemy trzymać kciuki bo to poważna sprawa :) a jaki kierunek kończysz? wiem, że już nie na temat, ale kończę administrację, piszę pracę z prawa cywilnego i zasilam szeregi bezrobotnych (mam nadzieję, że nie na długo:lol:) Quote
kalyna Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 AgataP napisał(a):wiem, że już nie na temat, ale kończę administrację, piszę pracę z prawa cywilnego i zasilam szeregi bezrobotnych (mam nadzieję, że nie na długo:lol:) chciałam na to iść, ale właśnie dlatego, że dużo osób na to poszło a miejsca są dość ograniczone to poszłam na ekonomię.... Quote
Bonsai Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Mam obiecany samochód, jak uda mi sie zdać prawko, także motywacja jest :lol: O kurczę, to zazdroszczę! :) Justa napisał(a):Na Urysnaliach byłaś? A mój bilet się zmarnował.. :| Co prawda na Urynaliach nie byłam, ale prawie byłam - mieszkam na Imielinie i wszystko słyszałam. Ludzie się świetnie bawili, a ja wkuwałam po nocach kodeks postępowania karnego. :flaming: Ale już po egzaminie, 4+, byłoby 5, ale na koniec zagięła mnie jakąś paremią łacińską... :roll: Ale cieszę się, że mam to już za sobą, to były takie nudy, że masakra. :shake: AgataP napisał(a):wiem, że już nie na temat, ale kończę administrację, piszę pracę z prawa cywilnego i zasilam szeregi bezrobotnych (mam nadzieję, że nie na długo:lol:) O, a co konkretnie z prawa cywilnego? Za tydzień mam egzamin z części zobowiązań. I myślę nad seminarium z prawa cywilnego - studiuję prawo... Quote
AgataP Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Bonsai napisał(a): O, a co konkretnie z prawa cywilnego? Za tydzień mam egzamin z części zobowiązań. I myślę nad seminarium z prawa cywilnego - studiuję prawo... dokładnie to o odpowiedzialności cywilnej zakładu ubezpieczeń za szkody wyrządzone ruchem pojazdu mechanicznego :p a części szczegółowej prawa cywilnego to będę miała pytanie właśnie ze zobowiązań...:razz: eh trochę dużo tego jest, ale dam radę ;) Quote
zaba14 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Powodzenia na nauce !! :) Ja zdawałam w lutym i proszę już smigam autkiem :) super sprawa :P nie ma co żałować !! :) to od kiedy zaczynasz kurs? :) Quote
Bonsai Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 AgataP napisał(a):dokładnie to o odpowiedzialności cywilnej zakładu ubezpieczeń za szkody wyrządzone ruchem pojazdu mechanicznego :p a części szczegółowej prawa cywilnego to będę miała pytanie właśnie ze zobowiązań...:razz: eh trochę dużo tego jest, ale dam radę ;) Oj, ubezpieczenia też staram się omijać szerokim łukiem. :lol: Co do tego, czy dużo - ja tam już w sumie przywykłam. :) Quote
Recommended Posts