Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ćwiczę z nim różne takie rzeczy, bo przyda się to na pewno do agility potem ;) Na początku miał problemy, a teraz już swobodnie zmienia pozycję, wykonuje różne sztuczki, nawet obroty robi. Ćwiczymy też przechodzenie pod 'tunelem' ;)
Muszę tylko skądś skombinować tyczki do slalomu...Bo do innych rzeczy wykorzystuję wszystko, co się nawinie, ale z tym akurat ciężko.

Posted

[quote name='sator_k_']http://img696.imageshack.us/img696/2964/img0744yv.jpg
Elegancko :D
:)

[quote name='Kashdog']Gratulacje zdania maturki i zazdroszczę wakacji!! :diabloti:
A na jaki kierunek studiów się wybierasz?
Dzięki :) Czy maturka zdana, to jeszcze do końca nie wiem, dowiem się 30 czerwca :evil_lol:
Składam na kilka kierunków, m.in. na psychologię, socjologię,filologię germańską i może na polonistykę i dziennikarstwo. Zobaczymy, na co się dostanę...W sumie nie mam takiego jednego wymarzonego kierunku.

[quote name='kalyna']podziwiam Duffla, że tak ładnie stoi i pozuje :) i przy tym szczęśliwy pyszczek jest :)
Ma wprawę :cool3:

[quote name='dagaa111']https://lh5.googleusercontent.com/-T2Otru0vbUc/TbJdiFm2BLI/AAAAAAAAD90/ayae5usMnrs/_DSC7449.JPG
masaż ucha :diabloti:
:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Gratulacje!
Dziękuję :)

[quote name='motyleqq']a jak go uczysz tej równowagi? też byśmy się pouczyły. wprawdzie jeszcze co najmniej pół roku nim zaczniemy agility, ale ćwiczyć można :)
Ćwiczymy wchodzenie na różne rzeczy, także niestabilne, i zmianę pozycji na nich ;)

Posted

Tak, bardzo mu smakowało, ale za długo to ta uczta nie trwała ;) Zjedzenie tchawicy zajęło mu kilkanaście minut. Dłużej schodzi się z penisami :diabloti: Są twardsze, ale Duffel aż tak za nimi nie przepada.

W zeszłą niedzielę wybraliśmy się do Fortów Bema z Brutusem i gordonką Joko. Na miejscu dołączyła do nas też Etna :)

Duffel i Joko

Duffel

Joko w pogoni za kaczkami

Posted

Świetne macie te miejscówki wodne , u nas jedynie mamy "piaski" a to juz bardziej rekreacyjne miejsce sie zrobilo i mogli bysmy miec klopoty jak by zlapali nasze psy w wodzie :roll: super foteczki :loveu: i gratulujemy zdanej matury !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:

Posted

A ja sobię pomarudze, czemu u nas nie można ruszyć ludzi jeśli chodzi o psy. Ja nie wiem po prostu, czuje jakby jakaś komuna pod tym względem była.

Fajnie się przeciągają :)