Ewa&Duffel Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='Amber']https://lh5.googleusercontent.com/-8cHaeIftGJA/Tdky6dOyKJI/AAAAAAAAEVc/7KtlRqlgdy8/_DSC7815.JPG :loveu::loveu::loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-OgxTvwZjl-M/Tdky-lXaZ1I/AAAAAAAAEV4/bnPb8aNmHck/_DSC7823.JPG A To jakaś nowa rasa? ;) Ta czarna ? Joko to gordon seterka ;) [quote name='motyleqq']fajnie jak tak razem trzymają to kółko :):) Tak się nim przeciągali, że je rozwalili :evil_lol: [quote name='Avaloth']przyczajka super :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-OgxTvwZjl-M/Tdky-lXaZ1I/AAAAAAAAEV4/bnPb8aNmHck/_DSC7823.JPG haha :D:D Oj ja też to uwielbiam, jak mam do zdjęciowania na raz psy czarne i jasne. Albo jeden zostaje czarną plamą, albo drugi białą z czarnymi punktami.. :D Ano właśnie... [quote name='dOgLoV']Świetne macie te miejscówki wodne , u nas jedynie mamy "piaski" a to juz bardziej rekreacyjne miejsce sie zrobilo i mogli bysmy miec klopoty jak by zlapali nasze psy w wodzie :roll: super foteczki :loveu: i gratulujemy zdanej matury !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: W Warszawie i okolicach na szczęscie jest sporo miejsc, gdzie psy mogą pływać i nikomu to nie przeszkadza ;) Dzięki :) [quote name='sator_k_']A ja sobię pomarudze, czemu u nas nie można ruszyć ludzi jeśli chodzi o psy. Ja nie wiem po prostu, czuje jakby jakaś komuna pod tym względem była. Fajnie się przeciągają :) No niestety czasami ciężko z tym jest. My w zasadzie dopiero jak poznaliśmy Brutusa i resztę parkowego towarzystwa to organizujemy razem wycieczki. Wcześniej jak Duffel się bawił z psem, to gdzieś w okolicy albo z przypadkiem napotkanym. Na dalsze wyprawy nikt nie był chętny. Może i wam uda się kogoś poznać ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 U nas znowu się gorąco zrobiło, a Duffel musi wytrzymać kilka dni bez wody, bo mija właśnie termin zakroplenia Advantixem. Będzie ciężko, dzisiaj już się zbuntował na spacerze, położył w cieniu i stwierdził, że dalej nie idzie :roll: Ponieważ mam mnóstwo zdjęć do wstawienia i nie chcę sobie znowu robić zaległości, to ciąg dalszy z FB ;) Duffel z patyczkiem Brutus szczurek :D Quote
taxelina Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Super ze macie takie miejsce gdzie psiaki moga poplywac i nikt sie nie czepia! Quote
Ewa&Duffel Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='deer_1987']Super ze macie takie miejsce gdzie psiaki moga poplywac i nikt sie nie czepia! Też się cieszę :) [quote name='sator_k_']Szczurki są super! :D :evil_lol: Ale dziś u nas gorąco...A że wody musimy unikać na razie, to o długim spacerze można tylko pomarzyć. Może wieczorem się uda, jak trochę chłodniej się zrobi... Duffel od paru dni dość intensywnie się drapał i nie mogłam skojarzyć, dlaczego, byliśmy dziś u weta i okazało się, że znowu zapchane gruczoły okołoodbytowe :shake: Quote
Ewa&Duffel Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Z drugiej strony jakiś golden też zażywał wodnych rozkoszy ;) Joko i Brutus Duffel szukał żab w trzcinach :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Brutus z kaczuszką (gumową :cool3:) Joko i Etna Duffel i ogonek Etny :D Quote
motyleqq Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 hehe fajnie się ogląda swojego psa w czyjejś galerii :) Quote
taxelina Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Dobrze ze u nas nie ma takich upalow :razz: bo tutaj nie ma wody w ktorej moga to raz a dwa one nie sa chetne na wode wiec sie nie moga ochlodzic. Quote
Sylwia K Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-HS6_dCLcMs4/TdkzKE5feCI/AAAAAAAAEXE/VMhZ-oybBUs/_DSC7844.JPG fajnie wszyscy wyglądają -jak zmokłe kury, hehe Quote
motyleqq Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 sator_k_ napisał(a):Etna mi bardzo hienę przpomina:evil_lol: no dzięki :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='motyleqq']hehe fajnie się ogląda swojego psa w czyjejś galerii :) ;) [quote name='sator_k_']Etna mi bardzo hienę przpomina:evil_lol: :lol: [quote name='dOgLoV']Duffel chyba miał byc Niufkiem :evil_lol: W kwestii zamiłowania do wody to myślę, że goldeny spokojnie mogą konkurować z niufkami ;) [quote name='deer_1987']Dobrze ze u nas nie ma takich upalow :razz: bo tutaj nie ma wody w ktorej moga to raz a dwa one nie sa chetne na wode wiec sie nie moga ochlodzic. Ja to już mam dosyć, jeszcze nawet lato się nie zaczęło, a tak gorąco...Pies strasznie źle znosi ciepło, jakoś wyjątkowo się męczy w tym roku. Całe dnie tylko by leżał w cieniu. Nad wodą odżywa, ale teraz akurat musimy unikać wody. [quote name='Sylwia K']https://lh5.googleusercontent.com/-HS6_dCLcMs4/TdkzKE5feCI/AAAAAAAAEXE/VMhZ-oybBUs/_DSC7844.JPG fajnie wszyscy wyglądają -jak zmokłe kury, hehe Takie szczurki :cool3: Dokończę już te fotki ;) Joko, Etna, Duffel Joko i Etna Brutus I Duffel znowu w wodzie Quote
Recommended Posts