Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']https://lh5.googleusercontent.com/-8cHaeIftGJA/Tdky6dOyKJI/AAAAAAAAEVc/7KtlRqlgdy8/_DSC7815.JPG
:loveu::loveu::loveu:

https://lh6.googleusercontent.com/-OgxTvwZjl-M/Tdky-lXaZ1I/AAAAAAAAEV4/bnPb8aNmHck/_DSC7823.JPG
A To jakaś nowa rasa? ;)
Ta czarna ? Joko to gordon seterka ;)

[quote name='motyleqq']fajnie jak tak razem trzymają to kółko :):)
Tak się nim przeciągali, że je rozwalili :evil_lol:

[quote name='Avaloth']przyczajka super :evil_lol:
https://lh6.googleusercontent.com/-OgxTvwZjl-M/Tdky-lXaZ1I/AAAAAAAAEV4/bnPb8aNmHck/_DSC7823.JPG haha :D:D

Oj ja też to uwielbiam, jak mam do zdjęciowania na raz psy czarne i jasne. Albo jeden zostaje czarną plamą, albo drugi białą z czarnymi punktami..
:D
Ano właśnie...

[quote name='dOgLoV']Świetne macie te miejscówki wodne , u nas jedynie mamy "piaski" a to juz bardziej rekreacyjne miejsce sie zrobilo i mogli bysmy miec klopoty jak by zlapali nasze psy w wodzie :roll: super foteczki :loveu: i gratulujemy zdanej matury !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:
W Warszawie i okolicach na szczęscie jest sporo miejsc, gdzie psy mogą pływać i nikomu to nie przeszkadza ;)
Dzięki :)

[quote name='sator_k_']A ja sobię pomarudze, czemu u nas nie można ruszyć ludzi jeśli chodzi o psy. Ja nie wiem po prostu, czuje jakby jakaś komuna pod tym względem była.

Fajnie się przeciągają :)
No niestety czasami ciężko z tym jest. My w zasadzie dopiero jak poznaliśmy Brutusa i resztę parkowego towarzystwa to organizujemy razem wycieczki. Wcześniej jak Duffel się bawił z psem, to gdzieś w okolicy albo z przypadkiem napotkanym. Na dalsze wyprawy nikt nie był chętny. Może i wam uda się kogoś poznać ;)

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas znowu się gorąco zrobiło, a Duffel musi wytrzymać kilka dni bez wody, bo mija właśnie termin zakroplenia Advantixem. Będzie ciężko, dzisiaj już się zbuntował na spacerze, położył w cieniu i stwierdził, że dalej nie idzie :roll:

Ponieważ mam mnóstwo zdjęć do wstawienia i nie chcę sobie znowu robić zaległości, to ciąg dalszy z FB ;)

Duffel z patyczkiem

Brutus szczurek :D

Posted

[quote name='deer_1987']Super ze macie takie miejsce gdzie psiaki moga poplywac i nikt sie nie czepia!
Też się cieszę :)

[quote name='sator_k_']Szczurki są super! :D
:evil_lol:

Ale dziś u nas gorąco...A że wody musimy unikać na razie, to o długim spacerze można tylko pomarzyć. Może wieczorem się uda, jak trochę chłodniej się zrobi...
Duffel od paru dni dość intensywnie się drapał i nie mogłam skojarzyć, dlaczego, byliśmy dziś u weta i okazało się, że znowu zapchane gruczoły okołoodbytowe :shake:

Posted

[quote name='motyleqq']hehe fajnie się ogląda swojego psa w czyjejś galerii :)
;)

[quote name='sator_k_']Etna mi bardzo hienę przpomina:evil_lol:
:lol:

[quote name='dOgLoV']Duffel chyba miał byc Niufkiem :evil_lol:
W kwestii zamiłowania do wody to myślę, że goldeny spokojnie mogą konkurować z niufkami ;)

[quote name='deer_1987']Dobrze ze u nas nie ma takich upalow :razz: bo tutaj nie ma wody w ktorej moga to raz a dwa one nie sa chetne na wode wiec sie nie moga ochlodzic.
Ja to już mam dosyć, jeszcze nawet lato się nie zaczęło, a tak gorąco...Pies strasznie źle znosi ciepło, jakoś wyjątkowo się męczy w tym roku. Całe dnie tylko by leżał w cieniu. Nad wodą odżywa, ale teraz akurat musimy unikać wody.

[quote name='Sylwia K']https://lh5.googleusercontent.com/-HS6_dCLcMs4/TdkzKE5feCI/AAAAAAAAEXE/VMhZ-oybBUs/_DSC7844.JPG fajnie wszyscy wyglądają -jak zmokłe kury, hehe
Takie szczurki :cool3:

Dokończę już te fotki ;)
Joko, Etna, Duffel

Joko i Etna

Brutus

I Duffel znowu w wodzie