Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sator_k_ napisał(a):
No to teraz nie będziesz miała problemu z autobusami, ale z drugiej strony taki brudny Duffel śmiecił w autobusie, a tu samochód trza będzie wysprzątać ;)

Ale jednak z samochodem jest dużo większa niezależność. Autobusem nie wszędzie da się dojechać, często jest tłok. Czasami, jak wracam z mokrym i brudnym psem, to tylko się modlę, żeby udało nam się wsiąść i nikt nas nie wyrzucił :evil_lol: No i pies musi jechać w kagańcu.

dOgLoV napisał(a):
Tak ogladam te wszystkie zdjęcia na waszych wątkach z tego spotkania i zazdrość mnie zżera :evil_lol:

Nieładne uczucie :eviltong: Ale z drugiej strony...jest czego zazdrościć, bo spacer faktycznie był super :cool3:

Posted

Prawko fajna rzecz, tylko jeszcze auto swoje trzeba mieć. :evil_lol: A z tym już gorzej. :eviltong:
Po Warszawie fajnie się jeździ! Wiem, niepopularny pogląd, ale mi się podoba ta miejsca dżungla na drogach. Tu się trzeba wepchnąć, tam przesmyknąć, pomyśleć jak ominąć korki... ;) Choć fakt, że w godzinach szczytu to autem raczej nie jeżdżę, bo i po co, jak jest tak dobra komunikacja miejska.

Posted

Muszę się pochwalić, że wreszcie zapisałam się na kurs prawa jazdy, zbierałam się do tego od dłuższego czasu, ale jakoś nie miałam motywacji. Przekonała mnie znajoma i będziemy chodzić razem. Mam ambitny plan zdać za pierwszym razem i jechać nad morze we wrześniu, także trzymajcie kciuki :lol:

No to gratulacje :). Tylko pamiętaj, żeby jak już zaczniesz kurs to robić go do końca bez przerw. Bo potem się wychodzi z wprawy i jest trudniej. Trzymam kciuki za zdanie za pierwszym razem... Po sobie wiem, że to możliwe ;)

https://lh4.googleusercontent.com/-bd--gv87Qxg/TejEDqxVv5I/AAAAAAAAE2U/HTArxvCkyT8/_DSC9085.JPG
Na tym ujęciu wygląda to tak, że Jariego nie ścigają tylko Etna z Ivanem ale również te ciężarówki :lol:

Posted

kolejne spacerki z nowymi kolegami:loveu: :loveu: bardzo zazdrościmy tak zróżnicowanego towarzystwa:cool3:

powodzenia na kursie, niech Ci sie trafi jakiś mily przystojny instruktor, przyjemniej sie wtedy jezdzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja jeździłam z instruktorką :eviltong: Nie chciałam szczerze faceta bo chodzi fama, że czasami są zbyt mili dla kursantek :lol:

Posted

Amber napisał(a):
Ja jeździłam z instruktorką :eviltong: Nie chciałam szczerze faceta bo chodzi fama, że czasami są zbyt mili dla kursantek :lol:

ja jeździłam z 2 facetami a pozniej z żoną jednego z nich:D ogólnie wszystkich bardzo dobrze wspominam